avatar uživatele

cerescelia

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky cerescelia
plakát
Sběratelé kostí
25. března 2017
další názory k seriálu

Booth s Kůstkou

Sběratelé kostí jsou prostě a jednoduše originální. Není to žádná ohraná kriminálka, ale každý díl i případ je originální a často jsem si říkala, co to jen ti tvůrci nevymyslí za způsoby úmrtí.

Navíc postavy si musíte zamilovat. Booth a Kůstka jsou jasní už od prvního dílu, ale stejně tak zbožňuju Hodginse a Sweetse. Brutální vraždy jsou prokládány humorem a musím složit poklonu hercům, kteří si dokážou zapamatovat ty strašné vědecké a antropologické názvy a termíny, ze kterých mně jde hlava kolem :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Vlčí mládě
13. března 2017
další názory k seriálu

Teen Wolf

I. Love. This.
Na Teen Wolf jsem narazila náhodou, všichni si to chválili a já chtěla začít koukat na nějaký seriál, tak jsem si řekla, proč ne? A nelituju a nikdy nebudu.
1. série - Taková ta rozjezdová, zas tak mě nenadchl a mezi ní a druhou sérií jsem si dala krátkou pauzu. Děsně mě štvala Allison. Ale Stiles a Derek tu mají nejvíc společných scén <3

2. série - Tohle mě teprve přesvědčilo koukat dál. Druhá série byla o hodně lepší než druhá. Oblíbila jsem si nové postavy, především Isaaca a Eriku. Celé to bylo propracovanější.

3. série - Oh, jo, pojď k mamince =D Tohle je moje nejoblíbenější série. Opět kupa nových postav, opět propracovaný příběh, teda příběhy. Asi se mi o trochu více líbila 3B. (Ach bože, já tak moc shippuju Dethan). Bohužel, objevuje se tu moje nenáviděná Malia.

4. série - Po zkouknutí jsem si řekla tohle: Proč jste dali tak málo prostoru Derekovi?! Vždyť tam skoro nic nedělá! To me teda dost naštvalo. Pak mě štvala Stalia. Jednoduše nenávidím Maliu. Tahle série mi přišla kapku nedomyšlená.

5. série - Pokud mě naštvalo, že Derek měl málo prostoru ve čtvrté, tak pátá série mě extrémně rozzuřila, když se tam neobjevil. Nejdřív mi vadil i Liam, ale s odstupem času jsem si ho oblíbila - taky po zhlédnutí spoustu funny compilation videí na YouTube, kdy mi došlo, jak je vtipnej (I... I fell In hole =D). Strašně miluju Masona a Coreyho. Naopak nemám ráda Hayden. Umři!

Teen Wolf je a bude moje srdcovka.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Přátelé
13. března 2017
další názory k seriálu

Srdcovka všech srdcovek

Kdo by neznal Přátele? Ani netřeba nic dodávat, prostě a jednoduše ohromný sitcom, podle mě ukázkový příklad toho, jak má sitcom vypadat, ne to, co se točí teď.
Můj navždy nejoblíbenější sitcom. Viděla jsem všechny díly aspoň třikrát (mezi moje nejoblíbenější patří Rossův sendvič a Vánoční pásovec). Miluju Rosse a jeho smůlu v manželství, Chendlera a jeho vtipy, Phoebe a její bláznovství, Monicu a její uklízecí mánii, Joeyho a jeho hlášky a samozřejmě Rachel.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %