avatar uživatele

Bookyn

off
JménoFilip Šmergl
Věk28 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/fifa.smerglu
Poznámka
Názory uživatele Bookyn
plakát
Chicago Fire
10. června 2014
další názory k seriálu

Chicago

Na tento seriál jsem narazil úplnou náhodou, ale po shlédnutí prvního dílu, jsem se do něj neuvěřitelným způsobem zakoukal, že jsem ho v nedávné době viděl hned dvakrát za sebou a nemohu se dočkat na další sérii. Hasiči mě od malička baví a tento seriál je pro mě trefa do černého. Velice oceňuji že se v každém díle něco děje, ať už jde pouze o výjezd ambulance, po obrovský zásah celé "padesátjedničky".

V tomto seriálu není pouze jedna nebo dvě hlavní postavy, ale celá hasičská stanice je jednou hlavní postavou. Od ambulance po jednotku, jsou v průběhu seriálu decentně proplétány příběhy postav.

Doporučuji všem kdo má rád akční seriály z reálného prostředí :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
M.A.S.H.
13. srpna 2013
další názory k seriálu

Skvělí zážitek

Skvělí nadčasový seriál. Podle mého názoru ho budou sledovat ještě generace po nás, protože M.A.S.H. nikdy neomrzí. Velice vtipný pohled na válku v Korei doplněný vtipnými hláškamy prostě nikdy nemrzí. Seriál i přes to že jede pořád v televizi jsem si stáhl a mužů říci že znám děj většiny epizod a mužů ho sledovat pořád dokola.
Doporučuji všem, nemůžu jinak než 100% :-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Arrow
9. srpna 2013
další názory k seriálu

Příjemné překvapení

Jako skoro každý seriál, k tomuto jsem se dostal přes pirátského kamaráda. Mluvil o něm jako o super a ještě více super seriálu, ale já jsem byl k jeho názoru velice skeptický...
...ale po schlédnutí prvního dílu jsem tento seriál začal hltat. Playboy Oliver který nic neřešil, pouze utrácel a "obšťastňoval" ženy se za 5 let změní v neuvěřitelného sympaťáka který je přes den boháč a v noci se změní ve strážce který řeší problémy Starlling City. Časté potyčky mezi detektivem Lancem a rodinu Queenů jsou zajímavé zpestření dějové linie.

Seriál mě narosto vtáhnul do děje a na kvalitě přidává propojení dvouch dějovích linií. Přítomnost a to jak byl mladý Olie na ostrově a postupně se z něj začal stávat tvrďák.

Přestože výkony herců nejsou úplně nejlepší, dokáží naprosto vtáhnout do děje. Celý seriálem je doplněn o vtipné hlášky a o vzájemnu provokaci mezi jedntlivími postavami. Nemůžu jinak než 100%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Jericho
9. srpna 2013
další názory k seriálu

Jericho

Jricho je skvělí seriál a moc mě mrzí že skončil. Abych pravdu řekl, první díl jsem dokoukal na třikrát, protože ze začátku mi to přišlo jako nějaké love story o návratu ztraceného syna, ale o polovině epizody mě to nabudilo :)

Příběh je super, líbí se mi zpracovaní, kdy se v jednom díle řeší otázka celé Ameriky a v dalším ukradené pesticidy. Jenom škoda že už nevznikla 3. série.

Za první sérii dávám 70%, ale druhá byla o poznání lepší a poslední díl byl epický takže 90%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %