avatar uživatele

Andrea Vampírová

off
JménoAndrea P
Věk25 let (Rak)
BydlištěHolice
Twitter@Andy Vampy
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/andy.vampir.1
Poznámka
Názory uživatelky Andrea Vampírová
plakát
Původní
9. března 2014
další názory k seriálu

Tohle sem nečekala

Když sem o tomhle seriále četla poprvé skoro bych neřekla že me nebude bavit,ale teď je to můj nejoblíbenější seriál.Klaus je prostě úžasnej jen jsem si myslela ze se bude o to dítě víc zajímat,ale na druhou stranu jsem ráda ze se z nej nestal citlivej taťka a pořad je to ten nemilosrdnej zlej upír...

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
8. března 2014
další názory k seriálu

jde to

Jako je to jeden z mejch 10 oblíbenejch seriálů,ale jen mě tam trochu nesedlo to nebe,andělé,démoni atd. najednou se to tam objeví po několika seriích.Je tam prostě furt neco horšího.Mě spíš bavěj ty díly kde řešej normální prípad jako duch nebo tak něco..poslední dobou se v tom taky trochu zamotávam ale jak píšu pořád super serial..:)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Upíří deníky
8. března 2014
další názory k seriálu

jako dobrý..

Tohle je jeden z mála seriálů,který mě baví jako pořád stejně.Těch dobrejch věcí je spoustu teda většina..:) Třeba že Damon je prostě sexy.
Tak spíš to co mě trochu vadí a to jsou úřesně 2 věci:1)Twilight saga-znám pár lidí,který nemaj tenhle seriál rádi s tim že se opičej já teda nikdy nesouhlasila,ale pár věcí mě zarazilo.Jako třeba na začátku 4.serie když se Elena probírá jako upír tak to bylo dost podobný Belle ze Stmívání jestli se nepletu dokonce měla modrý triko a Bella měla modrý šaty..Nebo to jak má Haley dítě a ještě to má bejt holka...No prostě ty co tyhle části vymysleli asi párkrát Stmívání videli.
2)Mě trochu štve to předávání moci ..Objeví se tam Katherine všichni se jí bojí,potom Elijah prostě nějakej super upír,potom Klaus-nejstařší upír na světe!a on se najednou bojí svého otce a pak super mocný čarodějky atd..skončí to někdy? :)
Ale jako i přes tohle je to nejlepší serial co sem zatím viděla...

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %