avatar uživatele

Sharrane

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Sharrane
plakát
Policie Chicago
11. října 2015
další názory k seriálu

The price we pay

Na Chicago PD jsem se začala dívat, jelikož jsem před rokem narazila na jeho "staršího sourozence" Chicago Fire. Celý rok jsem neměla moc času a tak na PD zbyl čas až letos v létě a měla jsem k němu spíš neutrální očekávání. Ovšem po pár epizodách v mém žebříčku oblíbenosti přeskočil i Chicago Fire. Jeho začáteční podstata je založena na dvou policistech, které jsme mohli vidět již v Chicago Fire. Jeden byl opravdu podaný jako ten zlý a tím byl Hank Voight, ovšem v Chicago PD na seržanta Voighta změníte názor i když stále zůstává věrný svým způsobům vyšetřování "na hraně". Další členové Voightova týmu jsou také velice zajímavý a určitě i do budoucna mají postavy co nabídnout.
Občasné crossovery s Chicago Fire jsou prima zpestřením a potvrzují již tak už dost velkou propojenost mezi seriály.
Takže pokud máte rádi seriál o policistech určitě se na tento seriál podívejte.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Bylo, nebylo
11. října 2015
další názory k seriálu

Evil isn't born, it's made

Na tenhle seriál jsem narazila loni v létě a řekla jsem si, že vyzkouším první díl. Po shlédnutí prvního dílu jsem tomu okamžitě propadla a během 14 dnů jsem měla všechny (tehdy 3 řady) zkouklý :) Je to milý seriál, který má v sobě trochu tajemna, hodně magie a pohádkové postavy.
První série byla naprosto úžasná a něco co jsem dosud ještě neviděla. Samozřejmě jak to tak bývá s druhou sérií dostal seriál trochu jiný rozměr vzhledem k událostem v první sérii, ale mě seriál pořád bavil a baví. Postavy projdou určitým vývojem a i ty o kterých jsme si mysleli, že jsou zlé mají svůj důvod pro své chování.
Určitě je seriál zajímavý obzvláště pro lidi, co mají rádi pohádky i když někdy s malými úpravami.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Ženatý se závazky
11. října 2015
další názory k seriálu

Jsem snad prokletej...

Naprosto boží sitcom :) Tenhle seriál mi vždycky dokáže zvednout náladu. Je to spíše parodie na dokonalou americkou rodinku. Nenajdete zde žádné moralizování ani ukázky toho jak je rodina pro všechny členy rodiny nejdůležitější.
První dvě série je se to rozjíždí pomaleji, ale s větším počtem odvysílaných epizod a s příchodem Jeffersona je seriál více vtipnější a absurdnější. :)
Postavy jsou skvělé.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %