avatar uživatele

Pauline Grint

off
JménoPája
Věk31 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Kozoroh)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Pauline Grint
plakát
Horákovi
19. září 2008
další názory k seriálu

Horákovi

Tak do seriálu Horákovi jsem byla solidně zblázněná. Tomáš se zamiluje do své nevlastní sestry Evy, Eva ho má ráda jako kamaráda (nebo snad bratra). Tomáš se zaláskuje do své učitelky, Eva se zamiluje do Tomáše, jenže ten už do ní jaksi není. Do téhle fáze to byla ještě pohoda. Jak se dali k sobě, to jsem z toho byla úplně vedle. Ale to co bylo pak... ten výmysl, že Tomáš a Eva jsou praví sourozenci, aby se spolu rozešli. To mi dost připomínalo nějakou trhlou venezuelskou telenovelu.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Futurama
19. září 2008
další názory k seriálu

Simpsonovi?

Poprvé, když jsem viděla fotky k tomuhle bezkonkurenčně povedenému seriálu, tak jsem si myslela, že jsou to Simpsonovi. Pak mi ovšem došlo, že jaksi nejsou žlutí. Byla jsem na Futuramu celkem zvědavá. Bude to něco jako upravení Simpsonovi?
Fatální omyl. Podle mě určitě něco jiného než Simpsonovi. Rok 3000, muž (svým chováním spíše kluk, někdy i dítě) Fryi z minulosti, potrhlí robot Bender, mutantka Leela... seriál plný vtipu a i jiskření mezi Fryiem a Leelou :)
A to nemluvím o doktoru Zoidbergovi :D, to je kapitola sama o sobě :D a profesor s jeho známou větou: \"Good news, Everyone.\" dokáže vždy pobavit :)

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %
plakát
Queer as Folk
17. září 2008
další názory k seriálu

Vyjímečný seriál

Jak jsem se poprvé dozvěděla, že tenhle seriál existuje, nijak mě nenadchl. Říkala jsem si, že je to jen seriál plný gayů, kteří tam dělají kdoví co a toť asi k ději vše. Mýlila jsem se. Podívala jsem se na první díl a úplně mě to uchvátilo. Brian, který vypadá, že je ke všemu lhostejný. Hlavně že na světě existují "hot boys" a klub Babylon. Justin, mladý kluk, který ještě chodí na střední školu, naivní a je zamilovaný do Briana, který nevěří na lásku. Emmett, Ted, Michal, Lindsay, Melanye, Debbie... každý z nich má svůj příběh.
Sice se zde nemluví zrovna nějak moc slušně, ale to myslím k životu někoho patří.
Podle mě si určitě tenhle seriál zaslouží 100% :)

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %