11. 2. 2017

V This Is Us poznáme mladou Sophii

V This Is Us poznáme mladou Sophii

V první sérii This Is Us jsme toho již viděli hodně, ale s následující zprávou se zážitky našich hrdinů ještě rozšíří. Do nového hitu stanice NBC od Dana Fogelmana přichází třiadvacetiletá Amanda Leighton. Na scéně se představí mladá Sophie.

Fanoušci této dramedy rozhodně neviděli Kevina a dějovou linku zahrnující manželství s jeho dětskou láskou naposledy. V třinácté epizodě jsme byli svědky toho, že tenkrát desetiletí zajíčci Sophie a Kevin nakonec zůstali pospolu, vyrostli a vzali se. Věci se ale nevyvinuly tak, jak si oba přáli a pár se rozešel. V této stejné epizodě v současnosti byl Kevin nucen vybrat si mezi dvěma ženami, se kterými byl v nedávné době v kontaktu. Řeč je o Sloane a Olivii. On sám si ale konec konců uvědomil, že ta, které stále patří jeho srdce, je Sophie. Kevin se pod lehkou romantickou záminkou ukázal u ní doma a požádal ji, zda by s ním byla ochotna jít na schůzku. Čtrnáctá epizoda se znovu zaměří na Kevinovu romantickou minulost a na scénu se vrátí i dospělá Sophie. Krom toho tvůrci připravili děj, který nám připomene svatbu Jacka a Rebeccy.

Leighton dostala hostující roli mladé Sophie. Nevíme, kolik Sophii bude let, ale soudě podle historie dřívějšího páru by jí mohlo být kolem 20 let. Herečka si svou hereckou dráhu postavila na roli Emmy v The Fosters, který se v lednu vrátil s druhou polovinou čtvrté řady. Dále jsme Leighton zahlédli v Rosewood a The Young and The Restless (Mladí a neklidní).

Nové díly This Is Us se vysílají každé úterý.


Jak se vám zatím This Is Us jeví? Jste rádi, že tu seriál bude minimálně do roku 2019? Máte rádi herečku Amandu Leighton z The Fosters?

Za každej like dostane autor bonbón! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nira

Nira

Díky za info, jak to tak čtu, tak vidím, že jsem asi nějaký ten díl pozadu - jdu to hned napravit :-)
před 7 roky
007.dany

007.dany

Já jsem na tom podobně. :D
před 7 roky
Další články k tématu