avatar uživatele

havlba

off
Jméno
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky havlba
plakát
I Am Jazz
23. července 2016
další názory k seriálu

Rozpačitě

Jako náhled do světa trans lidí určitě zajímavé, stejně jako konfrontace liberálního světa s anti LGBTQ skupinami a medicinské a psychologické aspekty transexuálů, které tato "show" přináší. Pořád je to ovšem reality show, která chtě nechtě bude vždy stát na svých protagonistech a právě to zde lehce pokulhává. Jazz jako taková je prostě teenager se vším, co k tomu patří, možná s trochu odlišnými okolnostmi, její sourozenci jsou také obyčejní teen/YA, a tak jakousi zábavnost zde zajišťuje pouze matka, která si svým chováním nejednou vyslouží pozvednuté obočí. Jestli vás zajímá LGBTQ problematika nebo pokud nevíte, co si o trans lidech myslet, určitě to zkuste. Pokud je vám výše zmíněné ukradené a hledáte jenom další reality show na zabití času, potom existují mnohem zábavnější a lépe natočené/sestříhané kousky. Hodnocení tedy za mě spíše rozpačité. Plusové body za to, že se podobná témata dostávají do televize a vzniká tak prostor pro diskuzi a především jakási aura normálnosti a uvědomění, že ani gay ani trans lidé nejsou čarodějnice nebo antikrist. Minusové zase za pomalé tempo, ne úplně strhující střih a kameru a povětšinou nevýrazné charaktery, které vám budou, až na pár výjimek, v podstatě ukradené.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Pod kupolí
10. července 2014
další názory k seriálu

Druhá série to zabila

Jak jsem se při první sérii ještě relativně bavila a byla ochotná odpustit občasnou houpačku jakou se stalo chování jednotlivých postav i ne zrovna inteligentní dialogy a slabší herecké výkony, tak druhá série mě ničí.Snižuji hodnocení na 60% a zdá se mi, že je to ještě docela shovívavé. Herecké výkony teen herců jsou k pláči, k tomu zbytečná vata, nelogické chování postav, nahodilé hloupé dialogy plné hloupoučkého sentimentu. Škoda času a zahozená atmosféra původního příběhu.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Mizera
21. února 2014
další názory k seriálu

.

Nemůžu říct, že by to byl špatný seriál...jen už to tu všechno (více než) jednou bylo a tak mě zkrátka ničím nezaujal. Typický kandidát pro programové bloky všedních odpolední. Když to člověk párkrát nevidí, nic se nestane a sedět se u toho při jídle dá.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Fosterovi
13. února 2014
další názory k seriálu

Velké klišé

Seriál Fosters přesně zapadal do kategorie, kterou miluju. A taky proto jsem mu dala opravdu hodně šancí si mě získat (2. série). Jenže jak se ukázalo, když to neklape, tak to prostě neklape. Herečka i samotná postava Callie mi byla neustále protivná. Chovala se vyloženě hloupě. Věčně moralizující rodiče, klišé v každé epizodě, nesympatičtí herci, nesympatické a nelogické postavy, nerozvinutý příběh, který probíhá vyloženě epizodně a žádný "big narrativ" se tu bohužel nekoná. Za mě 40% v druhé sérii a přemýšlím, že je to ještě moc.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Malibu Country
19. prosince 2013
další názory k seriálu

Rozhodně žádná zasloužilá matka...

Do Malibu jsem se pustila s nadšením a nadějí na novou (lepší?) Rebu - Deník zasloužilé matky. Jenže mě čekalo akorát zklamání. Naivní a moralizující "zápletky", to je něco co bylo i u Reby, ale tam to jak postavy tak vtipy vyvažovaly. V Malibu je to ale jediné, co mi utkvělo. Vydržela jsem pár dílů, pak už se to opravdu nedalo snést.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
30 %
plakát
Happy Days
8. května 2013
další názory k seriálu

Americký sen

Když už kvůli ničemu tak kvůli Fonzovi stojí za to aspoň nějaké díly vidět. ALE není nejmladší, je to vidět a vytržený z doby, kdy se natáčel a s ohledem na dobu, o které je natočený, z něj člověk unešený nejspíš nebude. Ale taková neškodná seriálová historická vsuvka, proč ne.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Brigáda
8. května 2013
další názory k seriálu

Překvapení z Ruska

Seriál o zrodu ruské mafie, asi jediný ruský počin, který se dá podle mě, typického mainstream fanouška, zhlédnout. Skvělé postavy, hrozná muzika :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
3/3
123