avatar uživatele

Nycklick

off
JménoHonza
Věk
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Nycklick
plakát
Big Mouth
15. ledna 2018
další názory k seriálu

Puberta vrací úder

Tak úchylný, až je to vtipný. Někdy vyloženě přes čáru, ale převažují vydařené vtípky, skvěle nadabované postavy a především The Hormone Monster! Toho chlápka žeru. “It’s a call back to the last episode, they’re binging this.”

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Volejte Saulovi
11. dubna 2015
další názory k seriálu

Breaking Bad vol 2

Saul naplnil očekávání většiny fanoušků, v seriálu je znát rukopis tvůrců Breaking Bad. Vrátila se atmosféra Nového Mexika, některé známé postavy, ale celkové ladění se z drsného dramatu změnilo spíš v tragikomedii jednoho právníka. Jestliže měla být první řada úvodem do příběhu Všiváka Jimmyho, pak se máme jistě na co těšit. Odrazový můstek je vynikající, pomalé tempo a pečlivé odkrývání Saulovy minulosti skýtá mnoho příležitostí, jak diváka oslnit. Možná ještě škoda, že nebyly využity některé vedlejší linie, ale to se dá napravit. Finále sice nebylo z nejnezapomenutelnějších, ale to celé sérii neubírá na kvalitě a na dobře odvedené práci. EDIT: Ve druhé sérii je Saul ještě jistější a lepší. Jestli to půjde takhle dál, bude z toho velká jízda.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Chuck
2. února 2014
další názory k seriálu

Chuck it!

Chuck si mě získal svou přirozeností. Seriál brouzdá do všech možných žánrů (komediální, akční, špionážní, "relationships series", dramatický) a předvádí je divákovi v plné kráse s neustálým nadhledem, který je hlavním postavám běžný. Ze začátku jsem například nesnášel Morgana, ale po shlédnutí 3. řady jsem změnil názor a začal jsem ho mít rád. Casey, to je kapitola sama pro sebe. Nerudný, zachmuřený plukovník, který se skrývá za neprostupnou slupkou, ovšem dokáže projevit své srdce. Dokáže pomoci přátelům, dokáže projevit lidskost. Sarah je obdivuhodně krásná, její role je mi strašně sympatická. Opravdu skvěle vybraná postava, která tak úžasně vypadá vedle Chucka. Chuck Bartowski, hlavní postava, trochu nešika, trochu světový agent, ale hlavně normální člověk. A to je to hlavní, Chuck má i normální problémy a to mění seriál každým okamžikem. Jen tak dál! Chuck patří mezi mé nejoblíbenější seriály.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Ve znamení raka
2. února 2014
další názory k seriálu

S úsměvem až do konce

The Big C je velkým představením Laury Linney, která skutečně září po celou dobu příběhu. Seriál je protkaný černým humorem, takže komu tenhle styl zábavy nesedí, nejspíš skončí po pár epizodách. Mně osobně sedly takřka všechny postavy, až na pár drobných výjimek (Marlene). Myslím si, že zejména linka Cathy - Adam je ohromně silná a to až do posledních dílů.

The Big C je dojemný, upřímný, často vtipný, ale především vynikající seriál o potížích člověka, kterému je diagnostikována rakovina. Jak byste se s ní vypořádali vy? Podobně s grácií jako Cathy, která nic nevzdala a bojovala, užívala si života? Nebo byste se tomu poddali? Já myslím, že Cathyina cesta je ta lepší. A jestli nás k tomu nepřesvědčí ani její galapředstavení, tak už nic. :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %