avatar uživatele

Yellow

off
Jméno
Věk27 let — narozeniny slaví za 164 dní (Štír)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Yellow
plakát
Pohřešovaní
13. března 2016
další názory k seriálu

Průměrná záležitost pro ostatní..

...pro mě podprůměrné.


Seriál do světa kriminálek nepřináší nic nového, zkrátka nic inovačního, všechno co nám seriál předvádí, to už tu bylo v mnohem kvalitnější podobě.

Kamera i střih jsou na úrovni typického televizního stylu, stejně tak scénář. Nemělo to daleko k tomu, aby mi to nezačalo připomínat německou kriminálku.

Hodněkrát se mi stálo, že z hlavního detektivního dua mi byl jeden nesympatický, ale že mi byly nesympatické obě dvě, to se mi ještě nestalo.
Jess mi šla na nervy tím jejím rybím výrazem(všeobecně obličej té herečky je mi hrozně odpudivý), Nicole si zase chvíli hrála na drsnačku, pak na křehotinku. Dojem z nich mi docela i zkazil dabing, který dal oběma protivné hlasy.
V originále se to sice dalo lépe poslouchat, nicméně se mi na to pořád stejně koukalo, takže nějaké sledování v originále pro lepší pocit jsem vzdala.

Čekala jsem zapojovaní větší mystiky, když hlavní hrdinka měla ty supervize, které nikdy neměly hlubší vysvětlení, proč se týkají zrovna toho případu, na kterém makají, nebo jsem ten díl neviděla.

Sympatický mi tu byl jenom Cortéz a to asi jen pro tu líbeznou tvářičku a trochu sympatičtější vystupování.
Ty případy mi přišly mnohdy hrozně předvídatelné, některé z nich jsem už dávno viděla jinde.

I ta znělka mi přišla hrozná.

Je prostě vidět, že se tu docela šetřilo.
Seriál jsem viděla jen díky tomu, že TV Nova s ním neustále prudí, at tu televizi zapnu kdykoliv, takže jen díky tomu vím, že tento seriál existuje a pokud možno na něj ráda zase zapomenu.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
10 %
plakát
Doktor Mozek
5. března 2016
další názory k seriálu

Doktorská perla.

Seriál skončil po první sérii, ale někdy mi moc nedošlo, co se tolik nelíbilo.

Jsem fanda House, takže mi tenhle seriál přišel vhod. Místo zahořklého, cynického sociopata tu ovšem máme sympatického, sexy doktůrka a jeho netradiční metody léčení psychických poruch, nebo přinejmenším jejich chápání. Jeho schopnost empatie a vidění věcí tak, jak je vidí jeho pacienti je přímo perfektní.
Ovšem chyba je tu v tom, že jediná sympatická postava je tu právě ten Jack Gallagher, který mě svojí inteligencí a vynalézavostí vždy mile překvapil a byl to v podstatě on, kdo táhnul celý seriál.
Případy se kterými přicházel do styku(muž s lykantropií, chlápek, co si chce useknout ruku nebo autistická dívka) byly vždy zajímavé a vždy jsem se těšila, jak si s tím poradí.

Ovšem pak je tu velká slabina a to velice nesympatické ostatní postavy. Nora, které šla nadrženost na sexy doktůrka přímo z očí, mě spíše iritovala, protože až na pár momentů nebyla vůbec potřebná. Veronika by ušla jako protiklad Jacka, kdyby nebyla ta příšerně ohyzdná s tou svojí povýšenecky vztyčenou bradičkou, k té bych na terapii fakt nešla.

Další bud neměli moc prostoru, nebo se neprojevili.
Líbilo se mi prostředí, kde se natáčelo, ale asi to k úspěchu nestačilo.

Jsem ale vděčná za to, že seriál nemá otevřený konec, ale je řádně ukončen, takže si aspon sledování seriálu nemusím do mozkovny ukládat jako další "cliffhangerové nas*ání".

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Zase máme plný dům
5. března 2016
další názory k seriálu

Everywhere you look..

Znám původní Full House a nikdy jsem nebyla bůhvíjaký fanoušek tohoto seriálu, i tehdy se na můj vkus v seriálu moc moralizovalo, ale mohu tak nějak říct, že jsem ten seriál měla docela ráda.

Fuller House mě dostal svojí nostalgii, i když v pilotu fakt přehnanou(moc umělého smíchu, opakování vyždímáních hlášek).
Zprvu jsem si říkala, že bude divné ten seriál sledovat, když tam pravidelně nebudou Danny, Joey, Jessie apod. A hlavním triem budou D.J, Steph a Kimmy.
Zamilovala jsem se do nové znělky a zprvu jsem nemohla věřit, že z těch malých děvčat už vyrostly tak pěkné baby.
Nakonec mi ten seriál ani nevím jak sednul. Je to svižnější, zas tolik se tam nemoralizuje a vůbec je to taková oddychovka, kde se lehce uculím.

Olsenovic zrůdičky..ehm teda dvojčata mi určitě nechybí. Jejich tehdejší dětská roztomilost na mě nikdy nezapůsobila a fakt jsem ráda, že tam nejsou.

Po tom útrpném pilotu musím říct, že pokračovat díl se mi vyplatilo, protože jsem si to nakonec oblíbila. D.J je mnohem sympatičtější než před lety a moc jsem si jí oblíbila. Steph je prostě správný řízek, ta je jako malá i dospělá, stejně super a myslím, že z pohledu mužů je i ní hodně na co koukat(a to se nevýbá ani Kimmy, ani D.J). Kimmy jsem nesnášela, ale nakonec jsem si jí ještě ve Full House stihla oblíbit a její hlášky jsou stejně otravně roztomilé, jako kdysi.
SGS v podobě starých pardálů Jessie, Danny a Joey, ti jsou takové milé zprestření a jejich příchod vždy přinese nostalgii toho, jak to chodilo kdysi.


PS: Není trochu morbidní připravit D.J stejný osud, jako jejímu otci?

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Tři kluci a nemluvně
3. března 2016
další názory k seriálu

Tahání za zlatou nit klasiky, přesto s průměrným výsledkem.

Seriál jsem pro tu oblibu ostatních docela sledovala, ovšem nijak významně mě to nezaujalo.
Jsem typ na trochu ostřejší a výraznější humor a tady je to takové hrozně nevinné až dětinské. Takových seriálu je hodně a málokterý mě dokáže zaujmout. Sledovala jsem to spíše pro ty vztahy a Bena, který mě jako jediný nějak charakterově zajímal.
Všichni si vychvalujou Melissu Peterman(Bonnie), ale já tu herečku znala už ze sitcomu Reba, kde se mi moc nelíbila a upřímně se mi moc nelíbila ani tady. Její herectví je moc přehrávající, než aby pro mě bylo nějak zajímavé.
Taky jsem nijak nebyla nadšena z toho rádoby milostného trojúhelníku Ben x Riley x Danny. Vzhledem k tomu, že Riley nahrazovala Emmě matku, tak jsem doufala, že spolu budou ona a Ben, ale vše se samozřejmě musí zkomplikovat.
Ovšem jinak bych byla mnohem radši, kdyby žádné takové vztahy nevznikaly, ale je to holt typicky émerické.

Takže jinak řečeno, koukat se na to dá, ale nijak výjmečné to není. Bránice to holt netrhá.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Griffinovi
29. února 2016
další názory k seriálu

Simpsonovi tu nehledejte.

Family Guy je pro mě takový zlatý střed mezi The Simpsons(kde si nedovolí všechno) a Southparkem(kde si dovolují příliš).

Seriál mě hodně překvapuje svojí nepředvídatelnosti, šíleností, kde si člověk řekne "No co to sakra-?".
Rozebírání témat, které se týkají nějaké obecně známého problému, jak ve světě, tak i třeba v showbyznisu a vpálit mu s humorem a glancem svůj názor skrze seriál a ještě díky tomu seriál vyšvihnout, to se mi hodně líbí.
Někdy se naopak rozvádí úplná kravina, kterou nikdo neřeší, přesto se to rozvádí do extrémních rozměrů a končí víc absurdně, než to začalo. Ovšem to je taková narážka na to, jaké absurdní myšlenky napadají i normálního člověka, ovšem s tím rozdílem, že to nikdy neudělá a to se nejvíc prezentuje na postavě Petera, který nemá zábrany k tomu to udělat.

Hodně se mi líbí, že se nezůstává jen u slovních narážek, ale rovnou tu narážku předvede do vizuální formy a sakra rychle se na to zvyká.
Někdy šílenost postav pochopit jde, někdy absolutně vůbec.

Seth MacFarlene má určitě můj respekt, protože jeho kreativita a humor spolupracují opravdu kvalitně.

Jediné, co jsem nikdy moc neměla ráda byl Brian. Využití dvou obecně roztomilých věcí(psi a miminka), to je podle mě dobrý, ovšem nikdy nějak nemůžu akceptovat, že pes tam má lidskou přítelkyni, nebo že je lidskými ženami přitahován. I když se chová jako člověk, tak fakt je, že jím prostě není.

Líbí se mi, jak je každá postava v seriálu jiná a jak příběh okořenuje.

Seriál není nevinný, ale Vy se nevinně bavit můžete, protože nikdy není snadné odhadnout, co koho v další vteřině napadne za šílenost.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Violetta
4. února 2016
další názory k seriálu

Disney potkal Esmeraldu.

Latinská America se telenovel nikdy nepřestane držet, proto se je snaží různě okořenovat. Alguen te Mira byla solidní kriminalka, Violetta je kombinace muzikálu, telenovely, sitcomu pro diváky 6+.

Začneme s pozitivy.
Jsem velký fanda španělské hudby, proto jsem na ovladači nezmáčkla tlačítko next. Kdo si písně přeloží zjistí, že se zpívá skoro furt o tom samém, přesto se mi to docela dost dobře poslouchalo. Musím uznat docela nápadité a někdy složité choreografie. Já jako kdysi dětský fanda latinsko-amerických telenovel bych byla určitě nadšená, ale ani letos jsem nebyla zklamaná. Pro děti je to solidni vymejvačka, pro mě docela dobrá oddychovka, kdy se můžu smát problémům, co tam řeší. Starosti s tím, kdo dal komu pusu, co si vezmou za šaty, nebo jak schovat kluka ve skříní, to bylo všechno tak krásně nevinné a naivní.
Co mě mnohdy překvapilo byly herecké výkony. U mladších herců ne, spíše u těch starších. Herec Gregoria byl woow, naprosta fascinující. Dokázal být protivný učitel, ale uměl dost dobře zahrát na vážnou notu. Narovinu říkám, že finále druhé série mě dojmulo až k slzám. Usmíření Violetty s Hermanem, monolog o tom, jak chce být Gregorio dobrým otcem, nebo když Matias řekl, že je pro něj jeho sestra(Jade) to nejdůležitější na světě..to byl právě výkon těch starších herců, pro disneyovku podle mě až moc dobrý.
Nelze opomenout moderní prostředí, kostými apod.

Teď negativa.
Zkusím zapomenout, že je to seriál zaměřený na mladší diváky, takže nebudu vyčítat to, co je typické.
Violetta je sice hlavní hrdinka, ale že jako poctivá hodná holšiška dostane vše, co si zamane a ostatní nedostanou ani příležitost, to je trochu moc. Jsou tam studenti, co mají stejné nadání jako ona, přesto ona dostává hlavní role a všelijaké smlouvy hned z fleku a ostatní dřeli úplně zbytečně. Proto se mi líbila Ludmila, protože ona jediná jí dokázala konkurovat. I v disneyovkách kolikrát hlavní hrdina ostrouhá, ale Violetta nikdy a když, tak je to hrozně nespravedlivé!(of course -_-)
Pak je tu věc s těma jejíma vztahama. V realitě by nespíš měla nohy hodně do praku, protože jakmile se s nějakým rozejde, tak má hned za rohem záložního. Je až nerealné, jak na ní každý letí, to ty mladé divačky blbnou až moc.
Mnohdy mě štve jednání postav, u mladých bych to prominula, ale ty starší jsou někdy na pěst, hlavně Olga a Beto.
Rychlé španělská mluva a přehnané neverbální gesta, s tím jsem počítala, ale někdy to působí až moc falešně, to už i v té Esmeraldě to bylo věrohodnější.

Tomas x Leon x Diego
Simple, vždycky se k ní nejvíc hodil Leon.

Jestli se mi tu kdy líbil nějaký pár, tak to byli Diego a Fran. Drželi při sobě, zbytečně se nehádali. +1

Postavy
+ Leon, Diego, Naty, Fran, Ludmi, Gregorio, Matias, Jade
° Violetta, Maxi a všichni ostatní.
- Angie, Olga, Beto, Cami, German,

Co více říct, chápu proč se to někomu líbí a i naopak.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Ošklivka Betty
1. února 2016
další názory k seriálu

Amerika hledá svojí ošklivku.

Amící musí mít vždy něco extra a to i v případě, že si podle svého předělají latinsko-americkou telenovelní klasiku, jako Ošklivku Betty. A podle všeho se jim to vyplatilo.
Misto telenovelních klišé se nám tu představuje seriál s typickým konceptem amerického drama, ale zároveň úsměvná parodie, co si z oněch klišé střílý.

Co se mi líbí je vztah Betty a Daniela. Místo toho, aby se Betty do svého pana božského po uši zamilovala už v pilotu, tak stihla mít několik svých románků a Daniel byl jenom kamarád s důvěrník, kde se ani z jedné strany nic víc nevyžadovalo. Stálo za to si počkat, nechat oba projít kritickými vztahy, díky čemuž oba vyzráli a nic jim pak už nebránilo, aby to mezi nimo mohlo být vážné bez větších klopýtnutí. Člověk jim aspoň dokázal víc fandit.

Betty je sice neatraktivní, ale za to mi přijde roztomilá a správně prdlá.
Wilhemina mi svým způsobem přijde i sympatická, i přes její intrikářskou úchylku a perfektcionismus, ovšem její krutá upřímnost je někdy potřeba, nejen jako hnací motor.
Marc a Amanda byli baviči, někdy zábavní, ale někdy taky dost otravní.
Alexis byla zpočátku sympatická, ale později se mi dost zprotivila. Ředitelka dobrá, ale sestra na baterky.

Co se mi líbilo.
# móda! Do těch skříní bych chodila krást taky.
# Amandin styl oblékání
# humor
# Eliza Dushku ve vedlejší roli.
# Žádná otravná snoubenka.
# Bettyna proměna.

Co se mi nelíbilo.
# Wilhemina kometuje hadry, nosí hadry, ale celý seriál nosila jen 3 druhy účesů.
# Henry. K Betty se později už vůbec nehodil a přislo mi zbytečné jejich vztahem zabrat tolik prostoru.
# V domě Suarézových by občas neuškodilo uklidit.

S klidným svědomím 70%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
26. ledna 2016
další názory k seriálu

I have to save the world..again.

Buffy, přemožitelka upíru je seriál, který by se s těží dal nazvat jinak, než upíří teen klasika, která řádně nakopává zadek všem moderním upířinám typu TVD, ale i plno neupírským seriálům jako třeba Teen Wolf.
Ti jenž tvrdí něco jiného nejspíš BtVS nikdy neviděli.
At se to někomu líbí nebo ne, tenhle seriál od Joss Whedona je legenda srovnatelná se Stokerovým Drakulou.
Je originální, plno modernách upířin kopíroje všechno, co už bylo v Buffy(ano, mluvím o vás, upíří deníčky, ty jedna modlo dnešních náctiletých!).

Co nás seriál učí?
Třeba TVD učí to, že je skoro správné nechat sebou manipulovat, nechat se od svých frajerů věčně stalkovat a zachraňovat, navíc se pak stát něčím, čím ta hlavní hrdinka není, aby našla své místo ve světě a nejtěžší věcí pro ní je, kterého chuje si vybrat. Buffy učí víře ve své schopnosti, zachování rodiných a přátelských hodnot, nemluvě o rozdělení a ujasnění priorit a nějaké románky? Kolem těch se netočí celý svět.

Seriál je primárně o nekonečném boji proti zlu v podobě démonů, upírů, vyšších formách zla. Systém záporáků není tak jednoduchý. Je tu opravdu velká pestrost, protože tvůrci hodně využívali toho, kolik nekonečných možností mají a každý záporák je opravdu hodně nebezpečný. Jednotlivé zápletky dílu mohou být různé. Buď se děj soustředí na hlavní zápletku celé série, nebo jsou tu volnější díly, které lze nazvat jako odlehčenou zábavu.
Seriál nepostrádá specifický humor, který má jednu z největších zásluh na úspěchu seriálu. Buď sarkastické hlášky, nebo řádné vyj*baní s divák. "Soudce je démon, kterého nezníčí žádná tehdejší zbraň" a Buffy přijde s raketometem.
Za to, že upíři přisli do módy můžemě vděčit právě Buffy. Ovšem silných hlavních hrdinek je jako šafránu.
Seriál má podle mě od každého žánru něco. Je tu drama, romantika, komedie, fantasy, thriller, prvky hororu, lehké sci-ffi taky(iniciativa). Whedon si s tím vyhrál natolik, že jeho vytvořil ikonu a vynalezl dnes už pro něj specifický styl.
Obdivuji fantazii tvůrců, kteří dokázali neokoukaně a noblesou vytvářet další a další zápletky, aniž by seriál ztrácel na kvalitě.

V seriálu najdeme různorodé typy postav, které se vyvíjí se seriálem a na konci už je nepoznáte.Některé postavy zde figurují vyloženě jako postavy komicke a doplňkove(např. Ředitel Snider).


Můj názor na hlavní hrdinku Buffy je takový, že i když je v ní taková fem-síla, hlášky apod, tak jí v oblibě moc nemám. Zkrátka nemusím postavy, co mají jednostrané pohledy na věci, nemluvě o jejím nekonečném moralizovaní, povyšování. Určitě jsem jí měla radši jako teenagerku, než jako dospělou.
Pokud mám vybrat nejlepší postavu, tak určitě Faith. To je doteď má nejoblíbenější postava ze všech, Eliza Dushku jí zahrála dokonale. Tu badass holku zbožňuju a díky ní jsem začala být totálně posedlá Elizou Dushku.

Postavy.
Další velice pevný, základní bod kvality jsou postavy, které byly vytvořeny.
Moje největší favoritka byla právě rogue slayer Faith, ale zde si opravdu každý najde svého favorita, at už je to roztomilá šprtka Willow, která se z nepopulární, odstrkované holky stane jednou z nejmocnějších postav v seriálu, či "sarkastický nazývač věci věcí pravými jmény" Xander, který je takové srdce celé party. Pak je tu knihovník/pozorovatel/genius Giles, který zastupuje v příběhu otcovskou roli, umí vyperlit nějakou tu hlášku a není to slušnáček v tweetu, jak by každý na první pohled řekl. Kdo má rád pořádně štiplavé řeči s pěknou dávkou upřímné bezohlednosti, tak si musí zákonitě zamilovat roztleskávačku Cordelii, nebo démonku pomsty Anyu. Kdo hledá takovou mužskou verzi, jistě mu padne do noty Spike, jehož cynismus, styl, akčnost, bojivá zuřivost, z něj tvoří (podle mě) jednoho z nejlepších upírů, co kdy vznikly, já osobně se do něj totálně zažrala. To samé bych řekla i o tajemně okouzlujícím Angelovy, který sice není tolik vtipný, ale je to zajímavá postava se zajímavou minulostí, jehož temné altergo je totálně boží.
Někdo si ale může i oblíbit Dawn, která je hodně silná po své psychické stránce, či srdečnou čarodějku Taru.


Herci se perfektně hodí na každou svojí roli a já si dodnes pamatuji všechny herce a jejich role, kdekoliv je vidím v jiné seriálu, řeknu "hele, ten hrál v Buffy toho a toho".
Díky tomu se mi dostala do podvědomí i Amber Benson, které se moc v kariéře nedaří, ale pro mě to vždy bude Tara.

Co lze ještě Buffy přičíst je to, že bojové choreografie jsou tu neskutečně vydařené.
V moderních upířinách se neustále vytrhávají srdce, párkrát se někdo ožene a už to svědčí o neporazitelnosti. V Buffy je plno postav, na jejichž bojové scény je radost pro oči se dívat, protože se zde předvádí tae-kwondo, karate, šerm, kick-box, nemluvě o kaskaderských kouskách. Buffy je takový akčnák, takže namachrovaní upíři z TVD by lehli během vteřiny.



Seriál pochází z doby, kde se běžně točily minimálně půlminutové znělky, nějaký záběr na logo měli jen paka, takže další plus dávám za úžasnou, dynamickou znělku od Nerf Herder, kterou si dodnes pobrukuji a nikdy jí nedostanu z hlavy.

Celý seriál je opravdu velice pestrý, je tu plno ujetých, legračních epizod, stejně jako plno smutných a neskutečně emotivních epizod. Btvs je prostě všehochut.



Plusy
# záporaci
# různorodí démoni
# poker o koťata
# Dark Willow
# Bunnies!(kdo viděl, pochopí)
# bojové choreografie
# Iniciativa
# skryté spoilery do budoucna ve scénářích.

Mínusy
# někdy až přehnaná důležitost Buffy
# násilně vecpaná postava Dawn. Postavu mám ráda, ale její příchod hodně věcí překroutil.


***Postavy***

+ Faith, Spike, Willow, Xander, Giles, Dawn, Angel, Oz, Cordelia, Drusilla a Riley
° Tara(byla zlatá, ale i tak střední cesta), Amy, Anya, Caleb, Darla, Joyce, Kennedy a i Buffy.
- Parker, Andrew, Adam,

Nejlepší epizody.
Hush(S4), Lovers walk(S3), Band Candy(S3), Welcome to the Hellmouth(S1), Once more with feeling(S6), Body(S5), Normal again(S6), Him(S7), Teacher's pet(S1), I'm robot, you Jane(S1), Smashed(S6),The gift(S5), Doppelgangland(S3), Grave(S6), Two to go(S6), Tabula Rasa(S6), Bad egg(S2), Chosen(S7)....fajn, zastavím se, než je vypišu všechny.

Nejoblíbenější dvojice.
•Xander a Willow
•Buffy a Spike
•Faith a Angel
•Giles a Anya
• Willow a Oz
• Cordy a Xander

Nejlepší hláškaři: Spike, Xander, Faith, Cordy a Buffy.

Série
Všechny mají u mě 100%, takže zbytečné vypisovat to postupně.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hrdinové: Znovuzrození
24. ledna 2016
další názory k seriálu

Forget what you know, protect who you love, avenge what you lost, save who you can.

Když jsem se dozvěděla, že Heroes Reborn nebudou pokračovat, tak jsem byla velice zklamaná.

Příběh byl pojat zcela realisticky, jak to u Heroes bývá. První díly si mě chytily a už nepustily.
Je sice pravda, že kdybych měla srovnat kvalitu původních Heroes a Rebornu, tak bych určitě tvrdila, že původní Heroes tohle pokračování o hodně převyšují, přesto mi to nezkazilo zábavu.

Kámen úrazu jsou tu postavy. Některé se i mě líbí, nicméně některé postavy neměly vůbec co nabídnout, neuměly ani správně sekundovat a nestály ani za to, aby byly na promo fotkách.
Taková Molly Walker tam měla jen jednu zápletku, takže se to boro okolo její postavy dělalo asi jen proto, že herečka je dcera Eastwooda.
Nejpovedenější novou postavou z Rebornu je podle všeho Luke a to asi jen díky Zacharymu Levi.
Návrat původních hrdinů by byla krásná představa, nicméně jen Noah, Haitan, Angela a Hiro měli nějaký smysl. Matt, Mohinder, Molly, ti byli na vedlejší koleji absolutně bez štávy a to prosím pěkně byly moje oblíbené postavy ve starých sériích.
Opravdu velký mínus má za mě Carlos, jelikož ten dohnal bezvýznamnost na ten nejvyšší level a vzhledem k tomu, že jeho linka neměla pro příběh žádný přínos, opravdu jsem netušila, proč ho tam Kring drží, když né jako ovečku na odstřel, aby měl koho pro vzrůšo zabíjet.
Nicméně jsem našla i pozitivní postavy, krom Luka se mi líbil i Tommy, pak Malina, Taylor a Casper. A samozřejmě Noah, který byl v podstatě hlavním hrdinou téhle série a celou show táhl on!

Zápletka se záchranou světa, s tím jsem počítala, to je součást Heroes, ale co mi chybělo byl záporák typu Syler. Nestranný sociopat, co si jde sobecky za svým. Erica Kravid byla čistě ženská verze Darka. Jako zaporačka byla fajn pro tu megalomanskou ideu, ale takový ten "Syler effect" mi tam prostě chyběl.
Taky se mi nelíbilo, co provedli s Mattem Parkmanem.

Co se mi ale moc líbilo byl samotný příběh, u kterého nemůžu kvůli riziku spoilerů moc psát, nicméně se mi líbilo, jak byly některé osudy ukončeny nebo započaty a ta krásná návaznost na každý detail ve mě vyvolala pocit nostalgie. Hrdinové zde byli opravdu hrdinové, každý udělal co musel a neztrácel se tu čas zbytečným moralizováním(pokud zapomeneme na Carlose--ugh).
Celkově mi Reborn S1 přišel spíše víc emotivní, než akční a v samotném finále jsem se dočkala obojího.
Ale nebyl by to Kring, aby to neskončilo cliffhangerem, který mě zajímal celou dobu a doufala jsem, že se to konečně dozvím.

Pokud Kring nekecá a sága bude opravdu nějakým způsobem pokračovat, tak si to nenechám ujít, protože ač Rebornu chybělo hodně do dokonalosti, tak u mě zvědavost přicházela každým dílem a na oddych to bylo ideální.

Postavy

+ Luke, Noah, Malina, Hiro, Tommy, Taylor, Casper

- Joanna, Phoebe, Carlos, Farah, Emily, Quentin

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Gigolové
22. ledna 2016
další názory k seriálu

No, thanks

Každý by měl mít práci, co ho baví že?
Co jsem vykoukala, tak pánové ve svém řemeslu hledají jaksi pomalu filozofické zaměření.
"Pomohl jsem jí získat sebevědomí", "Udělal jsem jí radost minimálně na týden".
Asi tím popírají fakt, že jsou to jen dražší dě**y no. Chlapi...

Moc jsem se nerozepsala, ale ono není moc o čem psát. Já to sledovat nebudu, ale tak někoho to bavit může.
Jen je na tom moc poznat, že to není opravdová reality show, ale mám tušení, že se na to lidi nedívají kvůli příběhu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %