avatar uživatele

Zarwan

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Zarwan
plakát
Doctor Who: Pond Life
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Seriál, který lze kompletně zhlédnout za 5 minut

Nejsem si úplně jistý, jestli se jedná o samostatný seriál. Podle mě jde jen o pětidílný prequel k Asylum of the Daleks. Každopádně je to pěkný náhled na to, jak vypadají životy Doktora a Pondů, když spolu zrovna necestují, a bylo to příjemné zkrácení čekaní na sedmou sérii.
Fanoušek Doktora by těchto pět minutovek rozhodně neměl vynechat.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
The Escape Artist
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Třídílná bomba

Skvělý seriál, při kterém mi doslova běhal mráz po zádech. Těšil jsem se hlavně na Tennanta, ale co předvedl Toby Kebbell mi vyrazilo dech. Věřil jsem mu jeho roli natolik, že bych ho asi ani nechtěl potkat na živo.
Poslední díl je navíc geniálně vymyšlený.
Seriál určitě doporučuju, nebudete litovat.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Tři mušketýři
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Jeden za všechny, každý sám za sebe

Nové drama od BBC, které bylo povinností vyzkoušet, už jen jako přípravu a zkrácení čekání na osmou sérii Doktora.
Příběh mušketýrů už byl (bohužel) zfilmován tolikrát, že se mu obyčejně radši už vyhýbám, což je možná důvod, proč jsem si tolik neužil první díl. Rozhodl jsem se ale dát seriálu ještě šanci a dobře jsem udělal. Druhý díl mě totiž skvěle bavil a nemůžu se dočkat dalších epizod.
Trochu mě mrzí, že v další sérii už pravděpodobně nebude Peter Capaldi, protože role kardinála mu náramně sedne. Je mi jasné, že bude mít teď hodně nabitý program a Česká republika, kde se Mušketýři natáčí, je od Cardiffu (natáčení Doctora) dost daleko, přesto ale pořád doufám, že si najde trošku času aspoň na nějaké kratší scény. Mušketýři by bez kardinála nebyli to pravé a obsadit do role jiného herce by také nebylo úplně nejlepší.
Seriál má dobrou atmosféru, sympatické herce a těším se, jak se bude vyvíjet dál. Určitě stojí za podívání.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Mrňouskové
30. ledna 2014
další názory k seriálu

Když "dospělák" ujíždí na seriálu pro nejmenší...

K seriálu jsem se dostal díky šestiletému bratranci, kterého jsem doprovázel do kina na film vytvořený podle seriálu, a v žádném případě toho nelituji.
Seriál je jasným důkazem tvrzení, že v jednoduchosti je síla. Chytré animace hmyzích hrdinů na autentických záběrech francouzské přírody, příběhy snadno pochopitelné a vtipně provedené a perfektní ozvučení! To všechno jsou Mrňouskové.
Je to ale pohádka, ne vzdělávací pořad, takže pokud se zajímáte o přírodu, je třeba připravit se na několik faktických chyb, které budete muset překousnout ;-)
Dávám 90%, protože film byl ještě o něco lepší.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Sherlock
30. ledna 2014
další názory k seriálu

Seriál, který se překonává s každou novou epizodou

Slavný detektiv v netradičním seriálu, který mě od prvního dílu nepřestává překvapovat. Seriál je více zaměřený na samotnou postavu detektiva a jeho okolí než na případ samotný, ale i přes to jsou případy skvěle promyšlené a jsou důležitou součástí většiny dílů. Dialogy jsou skvěle napsané, herecké výkony jsou výjimečné (a to často i vedlejších postav). Atmosféra je napínavá, často však odlehčená vtipnými situacemi (zvlášť ve třetí sérii). Při pozornějším sledování se v každém díle dá odhalit spousta kulturních odkazů, dvojsmyslů a skrytých významů.
Jestli jste dočetli až sem, tak už proboha přestaňte číst a pusťte si Sherlocka, protože je to (a to nepřeháním) to nejlepší, co jsem kdy na obrazovce viděl.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %