avatar uživatele

Yellow

off
Jméno
Věk27 let — narozeniny slaví za 164 dní (Štír)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Yellow
plakát
Médium
4. srpna 2016
další názory k seriálu

Ukolébavka seriáloholiků.

Oproti Afterlife, Tru Calling nebo Ghost Whisperer je toto velice nudná, rodinná pohádka, lehce připomínající seriály našich severních, německých bratrů, takže u ní spíše budete usínat.
Upřímně nevím, jak a proč si vybudoval tak silnou fanouškovskou základnu, že seriál dál nějakým zázrakem dohromady šest sérií, ale tak dobře.

Seriál měl potenciál, hlavní hrdinka má jakýsi dar a manžel je vědec, s tím se dá skvěle pracovat, něco nového vytvářet, rozvíjet její schopnosti, dloubat se ve všem hloub a hloub. Švihnout tam nějakou svěží kriminální zápletku, nebezpečí, napětí.
To se bohužel nestalo.
Celé je to v podstatě jen o té perfektní rodince, kde je skvělá mamuška, tatka a tři lehce rozmazlené holky. Hlavní hrdinka působí svým přístupem spíše otravně a nesympaticky. Když se něco děje, je z toho spíše skoro až právnické drama, všechno je uhlazené, bez kapky nějakého paliva, které by show pořádně rozšoupl.
Je to ve výsledku spíš rodinný seriál.

Allison si může podat ruku se sestrou Stefanií, protože obě na mě působí úplně stejný, svatouškovským dojmem.

Něčím bych to přirovnala k Missing, což je podle mě taky dokonalá blbost, ale aspon se tam občas něco pořádného děje, tady, když se něco dělo, nudila jsem se dál.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
20 %
plakát
Řekni, kdo tě zabil
1. srpna 2016
další názory k seriálu

Koláče s příchutí smrti. Dáte si?

Co mě na seriálu zaujalo jako první je to, jak je stylizovaný. Prohnaný všemi veselými barvami, především žlutou(barva štěstí), syté kulisy, herci s nepřirozeně dlouhými řasami, přechody mezi scénami a k tomu vypravěč Jim Dale. Na kostýmech herců skoro nenajdete nějakou vybledlou, neutrální barvu, vše mají krásně barevné a nějaké ty výstřednosti jako klobouček ve tvaru koláče taky nechybí. Seriál je to netradiční, ale určitě kouzelný, který si mě dokázal získat už po prvních minutách.
Originalitu tomu upřít opravdu nelze, protože to propojení s detektivkou, kde jsou celkem chutovkové smrti, což krásně vyrušuje tu naivní pohádku a dává nam ochutnat i trošku té temnoty a záhadnosti.
Hlavní postava Ned je milý chlapík se zajímavou schopností a k tomu umí péct opravdu dokonale vypadající koláče, že jsem měla co dělat, abych neolizovala obrazovku.
Postavu, kterou jsem si zamilovala nejvíc je Olive, protože Cheno.:D Zprvu jsem si myslela, že to bude nějaká mrcha(blond sexbomba), ale ona byla asi největší zlatíčko v seriálu. Narozdíl od Chucky, Olive jsem věřila tu naivní nevinnost, navíc uměla přijmout odpovědnost, kdežto Chucky knučela, at se na ní nezlobí..což mi připomíná, že Chucky jsem si moc neoblíbila. Samotná Anna Friel mi nevadí, ale jí jsem zkrátka tu svatouškovkou nevinnost opravdu uvěřit nedokázala. Přišlo mi, že Olive si Neda zaslouží víc, ale když to vezmu zpátky, tak on jí ne.
Emerson Cod má můj respekt jako správný cynický týpek, co se tváří tvrdě, ale jakmile začal Olive říkat "Maličká", tak jsem věděla, že opravdu citlivou stránku má, což později ukázalo i to, jak jsme se ponořovali do jeho tajemství. A díky němu jsem začala používat hlášku "Hell No!".

Krom postav mě bavily i případy a příběhy. Oživování mrtvých na minutu, to byla slušná prča a proto nikdy nezapomenu, jak zjištovali odpovědi od chlápka uvnitř žraloka nebo od chlápka, co byl usmažen v těstě na kuřecí stripsy. :D
Není to jako běžné detektivky, příběh se posouvá jako normální dramata, baví svojí výstředností, zkrátka si diváka umí udržet.
Upřímně, pokud chcetě zkusit něco netradičního, poutavého, zábavného a "chutného"(:-D), tak toto bude ideální volba, protože takovýchto seriálu je opravdu málo a vlastně jsem nenašla seriál, který by se tomuto aspon vzdáleně podobal(krom Tru Calling, Ghost Whisperer, kde se taky komunikuje s mrtvými, ale jinou spojitost tam nenajdete).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Hustej nářez
24. července 2016
další názory k seriálu

Ted lituji, že je nadpis pro názor nutný, nebot mě žádný výstižný nenapadá.

Tak dobře.
Pořad přátel, co asi ani přátelé nejsou. Mají být ve sklepě, ale je poznat, že jsou v atelieru, co jako sklep vypadá. Nebudu si hrát se slovíčky, nicméně proč ten falešný dojem? Je jasné, že je to banda herců/moderátorů, co přijdou, odříkají co mají a zase jdou. Velice pochybuji, že si ty videa vyhledávají sami. Upřímně nevím, k čemu je ten dojem přátel, co si dělají show někde u nich ve sklepě, když vlastně nedělají.
Pak jsou tu ty videa. Většinu z nich si v pohodě najdete na netu sami a nepotřebujete k tomu půl hodiny dlouhý pořad, ale jen Google. Kdyby to byla videa, co třeba nejsou moc dostupná, nebo videa, které nějak sami vytvořili, ale toto.. Ten pořad se mi prostě zdá ne špatný, ale zbytečný.

Dobré hodnocení dávám za zajímavý výběr videí(co si stejně najdete na netu, ale tak co) a sympatické moderátory(co si nejspíš hrají na přátelé). Kvůli těm závorkám je vám asi ted naprosto jasné, proč dávám jen 40%.:D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Vezmi si mě
13. července 2016
další názory k seriálu

Will you marry me? Ehm, no.

V rámci možností je taková průměrná komedie, ale bez lepších vtipů, gagu nebo čekoholiv jiného. Vlastně jsem se skoro ani nezasmála, asi jen, když tu otravnou, ukecanou snoubenku kopl kůn do ksichtu, ale to jen proto, že jsem si od první vteřiny přála, at to někdo udělá.
Zapisuji si další nemožnou sitcomovou postavu, co štve už jen tím, že jí zabere kamera.

Snoubenec byl podle mě o něco vtipnější, sympatičtější, ale taky žádný zázrak.

Celkem se mi líbilo, do jakých situací se v rámci přípravy svatby dvojice dostávala, ale to bohužel není dost, abych dala vyšší hodnocení, ale na to, abych poděkovala, že ten sitcom zrušili.

Jsem s většinou, tohle se mi prostě nelíbilo a nebudu popírat, že mi ten sitcom kazila oná postava, kterou jsem od první vteřiny nemohla vystát.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Láska ve hvězdách
10. července 2016
další názory k seriálu

Je libo sexy mimozeštana?

Upřímně, už promo postery dávají jasně najevo, že je to seriál od CW, které holt jde s dobou.
Téma bylo dost zajímavé, neokoukané a mělo to potenciál. Bohužel, zase ta snaha zaujmout pubertáky, aby v orgasmických křečích a s bolavým klouby na prstech, psali na sociální sítě "I SHIP THEM SO HARD! They deserve to be together. Omg ROMERY!" hashtag. Zase se ta skvělá atmosféra, myšlenka i veškerý potenciál šli jako pozadí nějaké epické lovestory, kterou od pilotu ždímají a ždímají, že ztrácejí pomalu, ale jistě štávu a mě osobně vztah Romana a Emery přestal bavit po pár dílech, co se dali dohromady.


Seriál jako takový je na úrovni typické CW tvorby, a to včetně herců, tak prostředí, zápletky. Taková sci-ffi verze TVD.
Klasika. Emery se vzbudí s dokonalým účesem i makeupem, ale tu přehnané růžové stíny na trochu opálenější krásce opravdu přirozeně nevypadaly.
Matta Lantera už znám z Ledového ostří, kde ve 24 hrál kluka ve stejném věku a 90210 snad i staršího, než byl tehdy on sám, ale není nad to, se ve 30 vrátit na střední. (Bože, kéž by to u těch nagelovaných hezounů zavedli i u nás).

