avatar uživatele

Yellow

off
Jméno
Věk27 let — narozeniny slaví za 164 dní (Štír)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Yellow
plakát
Posel ztracených duší
13. prosince 2013
další názory k seriálu

Chytlo mě to a pak najednou

Ze začátku mi to přišlo jako obnova skvostné Tru Calling, na které jsem byla jeden čas slušně závislá(vlastně jsem i ted). Krásné příběhy každé epizodě s happyendem, ale pak mě hlavní hrdinka začala ne štvát, ale nudit.
Pozdější díly byli už takové strašidelné, což mě u toho udrželo, ale někdy rozuzlení nebylo vůbec překvapivé, jak se očekává. Celkově to hodním za 70, jelikož fantasy a mystery prvky jsou prostě moje. Jsem zvyklá na jiná zpracování, ale tohle rozhodně není k zahození. Stojí to rozhodně za zkoušku.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Rodinná pouta
6. října 2013
další názory k seriálu

Kdysi dávno....

Když ten seriál začínal, tak mi bylo cca.9let a já jsem ho žrala a musím uznat, že to nebylo na začátku tak zlý, ale ani né dobrý.
Ale pak to začalo být hrozně protahované, čím dál nudnější a předvídatelnější a pak už úplně k ničemu. Až ted jsem si všimla, jak jsou ty herecký výkony chabé, postavy nepropracované a scénář je úplně vycucaný z prstů. Češi prostě neumí nic...telenovely, horory, thrillery....je jen málo věcí, ve kterých ta česká filmografie vyniká a není trapná.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
20 %
plakát
Roseanne
10. září 2013
další názory k seriálu

Včera není dnes

Seriál se mi kdysi hodně líbil, jelikož to byl jeden z prvních sitcomů, co jsem začala sledovat. Pak jsem se na to podívala cca.8letech a rozhodně jsem z toho měla jiné pocity.
Seriál bych nedávala do škatulky těch hrozných! Vždyt vyhrál několik nominací a za klasiku je považována Roseanne! Ale když se na to podívám z dnešního pohledu, tak to není tak super, jako třeba Ženatý se závazky, který má své kouzlo dodnes.
Některé dialogy mě rozesmáli, situace apd. Ale přehnaný falešný smích, některé hodně dle mě zle provedené postavy. Myslím, že těch 60% mu dám oprávněně.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
12/12
1 ... 6789101112