avatar uživatele

lilith001

off
Jméno
Věk36 let (Ryby)
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Prý mám napsat jestli se bavím s cizími lidmi, tak teda asi jo :-)
Názory uživatelky lilith001
plakát
Queer as Folk
1. dubna 2011
další názory k seriálu

Lilith doporučuje

Vesmes, súhlasím s názorama dole, len bych chtela vypíchnout hudbu. Krásne dotvárí atmosferu a vetšina stojí za znovu poslechnutí. Sem sice na konci první rady, ale snad už můžu aspoň za sebe hodnotit dej a ten mne dostal. Všechni postavy se vyvíjejí, dokonce mne občas i pekvapují. Možná by prospelo vystríhat pár erotických scén, abych se nemusela tolik pri sledování červenat:-). Takže suma sumárum: dobre spracovaný seriál snad po všech stránkách s víc jak nevšedním hlavním tématem a postavami, které si proste nejde neoblíbit

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Sestřička Jackie
11. března 2011
další názory k seriálu

Mazec

Se studem priznávam, že Jackie sem začala sledovat kvuli Petrovi Facinelli. Díkybohu za to. Po prvním díle sem už nebyla schopná prestat. Černý humor jak sviňa, postavy dokonale vybroušené. Do Thora sem se prímo zamilovala :-). Za pár tydnú začina tretí serie zústáva jen doufat, že bude stejne kvalitní.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Dotek anděla
11. března 2011
další názory k seriálu

Z nostalgie

Jeden ze seriálů mého detství. Pamatuju si jak sme na nej s mámou spolu čučeli. Snaží se vzbudit dojem, že všechno zlé je k nečemu dobré, Bůh všechny miluje a každému je poskytnuta pomocná ruka. Velkým plusem je pro mne hlavní predstavitelka, myslím, že je vybrána velmi dobre. Pokud si chcete odpočinout od stríleček nebo kriminálek a možná i trochu poplakat je pro vás tenhle seriál vcelku fajn volba.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %