avatar uživatele

Tafitko

off
JménoDavid
Věk25 let (Beran)
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Tafitko
plakát
Lucifer
15. září 2021
další názory k seriálu

Lucifer jako avokádo

První série byla luxusní podívaná. Ďábel co řeší zločiny v L.A. kde se zabouchne do detektivky. Nadpřirozené síly a nevědomost ostatních že je opravdový ďábel všemu dodávala nabitou, vtipnou, zkrátka úžasnou atmosféru.

Ale....druhá série byla o něco slabší ale pořád dobrá. Děj se dále posouval ale už to nebylo úplně to co v 1. sérii.

Od 3. série až do konce seriálu (kromě završení seriálu) jsem se na to díval někdy z donucení. Už to nebyl ten samý Lucifer co v 1. sérii. Zničeho nic mi herecké výkony přišli jako od amatérů. Všechno mi přišlo divně zahrané, umělé, zbytečně procítěné. Některé scény byly tak trapné že jsem se cítil blbě za monitorem (dle mě nevhodně napsaný scénář, uměle vytvořené vtipné situace). Herecké výkony Chloe po 3. sérii byly strašné (dle mě opět nevhodně napsaný scénář s tím že to neuměla ani dobře zahrát).

Závěr seriálu jsem si raději nepředstavoval s tím jak pro mě seriál klesnul. Nicméně posledních 30 minut seriálu mě příjemně překvapilo (vykouzlilo mi menší úsměv). Po dlouhé době seriál s uspokojivým koncem.

Proč jako avokádo? Ze začátku vypadá dobře, po chvíli to vypadá jako sra...hnědá hmota ale na konec to chutná dobře.

Pokud hledáte seriál a fakt nemáte něco jiného, tak úplně špatný to není. Není to detektivka v pravém slova smyslu. Nečekejte nic extra, zaměřené je to spíše na nadpřirozené síly a rodinné problémy Lucifera.

1. serie 100%
2. serie 80%
3-6 serie 30%
poslední díl 70%

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
American Horror Story
7. března 2017
další názory k seriálu

Horror downloading story

AHS, seriál který je každou sérií o něčem jiném. Proto jsem viděl jenom 1., 2. a snažím se (opravdu) dokoukat 4.

1. série byla dobrá (80%). Zajímavý příběh, zápletky atp. S koncem jednoho dílu mě to hned lákalo na další, tzn. série je velice chytlavá.

2. série je z toho co mám odkoukáno podle mě nejlepší (99%). Zajímavé od začátku až do konce. Pěkná sestřička :), luxusní hudební doprovod (Dominique, Dominique a nejlepší z nich Dominique). Tato série byla natolik poutavá, že mě nenechala se odlepit od obrazovky.

3. série. Musel jsem ji vypnout hned po prvních 5-ti minutách, jelikož se mi nelíbí téma (už si to přesněji nepamatuji ale bylo to něco s čarodějnicemi). Nebudu ani hodnotit protože jsem neviděl.

4. série. No jé je. Je z toho co mám odkoukáno dobrá jako ostatní série, ale ne tak abych ji zhlédl za 2 dny...týdny... Skončil jsem u 4. dílu. Na ten 5. se už chystám tak pár měsíců ale nějak mě neláká stáhnout další díly a pokračovat. Nejspíš se u mě vyskytl prison break efekt...stačilo.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %