11. 2. 2017

The Crown: Dexter prezidentem

The Crown: Dexter prezidentem

Historická úspěšná novinka The Crown obsazuje další hereckou ikonu. Do role 35. prezidenta USA, Johna Fitzgeralda Kennedyho, který je často označován jako Jack Kennedy nebo JFK, byl obsazen známý televizní vrah Dexter, Michael C. Hall.

Hall tak rozšiřuje hereckou řadu tváří zahrnujících Johna Lithgowa a Claire Foy, kteří si oba odnesli za své výkony cenu Screen Actors Guild Awards a mimo to byl seriál oceněn dvěma Zlatými glóby. Manželku známého prezidenta, Jackie Kennedy, bude hrát Jodi BalfourQuarry.

Role pro Halla v The Crown není první od dob, co skončil s vražděním po nocích. Od konce Dextera uběhly skoro 4 roky a aby herec nezanevřel na svůj talent, nadaboval několik postav v animovaných seriálech jako Justice League: Gods and Monsters Chronicles a Star vs. the Forces of Evil. Do filmové branže také zabrousil, a to s kousky jako Cold in July nebo Kill Your Darlings.


Máte rádi hereckou tvář Michaela C. Halla? Překoná někdy nějakou další rolí úspěch v Dexterovi? Viděli jste nějaké jeho filmy? Zalíbil se vám The Crown a těšíte se na další sérii?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Fabec

Fabec

Já bych raději chtěl návrat Dextra. Bylo by to bezva. Byl to dobrý seriál.
před 7 roky
Spasitel

Spasitel

Možno sa dočkáme o pár rokov návrat Dextera ako pomôže svôjmu synovi, ktorý začne mať podobné chúťky
před 7 roky
Koldik

Koldik

Pan prezident preco mate na koseli krv? :)
před 7 roky
Další články k tématu