avatar uživatele

Cpt.Zoe

off
JménoTereza
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Cpt.Zoe
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
22. prosince 2014
další názory k seriálu

Atmosféra a promarněná příležitost

SG svět miluji už od SG1, Atlantis do teď považuji za jeden z nejlepších sci-fi seriálů a očekávání pro SGU bylo velké. Ovšem bylo naplněno jen z části. Výborná atmosféra, až na výjimky (Young, Eli, Wray, Chloe) kvalitní postavy a antická loď miliony km od Země, co se může pokazit? Odpovědí je, že hodně. Dle mého názoru zaměření na pocity a vztahy posádky až příliš potlačilo sci-fi prvky, které se začaly objevovat až ve druhé polovině první série a sérii druhé, kde i vztahy šli do pozadí a kvalita stoupla. Ale mám pocit, že právě tyto vážné vztahy, řešení otázek boha apod. prostě do SG nepatří a to dle mě seriál zabilo. Takže jednoznačně nejlepší SG, co se týče atmosféry a potenciálu, ale nejhorší SG, co se týče vyváženosti příběhu. Škoda, 70% za druhou sérii.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Arrow
16. prosince 2014
další názory k seriálu

Šípař

Seriál o Arrowovi jsem rozkoukala již jednou, ale nějak mě to tenkrát nezaujalo, proto šel k ledu. Ale na druhý pokus mě seriál uchvátil. První půlka série byla výborná a ačkoliv byla její druhá půlka slabší, tak stále dokázala udržet a vykrystalizovala ve finále, které ve mě zanechalo rozhodně pozitivní pocity jako jedno z nejlepších finále série vůbec. Druhá série nabídla také kvalitní epizodní zábavu zastřešenou jedním z nejsympatičtějších záporáků všech dob a ač byly jeho pohnutky vcelku přehnané, pořádně týmu Arrow zatopil. Seriál nyní vstoupil do třetí série a z její prvních epizod se mohlo zdát, že Arrow ztrácí dech. Vymizela akce, nadsázka, začaly se řešit vztahy a více méně se epizody staly povídacími. To se všaak naštěstí změnilo a crossover s Flashem, společně se zimním finále patří opět k tomu nejlepšímu, co je možné v televizi vidět a dávají velký příslib kvalitní zábavy i do budoucna.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
15. prosince 2014
další názory k seriálu

Agenti se našli

Druhá série Agentů je ve své polovině a tak nastal čas obnovit hodnocení :-)

V první sérii se Agenti hledali a jakoby nevěděli, kam se vydat. Naštěstí se stalo to, že se našli. Kvalita druhé půlky série, notně provázané s událostmi druhého Kapitána, vystřelila do závratných výšin a jednotná zápletka dala seriál dohromady a mě osobně se občas i zatajil dech nad nejrůznějšími zvraty, které se v epizodách objevily. První sérii korunovalo finále s příslibem zajímavé zápletky do série druhé.

Ta však, dle mého názoru, začala značně rozvláčným tempem a jakoby chyběla celá půlka série. Zmizel vtip, a částečně i akce. Seriál potemněl. Toto mezidobí však netrvalo dlouho a druhá série se tak rozjela mnohem dříve, než ta první, což bylo jednině dobře. Kvalitní zápletka se špetkou nadpřirozena a sci-fi tak dovedla seriál až k zimnímu finále, které opět slibuje velké změny do budoucna. Nezbývá, než se těšit.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %
plakát
Flash
15. prosince 2014
další názory k seriálu

Nadpřirozený Arrow

Moje první reakce po shlédnutí pilotu byla asi takováto - Vždyť je to nedospělé, moc barevné, moc čestné, to nemůže fungovat. Flash má za sebou nyní zimní finále první série a můžu říct. O bože, jak já byla vedle :-D Má to spád, tým se výborně doplňuje, je vtipný, takovým tím správným geekovským způsobem a pro mě, naprostého komiksového analfabeta je v seriálu spousta tajemství a překvapení. Sice je Flash postaven na šabloně Arrow, ale připadá mi, že je jeho první série energičtější, živější a má správný spád. Nyní nezbývá jen doufat, že se neustálí v kruhu, nebo nezačne klesat kvalita, jako tomu je poslední dobou právě u Arrowa, který zažil dle mě snad největší výkyv kvality od druhé poloviny první série. Doufám tedy, že se Flash ze šablony vymaní a půjde kvalitou jen nahoru, nebo si jí minimálně udrží. Takže za první půlku krásných 90% :-)

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %