avatar uživatele

Maguša

off
JménoGabriela Kawuloková
Věk29 let
BydlištěJablunkov
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Maguša
plakát
Arrow
3. května 2016
další názory k seriálu

Super oddechovka

Seriál v současnosti sleduju a postupně budu hodnotit řady.

1. řada - Super nápad, hrdina s lukem je nevídaná věc a tohle se mi líbí. K tomu všemu skvělé flashbacky z ostrova - ty mě vždycky baví. Pro mě je to super oddechovka s trochou napětí, romantiky a intrik k tomu. Co se týče některých postav a herců - Oliver (Stephen Amell) je skvělý, moje oči by se na něm mohly pást a nic víc asi dodávat nemusím. :D Digg (David Ramsey) rovněž super, působí na mě jako nějaký imaginární starší a moudrý brácha, který by ochránil všechny moje kámošky, kdyby jim něco hrozilo, ale pořád by pro ně byl jen můj brácha, ochránce a kámoš. Digg je typ člověka, kterého je dobré mít po ruce. Laurel (Katie Cassidy) - nevím jak ji vidí ostatní diváci, ale na mě působí hrozně a je jedna z mých neoblíbených postav. Asi mi vadí herečka nebo její postava, neustále řešící nějaký problém s papínkem policajtem, mrtvou sestrou, zběsilou prací, zdrhlou matkou, přítelem/nepřítelem Tomym, bývalým/podvádějícím/změněným/nezměněným/hodným Oliverem...Popravdě nejsem vůbec zastáncem toho, že by měla s Oliverem tvořit pár - nehodí se k sobě. Tommy (Colin Donnell)- ze začátku byl docela fajn, ani mi nevadilo, že chodí s Laurel (ti se k sobě hodili), pak se začal chovat divně, ale pořád to bylo celkem pochopitelné - pro mě naprosto neutrální postava. Thea (Willa Holland) - ze začátku mě ty její pubertální výlevy štvaly, ale pak jsem si zvykla a docela jsem si ji oblíbila. Zvlášť když se začala zajímat o Roye (Colton Haynes)- ten má náběh na to, abych ho začala žrát stejně jako Olivera. Je v něm skrytý potenciál a rozhodně se ještě dočkám rozšíření jeho příběhu a postavy celkově. Těším se! No a hřeb tohoto komentáře: Felicity (Emily Rickards) je úžasná! Protože je praštěná, pořád se nějak ztrapňuje a přitom na jejich schopnostech závisí celé operace. Pochybuju, že by tahle postava někoho vytáčela. A ano, napadá mě možnost, kdy se dají Felicity a Oliver dohromady a po první sérii doufám, že se moje představy naplní! Pasujou k sobě, to je jasná věc! ;)

První série - 90%

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Girls
8. dubna 2016
další názory k seriálu

Nic moc

Mě to nenadchlo... Je to seriál, který asi nesedne každému. Neoslovil mě, nebavil mě. Dala jsem šanci pěti epizodám, ale tím to haslo. Je jasné, že je dost originální a tím spíš je pochopitelné, že sedne jen některým lidem. ;) Seriál rozhodně vybočuje z davu a to je jedním z jeho největších kladů. Za to 30%.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
30 %
plakát
Odpočívej v pokoji
2. srpna 2015
další názory k seriálu

Když zapomenete dýchat

Tato pohřebácká rodinka umí něco neskutečného. Buď vás některá z postav tak nasere (omlouvám se za tento výraz), že máte chuť a dokonce si přejete, aby zmizela z povrchu seriálového, nebo se s ní a s jejími názory ztotožníte a milujete ji. Je to tak trochu zvrácené. Máte oblíbenou postavu, která je vám sympatická... přiznáte si "radost pohledět" - v mém případě to byl Nate... Pak ta vaše oblíbená postava něco neskutečně a šíleně zvoře... viz Nate v poslední sérii a jste rádi, že ... no, že jste rádi (nebudu spoilerovat). My, diváci tohoto seriálu, jsme se stali tak nějak jeho oběťmi. Bičoval nás, týral, dovolím si tvrdit, že i znásilňoval naše pocity. Spojitostmi se zesnulými (kteří skonali vždy na začátku dílu) jsme v sobě možná nalezli něco, o čem jsme nevěděli. Ale jedno jsme pochopili velmi dobře. Život se neobejde bez smrti, stejně jako se smrt neobejde bez života. Tento seriál je o životě. Teď nemyslím o životě jako stavu ale spíše o časovém intervalu, ve kterém milujeme i nenávidíme ostatní, zažíváme konflikty, dramata ale také období, ve kterých se prostě a jednoduše nic neděje. Tohle přesně může vidět člověk, který sleduje Odpočívej v pokoji. Jsou zde momenty romantické, děsivé, dramatické, trapné, vtipné, nudné, zajímavé, rozčilující, sebezničující, dokonalé, smutné, brutální, sexuální, psychotické, nepochopitelné, ironické, paradoxní, nechutné, osudové i náhodné. Hodně života a také hodně smrti. V našem životě taky není všechno jen dramatické, někdy se zkrátka nic neděje a čas kolem jen prostě plyne - a takto jsem to cítila i při sledování seriálu.

A konec?

Konec je úžasný. Nádherný, jakoby mírumilovný. Nikdy jsem neviděla poklidnější a šťastnější konec seriálu! A hlavně UZAVŘENÝ… Posledních 10 minut seriálu jsem zažívala vnitřní emocionální výbuch spokojenosti, dojetí, smutku a radosti. Teď k opěvování závěrečné písně: Breathe me, o kterou se postarala Australanka Sia (která si minimálně jednou písní získá snad každého) – A tak jsem zažila zase jedno nádherné seriálové odrovnání nakonec. Více vhodný song bychom snad ani nenašli.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Doktorka z Dixie
3. června 2014
další názory k seriálu

Hart of Dixie? - To nejlepší na relax

Hart of Dixie má své jisté kouzlo. Má vtip, nějaké to drama, je to odlehčený seriál, při kterém nemusíte přemýšlet nad spletitými zápletkami, a tomu všemu vládnou Rachel Bilson a Wilson Bethel. Je pravda, že první dvě řady byly nejlepší. Třetí série podle mě trochu klesla, a to hlavně kvůli věčnému natahování a kombinování vztahů. Tohle snad vždycky zkazí celý seriál... (takto to udělali také tvůrci např. TVD, proto jsem ani nedosledovala 4. řadu). Je pravda, že HoD není stvořený proto, abychom ho nazývali nejlepším seriálem na světě. Ne, takový opravdu není, ale patří k těm nejlepším oddechovým seriálům, které by si měl člověk někdy pustit, když už bude mít dost sitcomů, a vážných seriálů (Breaking Bad, Dexter, Game of Thrones). Jak říkám, HoD si našlo místo v mém Watchlistu, a i přesto, že se seriál ve třetí řadě ze všech sil snaží být vtipný, ale až moc tlačí na pilu, mám ho ráda, a doufám, že jeho úplný závěr bude stát za to! :)

Po zhlédnutí celého seriálu dodávám:

Poslední řada byla sice krátká, ale já se nesmírně bavila. A poslední díl? Bomba! Možná to teď bude znít fakticky divně, ale Wade je naprosto neodolatelně dokonalý - což předvedl hlavně v posledním díle. Po celou dobu seriálu je to zkrátka moje srdcová postava a v závěru seriálu předvedl to nejlepší, co mohl (myslím tím tedy herce Wilsona Bethela). Ty jeho zamilované a natěšené kukuče jsem mu sežrala i s navijákem, div, že jsem nezačala k dojemnému slzení ještě i slintat. Nádherný konec, trochu přitažený za vlasy, ale vůbec mi to nevadí. Alespoň se lépe smířím s tím, že seriál skončil.

Děkuju ti, HoD - jsi pro mě dokonalým odpočinkovým seriálem a budeš mi chybět. - 100%

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Friends with Better Lives
10. května 2014
další názory k seriálu

Konec? Jako fakt?

Nemůžu uvěřit, že tenhle seirál nedostal větší šanci. Je to děsná škoda. Já osobně jsem se u jeho dílů moc nasmála. Jak všichni neskutečně chválili pilot, mě naopak přišel moc přehnaný (ale tak už to v takových pilotech bývá, prostě se tlačí na pilu), ALE kvalita seriálu podle mě dost stoupala, u pátého dílu jsem se opravdu smála snad u každé scény. Pro některé je to možná ohrané (myslím tím Přátelé, HIMYM..), ale přece tohle lidi baví nejvíc ne? Jak jsem postřehla fanoušci seriálu v USA z toho taky nejsou nadšení.. Opravdu to nechápu, mohlo to dostat větší šanci.

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %