avatar uživatele

Klárka Burdková

off
JménoClaire
Věk31 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Klárka Burdková
plakát
Mr. Robot
23. ledna 2020
další názory k seriálu

Fuck Society

Kde začít..
Když jsem začala seriál sledovat, nečekala jsem, jak moc se mi dostane pod kůži. Seriál poukazuje na to, kam naše společnost míří a jak se jeden blazinek snaží všemu zabránit, udělat svět pro ostatní lepší.
A jak ten blazinek se snaží udělat vše pro to, aby byl pro něj lepší.
První dvě řady, byly skvělé. Člověk si do posledního okamžiku nevěděl, proč a co vlastně a jak. Neměl v ničem jistotu.
Třetí série byla poněkud slabší, ale po oznámení, že 4. série bude konečná, jsem se těšila, jak to vše dopadne.
A 4. řada? Totálně mě rozsekala.
Už od první scény. Stálo to za to čekání.
Každý díl byl úžasný. Můj oblíbený byl 4/5. Ani jsem nedutala.
A konec byl .. božský.
Vysvětlil úplně vše. Zapadlo do sebe spoustu věcí a jestli tohle měli v plánu od začátku, tak klobouk dolů. Až jsem si poslední díl musela pustit ještě jednou, abych to znovu prožila ty pocity, které jsem z něho měla.

Hello friend ..

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Broadchurch
8. října 2015
další názory k seriálu

Ach, ta pochmurná Anglie

Pastva pro moje uši, pastva pro moje oči. Anglie je můj vysněný domov. A zde ta atmosféra, styl života mě úplně pohltila. Nemluvě o brilantním hereckém výkonu Davida Tennanta. Jeho hlas, jeho mimika. Nepřekonatelné! Zbožňuji ho. Příběh se podobá americkém seriálu The Killing. Detektivky mě baví, nikdy netipuji vraha, jsem v tom špatná :) nechám se radši překvapit. Hrozně mě zaujali pasáže, kdy hrála jen hudba. Scény, které se tam míjely jedna přes druhou, zasáhly u srdce. Vžití se do pocitů rodiny a všech okolo, není těžké, kvůli opravdu nádherné hudbě. Anglie opět dokázala, že když něco natočí, stojí to za to. Další anglický bonbonek na duši. Perfektní, prostě perfektní. Druhá série je trošku slabší, za to plná nových informací o vedlejším příběhu. Skvělé herecké výkony ostatních. Charlotte Rampling a Marianne Jean-Baptiste jako právničky? Oooo to je něco! Jejich snaha o to vyhrát a bojovat až do konce mi brala dech. Velice se mi to líbilo. Obě hrají s takovou elegancí a agresivností, nemám slov.
Velice se těším na další sérii a děsím se toho, že bude poslední a nastane konec.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Penny Dreadful
10. června 2015
další názory k seriálu

Trochu tma

Jak začít.. Prvních pár dílů se mi líbilo, děj ubíhá pomalu, ale když to tak vezmu zpětně, vše do sebe zapadalo a všechny scény začali dávat smysl o trochu později. Nevím, kdy se mi seriál začal líbit. Ale vím, kdy jsem si ho zamilovala, při pátém dílu. Minulost Ives a jak to vlastně všechno vzniklo, mi vyrazilo dech. Její herecký výkon je lege..počkejte si.. dární. Lendární! Nejlepší díl. Pokud překousnete pomalý začátek a (někdy) zvláštní rozhovory, které nedávají smysl, budete mile překvapeni. Temný Londýn můžu kdykoliv a pokaždé se mi libí. Pro mě moc dobrý seriál.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %