Exredaktorka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Exredaktorka
plakát
Fresh Prince
4. února 2010
další názory k seriálu

Oddechovka

Vzhledem ke svému stáří je to sice něco jiného, než na co jsme u sitcomů zvyklí teď, ale rozhodně se nebudete nudit. Will Smith se na to, že je to jeho první pořádná role předvedl. Humor určitě nechybí, a ačkoliv se občas objeví absurdní situace, nikdy to příliš nepřeženou. Scény Willa a Carltona jsou perfektní, hloupá Hilary nikdy nezklame a dostat Aschley víc prostoru, hodnocení bych určitě ještě zvedla. Není to jeden ze seriálů, kde čekáte množství cen, ale výhoda tkví v tom, že nemusíte vidět díly chronologicky a všechny, aniž by jste byli úplně mimo.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Hannah Montana
4. února 2010
další názory k seriálu

To jako vážně?

Opravdu ráda bych poznala scénáristu tohoto seriálu. Totiž to, co napsal, je neuvěřitelné. Hlavní hrdinka sice nakonec vždycky najde „správný" pohled na situaci, ale většinu času jen trapně slintá po nějakém klukovi nebo má stupidní nápady, jako by jí bylo pět. Stejně jako její kamarádka je hrozně uječená a to, co vypustí z pusy, by se mělo zapsat do kroniky blbosti. Vlastní otec se k synovi nikdy jako k synovi nechová, ale všichni to považují za normální. Postavy jsou jen o pár let mladší, ale tak trapně jsem neviděla nikoho se chovat od páté třídy.
Viděla jsem jen pár dílů, protože bych nechtěla kritizovat něco, co neznám, ale jestli tohle sledují všechny puberťačky a považují ji za svůj vzor, tak Bůh s námi.
Dala jsem sice hodnocení 20%, ale to čistě kvůli pár docela dobře zahraným větám z řad menších rolí, které se povedly určitě jen náhodně.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
20 %
14/14
1 ... 891011121314