avatar uživatele

simuska02

off
JménoSimona
Věk30 let
BydlištěBrno
Twitter@Simuliinka
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky simuska02
plakát
Kosmo
4. prosince 2016
další názory k seriálu

Fajnový seriál

Jediné štěstí že seriály neodepisuju po prvním dílu. Ten byl pro mě naprostý propadák, ale zbylé čtyři epizody mi to perfektně vynahradily. Můžu jenom doporučit!

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Cizinka
6. srpna 2016
další názory k seriálu

Skotská krajina, Jamieho "r" a nezdolná Claire

Outlander je seriál který se nádherně drží knižní adaptace. Polovinu první série jsem viděla dřív než jsem se stihla dostat ke knize a uchvátila mě natolik, že jsem si pořídila knihu. Po shlédnutí všech epizod první série a přečtení první knížky, jsem si okamžitě objednala další tři knížky (ještě mi zbývají k objednání 2 knihy) a vrhla se na druhou sérii. Děj který se odehrával ve Francii mě ze začátku moc nebral, ale nastaly tam zvraty které prostě chytnou za srdce. Návrat do Skotska byla příjemná změna, i když kdo četl předlohu bál se posledního dílu. Seriál má úplně všechno - nádherný příběh, skvělé herce, Skotsko, kostýmy, úžasnou hudbu a dalo by se pokračovat do nekonečna. Moc se těším na třetí a čtvrtou sérii a doufám, že si udrží dosavadní kvalitu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Knihovníci
22. února 2015
další názory k seriálu

Milé překvapení

Po shlédnutí celé první řady musím říct skvělé a moc se těším na další řadu. U seriálu jsem se nasmála, oblíbila jsem si postavi a hlavně u poslední epizody nastala chvíle "What just happend?".
Takže jsem moc spokojená.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %