Larion

off
JménoŠála
Věk
BydlištěJirkov
Twitter@Larion_11
Instagram
Facebooknemám
Poznámka
Názory uživatelky Larion
plakát
Sabrinina děsivá dobrodružství
3. ledna 2021
další názory k seriálu

nesnáším hlavní postavu

Sabrina je rozmazlená nabubřelá blbka, která si myslí, že je nejlepší na světě, všechno zná a všechno umí. Od nikoho si nedá poradit, a do všeho se s***. Pořád jenom fňuká jak jí všichni lžou a přitom jedinej, kdo všem už od prvního dílu lže je ona. Neustále všem pomáhá aniž by se vůbec zeptala jestli o její pomoc někdo stojí a jakmile jí někdo řekne, že něco NEMÁ udělat, tak jde a udělá to. Nikoho neposlouchá a nebere absolutně žádný ohledy na to jaký její činy můžou mít následky. V podstatě všechno špatný co se v seriálu děje je její vina. Nejdřív si usmyslí, že udělá nějakou pitomost od který jí všichni odrazujou a pak přispěchá aby zachránila situaci dalším nerozvážným činem, čímž vznikne situace ještě horší a tak pořád dokola. Nemůžu jí vystát. S každou další serií je mi čím dál tím víc nesympatická. Někdo by jí měl pořádně proplesknout.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Creepshow
6. července 2020
další názory k seriálu

Oldschool

Líbí se mi, že se snaží přiblížit atmosféře z původního Creepshow. Používání loutek a kostýmů namísto CGI je super a strašně mě to potěšilo, protože osobně dávám radši přednost tomuhle druhu efektů než něčemu co dost často vypadá, jak kdyby bylo vytvořený ve Photoshopu. Příběhy jsou samozřejmě některý lepší, některý horší ale celkově je jejich kvalita dostačující pro tenhle typ seriálů. Jenom mě trochu mrzí že Keeper se málo zapojuje a vůbec nemluví. Dost my chybí ty jeho hlášky.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Poslední chlap na Zemi
12. března 2017
další názory k seriálu

komedie? ne tak úplně

musím říct, že tenhle seriál si u mě vysloužil místo v první desítce. Ze začátku se tváří jako přihlouplá komedie a místy i dost trapná komedie, ale postupem času se děj prohlubuje a zhruba od druhý serie se poměr komediálních a emočních scén začíná vyrovnávat a musím přiznat, že jsem si i párkrát poplakala. To je to co tenhle seriál dělá jedinečným, spousta špatnejch , místy až trapnejch vtipů se neuvěřitelnou rychlostí mění do vtipů kdy brečíte smíchy a pak příjde srdcervoucí scéna kdy brečíte doopravdy smutkem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Letopisy rodu Shannara
8. ledna 2016
další názory k seriálu

Za mě ne.

Fantasy mám ráda, ale asi už jsem na tohle moc stará. Nelíbí se mi herci v hlavních rolích, elfové tak nějak nevypadají jako elfové co víc jejich král vypadá spíš jako gnóm než elf, kostýmy vypadají spíš jako post-apo než fantasy, atd. atd. Efekty jsou dobrý ale to mi tak nějak nestačí. Jediný co můžu hodnotit kladně je Manu Bennett, takže na to budu koukat, dokud jeho postava neumře a pak se seriálem skončím.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 20 lidí
40 %
plakát
Z Nation
4. října 2015
další názory k seriálu

Walking Dead ? Ne Asylum!

Jestli mi něco vadí, tak jsou to filmy na téma "Zombie" a jestli mi něco vadí ještě víc, tak jsou to filmy od Asylum. Ale jestli něco funguje, tak je to jednoznačně spojení těhle dvou věcí dohromady. Co se týče horrorů, tak se považuju za fanouška a co se týče zombie horrorů, tak jsem viděla snad všechno od prostoduchejch italskejch slátanin typu Noci hrůzy až po tolik milovaný Walking Dead. Taky jsem viděla filmy od Asylum, kde člověk, kterýmu zbylo jenom torzo těla začne snad půl hodinovej monolog o svym životě a za ním leží transoceánskej parník nabouranej uprostřed rybníku. Ale nějakým záhadným způsobem tohle v Z-Nation prostě funguje přesně tak jak má. Zombie zabitý Zvonem Svobody, zombie novorozeně, zombie striptérka tancující u tyče, zombie medvěd a dokonce člověk , kterej umí zombie telepaticky ovládat. Přesně tohle vám Z- Nation nabídne a je to neskutečnej masakr kde se nešetří krví ani vnitřnostma a ani černym humorem. A jestli chcete okusit Z-Weeds ( trávu hnojenou zombiekama) rozhoďne si to pusťte, protože to stojí za to.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %