avatar uživatele

AriaM

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky AriaM
plakát
Živí mrtví
14. července 2015
další názory k seriálu

Úžas

Pořád se o seriálu všude psalo a mluvilo a tak jsem se podívala na první díl, proč jsou z toho všichni tak unesení a pochopila jsem. Báječná akce, postavy a práce maskérů na zombících a zápletky mezi našimi hrdiny. Zajímá mě, jak to vlastně celé dopadne a doufám, že Rick bude se svou skupinkou putovat tímto světem ještě hodně dlouho. :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
14. července 2015
další názory k seriálu

Zbytečné protahování

Seriál má své kouzlo a byla jsem jím unesená už od prvního dílu a zamilovala se a zvládla se dívat měsíc v kuse. První tři série jsou vážně kvalitní, ale pak už scénáristi začínají vařit z vody a protahovat to kvůli penězům a dělají z toho slátaninu, což se stalo i u Pretty Little Liars.. Už to sleduju spíš jen ze zvyku a jak to vlastně dopadne. Přecejen, seriál se mnou už je několik let a jen tak na něj nezapomenu. :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Prolhané krásky
25. března 2015
další názory k seriálu

Jde to ke dnu, pomalu ale jistě

Seriál mě chytil hned ze začátku. Čtyři krásné teenagerky, tajemný/á A, smsky, vtipy, intriky, lži a to všechno mě bavilo, ale čeho je moc, toho je příliš. Je to teď už celé domotané a tvůrci snad nevědí ani, co točí, už z toho nemám takový prožitek, jako dřív. Už se jen zamotáváme víc a víc do děje a jsme nervózní, kdo že je "A".. Je to celé strašně zdlouhavé a nepřehledné, některé záhady se objasní, některé stále visí ve vzduchu a producenti nám podstrkují falešná vodítka. Jsem zvědavá, jakou sledovanost bude mít šestá série.. Nápad úžasný, ale mělo to skončit 4. sérií, kde by se vše vyjasnilo. Kdybych dnes věděla, jaké to všechno bude, nezačala bych se dívat ani náhodou.. Je to ztráta života a pro mě to byla ztráta tří let..

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %