Eviik

off
JménoEva
Věk28 let — narozeniny slaví za 55 dní (Rak)
BydlištěSokolov
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Eviik
plakát
Sběratelé kostí
10. března 2011
další názory k seriálu

Názor

× Tenhle seriál není špatný, není ani nejlepší, ale vcelku se mi líbí.

× Je zajímavé, ačkoli spousta jejich laboratorních operací je ovykle až moc rychle udělaná, tak většina termínů, které jsou použity, jsou správné.
Hezky jsou tu vymyšleny charaktery postav, které jsou u hlavních "hrdinů" úplně opačné, což se mi líbí.

× Emily hraje svou roli kůstky opravdu výtečně, ale to i ostatní herci. V poslední době mi v seriálu trochu chybí postava Zacka, který měl také své kouzlo (pozn.: ačkoliv je to strašně dlouhá doba co z seriálu zmizel, tak jsem nezapoměla).

× Scénář je hezky promyšlený a případy mi přijdou neotřepalé (pozn.: až je to k nevíře na kolik způsobů se dá člověk zabít). Bohužel jsem se ještě neměla tu čest setkat s knihami od Kathy Reichs, takže nemůžu posoudit, zda-li se jim seriál může rovnat.

× Ačkoliv jsem asi jednou z mála, která se na to dívá hlavně kvůli tomu že je to detektivka a neslintá po tom, ´jak nám to s B&B dopadne´tak tenhle seriál hodnotím pozitivně. (pozn.: tohle je jedna z mála věcí, která mě trošku štve - nicméně netvrdím, že právě tohle nekoření tu atmosféru a díky tomu zabraňuje tomu, aby se ze seriálu stala tuctová kriminálka)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Chameleon
7. února 2011
další názory k seriálu

Skvělý nápad, ale ztvárnění mohlo být lepší

Nápad tohohle seriálu je podle mě skvělý, ale možná, že mohli dát více peněz na hlubší propracování detailů tohoto seriálu, jelikož občas mi tam přijdou věci trošku nedomyšlené.
Postavy jsou fantastické, Jarod, hlavně v první sérii krásně nechápe okolní prostředí, což mě dojímá. Ms. Parker je ze začátku skvělá mrcha, ale postupně jí krásně docházejí souvislosti a najednou neví, čemu má věřit, což také hodnotím pozitivně.
Bohužel seriál skončil docela otevřeně a ani ty dva filmy nám toho moc neosvětlily, což je podle mého názoru škoda.
Měli to nějak ukončit, bylo by mi jedno jak, nepotřebuju happyendy, ale nějaký ten konec by nezaškodil.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Desáté království
3. února 2011
další názory k seriálu

Můj náhled na věc

Já si myslím, že tohle není seriál, je to jen film na 4 díly, který naše telvize rozkouskovala na více dílů (tedy alespoň tak jsem jej viděla poprvé).

Rozhodně to není jen tak obyčejná pohádka (pokud to vůbec chcete řadit mezi pohádky, což radši ne)
Rozhodně má zajímavý příběh a postavy jsou úchvatné.

Vlka, ač po celou dobu nehraje kladnou roli si velmi rychle oblíbíte (já osobně mu takříkajíc fandila po celou dobu), jak celou dobu bojuje sám se sebou, proti své přirozenosti, to je něco skvělého. Parádní věc bylo například to, jak jej obvinili, že snědl slepice a následně to děvče, to mi ho bylo fakt líto (věta "Nemáme šanci, porota je proti mě zaujatá" a ukázání poroty ně dostalo). Antonín, to je skvělý trouba, někdy mi přišlo, jako by se do těch šlamastyk dostával záměrně. Na Veronice se mi zase líbí, že má vlastní hlavu.

Některé triky mě trochu zarmoutily, ono už to není nejmladší, ale místy bylo vidět, že jsou některé věci jen kulisy, místo toho aby vypadaly nějak opravdově (nebo pozadí, byly scény, kde bylo vidět, jak jen běží a za nimy je modré plátno)
Z vlastní zkušenosti doporučuji nekoukat se na to v jednom kuse, jelikož je to opravdu dost dlouhé (ségra to pustila 2x za den a mě z toho šla hlava kolem a pak ty sny... ale to sem napatří)

Celkově dávám 80%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
5. ledna 2011
další názory k seriálu

Můj názor

Já osobně jsem velká fanynka tohoto seriálu, i když myslím, že poslední série už ncis není to co bývala (7. a 8.)
Asi nejlepší je začátek, tam prostě človek musí ocenit originalitu (Air force one), když malinká organizace, která nahání námořníky, kteří utekli ze služby prchne dvoum velkým agenturám. Prvnímy díly vás prostě ncis dostane. Všude cítíte ten nedostatek víry v tento úřad, jen takové malé ryby, ale postupně vás odrazí tím, jak umí být vynalézaví. (Gibbsovy výslechy ve výtahu, z toho nemůžu). Musím říct, že po odchodu Sashy Alexander (smrt Kate) se seriál trochu proměnil a možná malinko přiblížil, takovým těm tuctovým kriminálkám, i když pořád tam cítíte ten základ, něco trošku jiného. Tenhle seriál má zdřejmě něco jako duši, kterou cítíte i ve vypjatých scénách.

U tohoto seriálu se i zasmějete, ale na své si přídou i milovníci záhad a napětí. (Pokud jsou to třeba dvě snoubenky rvoucí se o to, která je ta pravá)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Lovci duchů
5. ledna 2011
další názory k seriálu

Velice povedený seriál

Tento seriál jsem poprvé viděla na českých obrazovkách a udělal na mě pozitivní dojem (ačkoli jsem prostě v pátek neměla co na práci a přepínala jsem programy). Viděla jsem první 2 série (víc toho nebylo do té doby odvysíláno), ale potom jsem pár dílů (no asi většinu 3. série) zmeškala a našla jsem si seriál na internetu. Rozhodla jsem se dívat anglicky a udělala jsem dobře. Ne, že by český dabing byl tak hrozný, ale dle mě je nejlepší se na film, nebo seriál dívat v originálním jazyce, protože ať je dabing sebelepší, tak nikdy to nebude ten pravý hlas, který tomu herci doopravdy patří (zkuste se podívat na něco s dabingem a pak v originále a uvidíte). Rozhodně se mi seriál moc zalíbil. 3. i 4. série jsou moc pěkné. V páté sérii už vlastně víte, nebo tušíte, jak to zkončí, protože jinak to ani nejde. Trochu se bojím, jestli se seriál nevyčerpal, protože 6. série mi připadá o něco slabší, ale doufejme, že se poádně rozjede.
Celý seriál nám doprovází hlášky (plus ty rozmanité nadávky, z kterých si můžete udělat slovník) a vtipné scény, se ktrými seriál už prostě nemůžete řadit jen do Horrorových seriálů (třeba: "Pudiing!!!")
Postavy jsou zajímavé.
Dean, spíše dobro, nežli zlo, prošel si i peklem.
Sam, ze začátku máte dojem svatouška, ale ten by si asi v baru neobjednal démoní krev ? :)
Castiel, co říct. Anděl, ale vzepřel se zbytku nebe aby bojoval za lidi, které má bůh radši než jeho a jeho dokonalé bratry.
Doufám, že se šestá série vylepší.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
2/2
12