Herecké výkony vás do kolen nedostanou. V těchto rolích by se herci nemohli projevit jinak a mám pochyby, zda by jim to šlo. Většina postav je na průměrné lajně, ale dobrákům se dá fandit.

U Romana a Emeryho si nemohu pomoci, ale přijde mi to jako vykrádačka vztahu Stefana a Eleny z TVD, kteří mimochodem vykradli vztah Buffy a Angel z BTVS. Takže několikrát přejetá kopírka, ale jsme prostě na CW a tohle na jejich "moderní" diváky(americká mládež) zkrátka zabírá, už jsem si zvykla. Nicméně, ač mezi nima byla chemie, nijak z nich nejsem odvařená, i když Emery lze celkem závidět. Zajímavější a neohraný pár pro mě docela byli Drake a Taylor, kteří mě spolu bavili a fandila jsem jim.

Dramatičtější část seriálu, kde se řešil závažnější problém okolo utlačovaných mimozemstanů, a né lovestory, to musím uznat, že mě bavilo.

Zrušení mě vůbec nepřekvapilo, protože potenciál byl totálně promršen a odsunud bokem. Nicméně finále bylo až nechutně otevřené, což je věc, ze které se mi tmí před očima, protože, když už to konečně začalo být zajímavé, tak to utnou. Mohl to aspon nějak ukončit, s tím ratingem těžko mohli počítat s další sérii. Nicméně mě to zas tolik nemrzí, ale i tak jsou tohle podle mě zbytečnosti. Ovšem showrunneři na CW mají vždycky vysoké sebevědomí...

Takže, pokud to shrnu.
Svým způsobem je to koukatelná oddychovka, která je sice založena primárně na romanci, ale že by to byl odpad, to ne. Ovšem pokud vás během příběhu začne zajímat něco jiného, než to, jak to mezi hlavními hrdiny dopadne, asi si budete muset počkat, až se "uloveyoujou" a pak to začnou řešit.
Na ty dokonalé tvářičky se dá koukat, postavy jsou většinou sympatické(za pár dílu vás prostě asi moc nenaštvou), mě osobně hodně sedla Taylor. Svět, ve kterém žijou je zajímavý a to prostředí prostě musím pochválit. Tady skvěle vybraná hudba, která krásně podtrhuje scény, jedno zda romantické, či jiné, zkrátka to člověka pohladí.
K tomu to není dlouhé, ale finále si zkrátka říka "Dej mi další sérii a řeknu ti to, možná uvidíš víc.".

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Síla lásky
5. července 2016
další názory k seriálu

Síla lásky.

Soap opera, ještě k tomu německá, z toho nemůže vylézt nic dobrého. Nakonec jsem byla celkem překvapená, protože jako nějaká odpolední kulisa se to dá a je to koukatelné.
První série mi nedělala vůbec žádný problém, až na nesympatickou hlavní postavu(Laura), která mi přišla jako kyselý ksicht, neuvěřitelně moralizující a ublížená. Ne, ta se fakt nepovedla. Scény hlavního páru série mě někdy omrzely(Sandra a Lucas) někdy naopak vůbec(Eva a Robert).
Každá série se soustředí na jeden určitý pár, který sobě nějakým způsobem hledá cestu, není to snadné, ale věřit může divák jednomu. Nakonec spolu stejně budou. A aby nebyl příběh tak monotonní a jednoznačný, tak někoho napadlo přidat milostný trojúhelník Teresa&Moritz&Konstantin, což bylo celkem osvěžení. S odchodem jednoho páru přichází v zápětí další.
Nadruhou stranu chápu, proč to lidi baví, protože je tam sympatické prostředí, postavy, kterým lze fandit, dokonce ani zlé postavy nemusí být nutně záporné pořád a můžou se napravit.
Seriál se mi prostě líbí pro tu odlehčenost, ač je tam drama, tak divák se z toho nepodělá. Někdy jsou tam i úsměvné momenty, většinou u vedlejších linek.
Později už je to taková vykrádačka klasických telenovel, něco se i opakuje, mrtvé postavy vstávají ze svých hrobů, ale i tak mi to nijak neubližuje.
Chápu i, že pro lidi, co jsou zvyklejší na kvalitnější tvorbu, tohle prostě moc neohromí, ale u mě je to celkem ve snesitelných mezích.
Znělka je jako přeslazený cukrkarndl a po pár sériích už je pro mě spíše utrpením. Nemám ráda české soap opery typu Ordinace, Ulice, ale německé Sturm der Liebe mi sedlo.

Co se mi líbí.
+ prostředí
+ některé postavy
+ sympatičtí němečtí herci

Co se mi nelíbí.
- Vernerův nekonečný počet levobočků.
- znělka
- ohranost
- někdy hrozná přecitlivělost.

Oblíbené postavy.
Robert, Eva, Rosalie,Ben, Felix, Konstantin, Miriam, Barbara, Marlene, Samia, Michael, Nils, Annika, Emma, André,

Neoblíbené
Laura, Victorie, Sandra, Marie, Katja

Oblíbený pár(y): Eva a Robert, Felix a Emma, Marlene a Konstantin.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Gilmorova děvčata
2. července 2016
další názory k seriálu

Zas tolik paf z nich nejsem.

Tak by se to dalo jednoduše shrnout.

Gilmorky jsou seriál, které jsem v dětství nejednou viděla a ano, docela se na to dá koukat, ale že bych do nebe provolávala, jaká je to klasika a jak je žeru, to se říct nedá.

Osudy Gilmorek mě celkem bavily, napínaly, ale musím říct, že mi některé jejich žvásty lezly až dokonale na nervy, stejně jako Lukovi. Když jsem to viděla později, tak jsem si říkala, zda netrpí nějakou poruchou, protože rozebírat 5 minut to, zda Lorelai vyluští křížovku a že si nechce vzít nápovědu, aby nebyla za sraba(WTF?), jak se Rory celý díl div nerozbrečela, že někdo je u stromu, i když kolem měla hned několik a že se nemůže soustředit(WTF?). Vím, že je to pro ně typické a všichni to na nich žerete, ale proboha...Já mít takové ženské ve své blízkosti, tak je přetáhnu kabelkou!

V seriálu se mi líbila ta vážnější část, jako vize budoucnosti, vztahy, nepokoje, plány, události a o emotivní, rozbrečující monology tu taky není nouze. Dodnes jsem velká fanynka páru Rory a Jess a nemůžu si pomoct, ti dva prostě měli skončit spolu.

Časem celkem přibývalo dost zajímavých i méně zajímavých postav a seriál se stále příjemněji sledoval, když jsem viděla, jak každá z hlavních postav dosáhla toho, po čem toužila.

Finále mě nijak nedrtí, hodilo se to k nim.

Není pochyb, že Gilmorky jsou seriál, který své nezapomenutelné místečko v seriálovém světě má, ale já zkratka vidím i hodně nedostatku a není to pro mě seriál se vší dokonalostí. Nicméně jako odpolední oddychovka se to vždycky hodilo a jde se do toho snadno vžít a divák snadno prožívá jejich osudy. At jsou Gilmorky jaké chtějí, vaší pozornost zaujmou a do příběhu vás nenásilně vtáhnou. Já kolikrát čuměla, jak přehnaně se na ně soustředím.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
VyVolení
24. června 2016
další názory k seriálu

Co lidi neudělají pro prachy.

Musím uznat, že kdysi jsem byla z této reality show přímo nadšená. Bylo to něco nového, neokoukaného, záživného a duelech napínavého.
Měla jsem i klíčenku a šátek, tak jsem z té show byla nadšená(nesudte mě, bylo mi 8).

Můj nejoblíbenější hráč byl jako u většiny těch, co to sledovali, či-li Vladko. Jeho kecy, hádky, výstupy, to prostě trhalo ratingy a mě to vždycky bavilo. Od té doby mi bylo jasné, že on to vyhraje a taky se tak stalo.

Další sérii jsem si pustila, ale bohužel. Už se tam neobjevili hráči, kteří by mě nějak zaujali, tak jsem to po pár dílech zařízla, protože to byla nepovedená kopie té první.
Pak myslím byla i další, kterou jsem též nesledovala a pak se objevila novina, že show hodlají po letech křísit jak jinak, než reunionem Vladka, který jim nakonec sledovanost zajistil. A taky se rozhodli vybrat i celkem sympatické tváře jako Romanu a tu blond lesbičku, u které si nevzpomenu na jméno. Takže jsem se občas mrkla, ale napětí už tam tolik nebylo, protože u Vladka bylo zpočátku jasné, že to zas vyhraje.

O čem soutěž je, to je prosté. Sledujeme bandu lidí různých povah a postavení, bud konfrontace nebo naopak. Někdo má dost na to, aby ztratil veškerou sebeuctu, někdo si jí naopak drží. Prostě reality show.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Grimm
16. června 2016
další názory k seriálu

Portland, wesenů ráj.

Na Grimma jsem natrefila úplnou náhodou a zprvu jsem měla pocit, že to bude takový nehororový Supernatural, ale docela jsem se spletla, ale jakýsi náznak SPN tak je. V dnešní době už je originálních témat málo, proto se občas vyplatí čerpat i u sběratelů pohádek. Co mě mile překvapilo bylo to, jak to celé provedli. Takže bratři Grimmové byli prostě přemožitelé příšer schovaných za lidskou maskou a po pokolení se to dědí, až to dojde k našemu hlavnímu hrdinovi Nickovi. On zpočátku vede úplně normální život, v podstatě reklama na happy life. Pěkný dům, přítelkyně veterinářka, skvělí přátelé a nadějná kariéra. Vše se změní, když se u něj prvně projeví dědictví jeho předků...vidí weseny. Pak se začne odvíjet řetězec událostí spojené s jeho vrozeným instinktem. Svojí práci si spojí i se svým posláním. Takže Nick je v podstatě taková Buffy, co si ocitla ve světě Supernatural, co je smíchaný s kriminálkou a pohádkami.
Nepřijde mi, že by si seriál zakládal na nějakých lekačkách, ale někdy se jim dobře povede nějaký jumpscare, hlavně v pozdějších sériích. Seriál je podle mě jeden z těch vážnějších, nemá nějakou humorem odlehčenou atmosféru. Ovšem vytváří si celkem zajímavou atmosféru sám o sobě, nechybí psychologický podtext a zajímavé zvraty v příběhu, později se nebojí být o dost drsnější a temnější, každou sérii se hrdinům zvedají šance na to, že snadněji spadnou do nějaké nepříjemné situace, kolikrát jde přímo o život.
První nad čím se člověk při delším sledování tohoto seriálu zamyslí je to, že většina wesenů má jakousi základnu v samotném Portlandu, nebot za každou vraždou stojí wesen a vždycky se jedná o jiný druh. Upřímně to, že tam šéfuje nový grimm by měl být dost dobrý důvod, aby se všichni pakovali honem pryč, když z něj mají tak nahnáno, ale o čem by ten seriál jinak byl, že? Taky mi nikdy moc nedošlo, proč z grimmů mají weseni tak nahnáno, když ve většině případů jsou mnohem silnější než on. Nick je sice vidí, i když nechtěji, ale žádné superschopnosti se na něm neprojevily. Proč se weseni grimmů bojí mi nějak došlo v momentě, kdy se na scéně objevila Trubel, jakýsi ideál grimma, která nemá problém každému wesenovi na potkání useknout hlavu. Nesmím zapomenout Monroa, blutbada, který se s Nickem spřátelí a víceméně ho seznamuje se světem wesenů, tuto postavu si nešlo neoblíbit. Časem se k nám přidala i Rosalee, která ač je sympatická, tak mě osobně nikdy nesedly ty její přeafektované reakce "What's" a její mozek, který byl hotová encyklopedie všech wesenů. Nicméně nic proti ní nemám.

Série byly podle mě zajímavé, protože i když se jednotlivé epizody zabývaly různými kriminálními činy, primárně vraždami(způsobené nikým jiným, než weseny), tak tu byly i celosériiní záležitosti, které mě kolikrát zajímaly více. Na scéně se objevil Sean Renard, který umí intrikovat na všechny strany.

Zpočátku byl cítit hodně ten creepy styl bratrů Grimmů. Narovinu říkám, že jsem si od první vteřiny zamilovala Adalind Schade. Claire Coffee má prostě charisma a ten zlounský, mršký výraz jí neuvěřitelně sluší a jsem spokojená s jejím vývojem. Od zlé mrchy v celkem sympatickou ženu a fandím jí.
Nick, ač je grimm, tak je to především polda se svými morálními zásadami. Neprojevuje se jako grimm, každého kdo něco provede strká za mříže, tak to bral zpočátku. Ovšem v pozdějších sériích nabral více svalové hmoty a pořádně se rozjel. Jeho policajtský kodex ho už tolik nebrzdí, ale na to si divák musí počkat. Ze slušného, moralizující, mladého policisty se změnil v celkem drsného týpka, kterého bych i já respektovala. Je jen škoda, že nikdy pořádně nepoužil tu pestrou výbavu zbraní, kterou měl v karavanu. A když už by se k tomu odhodlal, tak o to přišel.

Co na seriálu chválím je to, že setkáváme s různými druhy wesenů. Nejde jen o pohádky bratrů Grimmů, později se začnou zapojovat i východní a severní báje a mytologie, i když ve drtivě většině případů jen na jednu epizodu. Každý naše hlavní hrdiny potrápí jinačím stylem.
Krom toho se jako takový žolík dá počítat právě Adalind, protože od ní se odvíjí ty napínavé zápletky, ta holka umí nadělat řádný bordel.
Kdo mi nikdy neseděl byla Juliette. Je jedno, kolik má Bitsie Tulloch titulů z Harwardu, v herectví není jen špatná, ale vyloženě tragická. Každou sérii jsem se více a více modlila za to, aby tuto vcelku zbytečnou, nudnou a později rejpavou a hloupou postavu odklidili. Upřímně jsem se nesetkala s postavou, co by mě iritovala tolik, jako právě ona. A chemie mezi ní a Nickem se rovná zápornému číslu.
Další plus je u mě vztah Adalind a Nicka, který po určitých událostech nabral naprosto jiný směr a já doufám, že se splní má očekávání. NADALIND!

Grimm má za sebou již 5 sérií a stále mě přijemně baví, dokonce ještě více než na začátku a doufám, že s námi vydrží, co nejdéle to půjde. Jediné, co bych vytkla je to, že postupem odcházel ten pohádkový punc, protože ač je pohádek dost, tak jich není nekonečně mnoho, natož tolik, aby se to dalo v této tématice použít. Ovšem díky tomu se Grimm stal mnohem dramatičtějším a temnějším seriálem.


Nemůžu se dočkat další série a snad nebude poslední.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Krok za krokem
10. června 2016
další názory k seriálu

Čéče, já zpívám blues.

Seriál, u kterého jsem se válela smíchy navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem které se vše točí. Z tohoto by si měl vzít Full House příklad.

Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Carol jsem sice nesnášela, když vyšilovala, ale když měla mateřské chvilky, tak byla prostě kouzelná a měla jsem jí ráda.
Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledovat jejich střety byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak, jak se učili spolu vzájemně žít. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, než Carol a Frank.
Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, lehce natvrdlý, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu o ten seriál, protože jsem si ho hodně oblíbila, on byl ze všech nejvtipnější a podle mě i nejpropracovanější postavou(Sasho, musel si manželku mlátit?)

Nicméně je to seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení "Co se škádlívá, to se rádo mívá".

Měla jsem stejně ráda všechny postavy, ale nejvíce asi Codyho, Franka a Al(která krásou i chytrostí překonala jak Karen, tak Danu). Alin vývoj se mi líbil asi nejvíce, protože jsme sledovali vývoj holky s mužskou výchovou a klukovským oblečením v krásnou, mladou ženu.
Nicméně bylo hezké vidět, jak všichni se seriálem dospívají. Jediná postava do počtu byl podle mě Brandon, u které jsem ani nezaznamela, že odešel.

Krom vtipných hlášek, situací a zajímavých nápadů, je tu ta vážnější část a to povětšinou poslední minuty dílu, kde si někdo sype popel na hlavu nebo se nějak poučuje z chyb. Vždycky mě to dokázalo dojmout a zahřát u srdce.

Co mi moc nesedlo bylo to, že děti moc nepocítili stesk po svých pravých rodičích. Carol ovdověla, ale nikdy se tam ani samotné děti nezmínili o tom, jak jim jejich skutečný otec chybí, či že by se Frankovým dětem stýskalo po jejich matce.
Tohle celkové odříznutí, jakoby jejich rodiče nikdy neexistovali a nebyla o nich v podstatě ani zmínka, to mi moc nesedlo.

Pokaždé, když si na tento seriál vzpomenu, tak si vzpomenu na šílené záchvaty smíchu, slzy dojetí a pěkný pocit po zhlédnutí epizody.
Pokud bude nějaký reunion, určitě se tomu nebudu bránit.

PS: Já vám nevím, ale podle mě se Richie k Daně nehodil a štvalo mě, že jí odbyli zrovna jím. Cody k ní patřil.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %