25. 7. 2017

Sedmá série AHS bude propojovat děj

Sedmá série AHS bude propojovat děj

Žádného fanouška hororové antologie American Horror Story dnes již nezaskočí zpráva, že jsou všechny série seriálu navzájem propojené. Tvůrce a duchovní otec dramatu, Ryan Murphy, tuto informaci sdělil světu již před pár lety a každou novou sérií nám dokazuje, že to myslel vážně.

Můžeme vzpomenout na návrat Pepper (Naomi Grossman), která byla k vidění celou druhou řadu a do děje zasáhla během vysílání řady čtvrté, kde dostala velkou šanci svou postavu znovu předvést, nebo Queenie (Gabourey Sidibe) z třetí řady na krátké návštěvě v hotelu Cortéz a další.

Postava, která nás děsila během vysílání Freak Show, je zpět a my se můžeme začít těšit na to, jak klaun Twisty zapadne do nové série, kde byste tuto postavu čekali asi jen minimálně. Jak jsme již psali, sedmá řada se bude točit kolem uplynulých voleb v USA.

Murphy tuto informaci sdělil na svém Instagramu se slovy: „Je zpěěět.“ Za ztvárněním Twistyho stojí herec John Carroll Lynch a co se jeho charakteru týče, měl blízko k postavě Dandyho (Finn Wittrock).

S AHS se budeme vídat až do sezóny 2019/2020, kdy to seriál dotáhne na devět sérií. Nikde není psáno, že se tím historie seriálu uzavře, ba naopak. Popularita antologie je stále v kurzu, a tak si jejím osudem můžeme býti jistí.

Druhá důležitá informace o nové řadě se týká neokoukané tváře. Sedmá série přizvala herce Coltona Haynese známého z Arrowa. První, kdo se oficiálně upsali novým epizodám, byli Sarah Paulson a Evan Peters, kteří jsou v AHS od začátku. Dále se k nim přidali Billie Lourd, Leslie Grossman a Billy Eichner.

Kromě propojování děje napříč sériemi a novým obsazením nás Murphy a Brad Falchuk nepřestávají navnazovat na nový příběh. Šestá série nás loni zajímala o to víc, protože jsme nevěděli do poslední chvíle, co máme čekat. Byly nám předkládány spousty krátkých upoutávek a neméně fotek, ale stejně nikdo pořádně netušil, na co se vlastně máme těšit. Co je nového nebo spíš velmi podobného (tento rok alespoň víme téma s předstihem) na letošním marketingovém tahu?

Teaserů jsme se zatím nedočkali, ale za to dvou prapodivných fotek, které se objevily na Instagramu Murphyho. První fotku, kterou fanoušci mohli vidět, bylo zobrazení velmi zvláštního slona, který nápadně připomínal právě Twistyho. Ta druhá ukazovala postavu, nejspíše muže, s obarvenými vlasy na modro. Kdo ví, co nás čeká do budoucna.

UPDATE: AHS sice neměl na Comic-Conu svůj panel, ale Murphy nečekaně vynesl na světlo pravé téma sedmé série. Jak jste si již přečetli, sedmička ponese název – American Horror Story: Cult. Jedinou nápovědou, která se dá letos považovat za správnou, je obsazení Twistyho. Na volby tedy zapomeňme a těšme se na to, jak zlověstný klaun zapadne do kultu.


Těšíte se na sedmou sérii? Oslovilo vás, čím se bude sedmá řada zabývat? Koho byste rádi uvítali zpět? Baví vás, jak se děj AHS stále více propojuje? Koho byste chtěli vidět z minulých sérií? Měli jste rádi Twistyho?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Esgalnor

Esgalnor

Nemyslim si, ze na volby muzeme hned zapomenout - prece jen tomu neni tak dlouho, co lidi byli zblazneni...
před 6 roky
CrazyGeek

CrazyGeek

Ale Murphy přece neřekl (pokud vím), že to budou volby v součastnosti. Klidně to můžou být volby...
před 6 roky
Ričmont

Ričmont

Sice neřekl. Ale první informace byly o tom že děj bude zasazen do dnešní doby takže by se hodili do...
před 6 roky
Další články k tématu