avatar uživatele

Polgara

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Polgara
plakát
Království
29. listopadu 2013
další názory k seriálu

Překvapivě dobré

Jeden z těch seriálů, na kterž koukáte už jenom proto, abyste věděli, jak to všechno dopadne. Po prvním díle u mě trochu panovaly rozpaky, poněvadž jsme nevěděla, jak se k němu postavit. Ale jakmile si člověk zvykne na to, že je Reign jakousi inovací a bere si tohle období trochu po svém, tak mu propadnete. Občas se sice divite, ale pořád se u toho bavíte.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Panství Downton
29. listopadu 2013
další názory k seriálu

Nejlepší....

Když se díváte zpátečně na první sérii, říkáte si, že je škoda, že je tak málo dílů a pokaždé to tak rychle uteče.
Je vidět, že tvůrci seriálu si dali záležet na všech detailech a nešetřili ani penězi. Což se vidí na kostýmech, interiérech...ale především skutečnosti, že panství Downton má již čtvrtou sérii.
Možná za to může i nepřekonatelná Maggie Smithová, ten její klasický britský humor, to jak, všechny situace po svém glosuje..ale ani ostatní, třebas lady Mary, Anna a Bates a mnoho dalších. Ale za to utnutí čtvrté série bych vraždila, to čekání je ubíjejíc. :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
29. listopadu 2013
další názory k seriálu

Bezchybný

Je málo seriálů, které si dokáží udržet úroveň i po tolika sériích a právě Teorie patří mezi ně. Neříkám, v sedmé sérii se našlo pár dílů, jež trochu vadily, ale pořád všechny hlavní postavy milujete. Ty jejich hlášky, přestřelky mezi Sheldonem a Penny jsou nezapomenutelné. Je to vlastně rok, co se ke mně dostala Teorie velkého třesku a pořád je to moje pohádka na dobrou noc. :-)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %