5. 6. 2012

Remake The Munsters našel svého taťku

Remake The Munsters našel svého taťku

NBC obsadila hlavní roli v připravované novince Mockingbird Lane, která bude remakem slavné komedie z 60. let The Munsters.

Slavného patriarchu rodiny Hermana Munstera v nové verzi ztvární herec Jerry O'Connell. Vystřídá tak Freda Gwynneho, který hrál Hermana v původní verzi.

Projekt měl jít do produkce již na jaře, ale nakonec datum bylo kvůli problémům s obsazováním herců posunuto až na rané léto. Do vysílání se pak seriál dostane někdy během roku 2013.

Pod remake se podepíší Bryan Fuller a Bryan Singer. Ač byl původní seriál komedií, NBC popisuje Mockingbird Lane jako vizuálně velkolepé hodinové drama.

O'Connella jsme mohli naposled vidět v jednosezónním právnickém The Defenders. V Mockingbird Lane doplní již dříve obsazené Eddieho Izzarda (děda) a Masona Cooka (Eddie).

Vypadá to, že Bryan Fuller bude mít příští sezónu plné ruce práce – Hannibal, Clarice, Mockingbird Lane… Dáte mu šanci i u tohoto projektu?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Ajam

Ajam

"Vypadá to, že Bryan Fuller bude mít příští sezónu plné ruce práce – Hannibal, Clarice, Mockingbird...
před 11 roky
Blue Being

Blue Being

Hmm, asi tomu dám šanci.
před 11 roky
Další články k tématu