avatar uživatele

Vali

off
JménoVali
Věk
BydlištěVšetaty
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Vali
plakát
Hospoda
23. července 2012
další názory k seriálu

Neříkej mi dědku, já ti taky neříkám cucáku

Popravdě přímo nesnáším české seriály a filmy, ale najde se i pár malých výjimek a tou je třeba Hospoda.Podle mě je Hospoda jeden z nejlepších českých seriálů co se kdy natočil nebo natočí. Nezapomenutelný je Petr Nárožný v podobě hostinského, Josef Dvořák jako kuchař Kachna a Bronislav Poloczek v roli pivaře Babuli. Je to prostě příběh o malé zapadlé hospůdce kam si zajde pár přátelů dát půllitr piva "Babula víc" a chtějí si odpočinout od práce a manželek "dokud tam nějaká nevtrhne a neodtáhne ho domů".

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Ovečka Shaun
22. července 2012
další názory k seriálu

Nick Park

Plastelínové postavičky od Nicka Parka jsem měl vždy rád. Není to sice Wallace a Gromit i když se tato ovečka poprvé oběvila právě ve Wallace a Gromit:O chloupek. Epizody jsou krátké a zábavné, ale v 2. sérii udělali zásadní změny které někdy byly ku prospěchu někde ne. Moc mi nevyhovovalo jak k sobě plastelína místy moc dobře nesedí. 1.série 80% 2.série 60%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Jistě, pane ministře
18. července 2012
další názory k seriálu

Přesto, jednou v nemocnici budou nějací pacienti...no...někdy?" "Snad ano... je to náš původní záměr..."

Vynikající britský seriál, vynikající britský humor a vynikající Humphrey Appleby. Nikdy ani ve snu mě nenapadlo jak může být politika a byrokracie zábavná.Siru Humphreymu závidím schopnost brilantní argumentace, někdy by se mi hodila v praktickém životě. S důstojnou tváří a naprostým klidem dokáže obrátit názor pana ministra o 180° i když zrovna u James Hacker to zas takový problém není.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Pacifik
18. července 2012
další názory k seriálu

Pacific

Další seriál z produkce S. Spielberga a T. Hankse se sice nevyrovná Bratrstvu neohrožených , ale přesto hodnotím 100%. Je to jako 10. dílné Vlajky našich otců a Dopisy z Iwo Jimy . Bratrsvo bylo snad více akční,bylo tam snad více bojů a opravdu jsme věděli kdo je kdo.Pacific naproti tomu ukázal válku více z psychologického hlediska a právě proto jej hodnotím stejně jako Bratrstvo.Leckie a Sledge byli skvělí jenom Snafua bych nemusel.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Battlestar Galactica: The Resistance
18. července 2012
další názory k seriálu

Nová Caprica

Seriál krátkých webepizod které zachycují období na Nové Caprice.Odhalí nám pohnutky Ducka a Jammera ohledně připojení se ke Caprické policejní jednotce na Nové Caprice.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Malá Velká Británie
18. července 2012
další názory k seriálu

HNUS

No co bych o tom řek...fuj. O tomto seriálu jsem hodně slyšel, tak jsem si ho pustil a vážně nevím proč jsem na něj koukal a dokoukal do samotného konce 3. série. Výrazy v mém obličeji při koukání bych nikomu nepřál vidět.
(asi jsem masochista jinak nechápu proč jsem na to koukal)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Dexter
18. července 2012
další názory k seriálu

zab zab

Co asi říc o dokonalosti. Udělat z masového vraha hrdinu je perfektní nápad jen ta Debra by nemusela bejt tak k***a sprostá. Dexter je i tak podle mě nejlepší dramatický seriál posledních let. Michael C. Hall je ve své roli vynikající ve všech směrech. Jak říkám Dexter je skvělý jen Debra si mě pořád moc nezískala, a škoda že Lumen hraje jen v 5. sérii.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Skladiště 13
18. července 2012
další názory k seriálu

Artie-Myka-Pete

Na tento seriál jsem začal koukat kvůli Claudii která se oběvila v seriálu Heuréka :město divů. Po první sérii bych ohodnotil 70% po druhé hodnotím 90% i když k tomu asi nejvíce přispěl hostující Fargo z Heuréky.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Bratrstvo neohrožených
27. června 2012
další názory k seriálu

Bratrstvo

Vynikající seriál z produkce S. Spielberga a T. Henkse z prostředí 2. světové války.Seriál mě zaujal od prvního dílu "Currahee" ve výcvikovém táboře, bitvou u Bastogne až po poslední díl Body.Hrdiny jako Winters, Malarkey, Guarnere, Lipton či Compton si oblíbí snad každý.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %