avatar uživatele

TeresaDiam

off
JménoTerezie
Věk27 let (Beran)
BydlištěBrod nad Dyjí
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/theres.shramkova
Poznámka
Názory uživatelky TeresaDiam
plakát
Proč? 13x proto
27. června 2017
další názory k seriálu

Reálné

Asi bych začala hodnocením tím, že budou asi dva tábory. Ti kteří tento seriál budou milovat a nenávidět.
Naklonila bych se k lidem, kteří tento seriál budou mít rádi. Jelikož jsem si nějaké podobné věci prožila a řekla bych, že asi většina ve svých teen časech, tak mohu říci, že mi to připadá dost reálné a proč na tyto věci neupozornit. V dnešní době je potřeba šokovat, aby si toho lidé všimli. Možná by to mohlo sloužit, jako takový výchovný seriál pro teen komunitu, aby se nad tím vším zamysleli, jaké jejich činy mohou mít následky. Šikana už není tabu, ale pořád se podle mne dostatečně neřeší a spíše se rozpíná na školách. Myslím si, že hodiny OV, nebo ZSV a další podobné, by nebyly promarněny sledováním tohoto seriálu.
Na druhou stranu chápu, že seriál je zbytečně natahovaný, i když to dodává na dramatičnosti a chtíči po tom se dozvědět více. Ovšem nesouhlasím s názorem, že by to vedlo teen k sebevraždám. Spíše to vede k zamyšlení se nad situací, proč se do ní Hannah vůbec dostala. Muselo to tak být? Samozřejmě že nemuselo, kdyby se to vše tak nenakupilo.
A ano je to drama a je to smutné, ale není to nic nového a ani překvapujícího. Všichni víme, že se to děje, ale v podstatě to stále zlehčujeme, jako kdyby se to mělo vyřešit samo.
Osobně mi stačilo jej jednou shlédnout a vím, že se asi těžko na něj bude zapomínat.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Born to Kill
27. června 2017
další názory k seriálu

Divné

Po prvním díle se cítím opravdu divně. Pozitivní v tom jsou možná tak charaktery, ale jinak, řekněme celkově, je té divnosti až moc. Nevypadá to zatím ani na odpočinkový seriál, ani na nějak extra propracovaný, ale vše se časem samozřejmě může zlepšit. Prostředí je dost depresivní a scéna s noční vraždou moc s realitou, podle mne, nemá společného. Zatím to nevidím nadějně.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Sherlock
25. června 2017
další názory k seriálu

Sherlock

Seriál, který má smysl. Ve všech směrech dotažený do dokonalosti. Určitě bych jej řadila do prvních 5 nejlepších seriálů, co jsem viděla.
Byl mi před pár lety doporučen. Čekala jsem další nepovedené zpracování, ale byla jsem již od prvního dílu nadšená. Jak jsem zvyklá přeskakovat jisté části, tak tady jsem nemohla.
Doufám v úspěšné pokračování.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Three Girls
25. června 2017
další názory k seriálu

Briti

Hlubokomyslný seriál bez správného vyjádření. Řadila bych jej mezi psychologické seriály s varováním. Ale v důsledku dobře zachycená promněna z hodné holčičky na dítě ulice. Také bych vyzvedla zobrazení street teen komunity. Zajímavý byl také soud na konci první série, který byl minimálně zachycen.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
The Arrangement
25. června 2017
další názory k seriálu

Náhodný objev

Seriál jsem objevila při plnění výzvy a jsem ráda. Už v začátku má seriál dějový spád. Stále se něco děje a v celku to má smysl. Dá se říci, že je to tak nějak originální nápad na zpracování. Nejvíce mne zaujala klinika, kolem které se celý děj točí. Charaktery postav jsou zajímavě zvláštní. Myslím si, že má smysl tento seriál zhlédnout.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Riviéra
25. června 2017
další názory k seriálu

40%

Viděla jsem zatím jen první díl a vůbec mne nenadchl. Je možnost, že se časem objeví zajímavá zápletka, ale zatím takový plytký děj. Sice krásné místa, moderní, ale moc to vtažení do děje nepomáhá. Zvláštní charaktery, trochu bez života. Sice to tak nějak vše zapadá, bohužel neoslní.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
40 %