avatar uživatele

janilla

off
JménoJana
Věk29 let
BydlištěČR
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky janilla
plakát
Gilmorova děvčata
6. března 2013
další názory k seriálu

Gilmore Girls

Dívala jsem se na ně, když jsem byla malá a i teď se na ně můžu koukat pořád dokola. Dalo by se říct, že je více méně znám nazpaměť. Ke konci seriálu už to trošku zadrhává, ale je to taková moje oddychová srdcovka :)

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
46 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
6. března 2013
další názory k seriálu

Bazinga!

Popravdě - ze začátku jsem si říkala: "Co to má být?" Ale po pár dílem mi došlo, že to zdaleka není taková blbost jak mi to nejdříve přišlo. Hlavní čtveřice je vážně dokonalá - od Sheldona díky kterému se občas cítím asi tak jako Penny a když začne "kecat" něco obzvlášť nad moje chápání, tak prostě vypnu a čekám než skončí, přes Leonarda co musí snášet všechna Sheldonova pravidla a nemluvného Koothrappaliho, kterého přinutíte na ženu promluvit jen díky alkoholu až po Wolowitze co bydlí se svojí ukřičenou matkou. Je to jeden z nejlepších sitcomů co jsem kdy viděla. Nikdy nezklame a pokaždé se u něj zasměju. A po Sheldonově vzoru - když řeknete vtip, který bude připadat vtipný jen vám, nezapomeňte se mu pořádně zasmát - BAZINGA!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
6. března 2013
další názory k seriálu

It's gonna be legen...wait for it...dary!

Suit up. It's gonna be legen...wait for it...dary! - To k tomu patří a né, že ne! Seriál mě dostal hned po několika málo dílech. Hltala jsem jeden díl za druhým až jsem nakonec dokoukala prozatím poslední pátou sérii (psáno v roce 2010). Sice nevím jestli se někdy dovíme jak poznal jejich matku, ale myslím, že to ani není záměrem. Nejlepší jsou asi seriál doprovázející hlášky - ty pravidelné i samostatné. Nejoblíbenější postavou je Barney s jeho už zmíněnými hláškami Suit up!, Legendary a dalšími jako Awesome, Have you met Ted?,...

Edit: Osm sérií je až až a tou devátou by to už fakt mělo definitivně skončit. Moc natahují, už tolik nebaví a ztratili svoje kouzlo.
Samozřejmě je ale stejně mám všechny pořád ráda.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %