avatar uživatele

Richie 23

off
JménoVeronika
Věk29 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Býk)
BydlištěČeská Republika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Richie 23
plakát
Lovci duchů
16. června 2014
další názory k seriálu

Bratři na život a na smrt

Ačkoliv by jste tento seriál nezařadili mezi nejlepší, nejsledovanější ba dokonce ani mezi nejpopulárnější, má své kouzlo, protože je něčím jiný a výjmečný.

Dojemný příběh dvou bratří, kteří zachraňují svět a každý den bojují o své přežití se možná zdá jako klišé, ale když si seriál pustíte, už první serie vás totálně pohltí.

Dean, jakožto starší bratr neustále dává pozor na svého mladšího brášku Sama. I když si Dean občas se svým bráchou vůbec nerozumí, schovává se za svýma vtipnýma hláškama a dělá, že mu na ničem nezáleží a že má vše "na háku", moc dobře víme, že jak mile je jeho brácha v ohrožení, neváhá a je ochoten pro něj ve vteřině zemřít. To samé platí pro Sama, ale ten, narozdíl od svého staršího bratra nejdříve myslí a pak jedná. Sam se od Deana liší i v tom, že dává své pocity na jevo a netváří se, že vše zvládá.

Krom sexy kluků si zamilujete i nádhernou Chevy Impalu 67. Aspoň mě k srdci přirostla.

Kouzlo seriálu se neskrývá ani tak v nadpřirozených jevech, duchách ani tajuplných příbězích, nýbrž v pevném bratrském poutě, Deanových vtipných hláškách a sarkastických poznámkách a ve výběru té nejlepší rockové muziky v podobě Bon Jovi, AC/DC, Black Sabbat, Def Leppard, Kansas a mnohé jiné.

Jediné, co bych seriálu vytkla, je délka.. kdyby zkončil už u čtvrté, páté serie, možná by to bylo nejlepší a pro diváka přehlednější. Další díly už jsou moc zamotané a trochu upadají. Jinač nemám co vytknout a rozhodně pro mě je to jeden z nejlepších seriálů!

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
100 %
plakát
Hranice nemožného
16. června 2014
další názory k seriálu

Seriál, který doslova pohltí..

Seriál si pohrává s myšlenkou existence paralelního vesmíru a neustále vyvolává řadu otázek, na které člověk musí znát odpověď. To proto se od seriálu nemůžete odtrhnou a pořád si pouštíte další a další díly.

Kvalitě seriálu přidává i geniální vědec Walter Bishop, který je neustále "nad věcí" a stará se o zábavu.

Dle mého je seriál velice zdařilí a to nejen díky parádní myšlence, ale také napětí, které neustále narůstá. Dlaším plusem je, že se divák dozví spoustu zajímavých faktů a neobvyklé teorie.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Bright Falls
16. června 2014
další názory k seriálu

Skvělá upoutávka na hru

Já, jakožto velký fanoušek Alana Wakea můžu říct, že seriál je naprosto úžasná upoutávka na PC hru. Pokud jste viděli seriál před tím, než jste začli hrát hru, můžu vás ujistit, že budete mít větší strach - vše se vám bude zdát více reálné.

Jediné, co bych seriálu vytkla, že není delší.. ale možná by pak ztratil to kouzlo a napětí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Hannah Montana
16. června 2014
další názory k seriálu

Serial o ničem..

Kdybych byla malé dítě, možná bych sladkou Hannah měla ráda, ale jakožto 19. letá mě naprosto vytáčí. Seriál se snažím o "humor", ale dost často ty hlášky jsou velmi trapné.

Jak se ale říká, vše má své klady a zápory. Jediný klad tohoto seriálu je, že ukazuje život slavných dětí a fakt, že je to pro ně občas těžké být neustále veřejností sledován.

Celkově mi přijde, že seriál nemá žádnou pointu. Většinou každý seriál někam směřuje, ale tento je pořád dokola o tom samém a nemá žádný cíl ani myšlenku a neustále stojí na místě. Žádné napětí a pokaždé se dá dobře odhadnout, jak to skončí..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %