Exredaktorka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Exredaktorka
plakát
Co mám na tobě ráda
11. března 2011
další názory k seriálu

Chovám se jak desetiletá - smějte se

Jeden z těch vyloženě umělých sitcomů, kde herci přehrávají, postavy se chovají, jako by utekly z ústavu pro duševně postižené a dialogy se spíš snaží být vtipné, než že by skutečně byly. Víc než 40% prostě nejsem schopná dát.

Edit: Letos v létě to běželo přesně v tu dobu, kdy jsem vstávala. Zvykla jsem si u toho snídat a nakonec se mi to nezdálo vždycky tak hrozné, tak to zvyšuji.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
The Beautiful Life
5. března 2011
další názory k seriálu

TBL

Nebylo tu už někdy něco takového? Já nevím jak vy, ale já nepotřebuji vidět seriál, který se lidem snaží dokázat, že modelky a modelové nejsou povrchní hlupáci. Problémy naprosto nezajímavé, herci nesympatičtí až hrůza. To už bych dala přednost BH 90210, stupidita těchto postav se dá aspoň omlouvat mladickou nezkušeností.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
20 %
plakát
Pobřežní hlídka
5. března 2011
další názory k seriálu

Co to má být?!

Skutečně neskutečný seriál. K tomu prostě není co říct. Hodnocení musí mluvit za vše. Naprosto idiotský seriál, který vsadil na nadržené chlapy a scénář postavil na pobíhání polonahých ženských po pláži. Aby to zamaskovali, tak tam ještě nacpali typická témata amerických seriálů, takže se i mužské postavy mohly projevit jako ohromné charaktery. Jen se divím, že se to vysílalo 12 let.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
10 %
plakát
Byl jednou jeden... člověk
4. března 2011
další názory k seriálu

Ano, byl.

Kde jsou ty časy, kdy se seriály pro děti dělaly chytře. Ty dnešní si spíš dávají za úkol děti degenerovat. Právě tato série byla z těch Byl jednou... moje nejoblíbenější. Seriál mě navnadil na zájem o historii, který mě dodnes nepřešel. Všem rodičům můžu pro děti doporučit.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Sběratelé kostí
5. února 2011
další názory k seriálu

Bones

Poprvé jsem Bones viděla vlastně náhodou. Angel jako agent FBI, co se hrabe v kostích, nic moc zajímavě to neznělo. Byla jsem ale příjemně překvapena.
Obdivuji, že scénáristi pořád dokáží vymýšlet originální případy, s čímž v takové CSI (Už tu několik srovnání bylo, tak si neodpustím reakci.) měli problémy už dávno, nemluvě o spin-offech.
Samotné postavy mají hodně zajímavý životní příběh samy o sobě a své role zvládají jejich představitelé na výbornou. Ani náhrada Zacka epizodními asistenty nebyl vůbec špatný nápad. Těžko říct, kterého z nich mám radši, baví mě to víc, než kdyby měli jednoho stálého.
Ani dabing neudělali tak špatný. Česká variace přezdívky pro doktorku Brennenovou je opravdu povedená. Označení "Kostička", kterou používají někteří autoři titulků, však nesahá "Kůstce" ani po kotníky.
David Boreanaz ukázal, že zvládne i dospělou roli, ne jen modlu pro puberťačky.
Některé vyšetřovací techniky sice občas přeženou, ale bez toho by takový seriál nemohl fungovat.
Chemie mezi ústřední dvojicí sice není přímo originální, ale popravdě každou epizodu (Jsem právě v půlce 5. série.) čekám, že už se konečně něco stane, vše tomu nahrává a oni z toho stejně nakonec vybruslí, takže tím to vynahrazují.

Edit před 8. řadou:
Po tom, co Kůstka odmítla Bootha, mi připadal seriál hodně depresivní. Chodili kolem sebe po špičkách, Kůstka vypadala, že to snad vzdá s životem, případy ani nebyly tak zajímavé... Jako by už nevěděli, jak mají pokračovat. Opravdu to vypadalo, že seriál brzy skončí. Pak Emily otěhotněla a oni měli konečně už důvod neprodlužovat to a dát je dohromady. A já jsem spokojená. Co byste chtěli? Sexuální scénu ve stylu HBO seriálů? Bones na tohle nikdy nebyli. Jak se dali dohromady Hodgins s Angelou, jsme taky neviděli. Aby měli impuls (mimo jiné) zabili Vincenta. Sice byl asi můj oblíbený, ale to byl jeden z nejemocionálnějších dílů v seriálové historii.
A od té doby je seriál zase, jaký býval. Já narozdíl od většiny jsem se 7. řadou nadmíru spokojená. To jste si jako představovali, že ti dva zestárnou sami, zatímco všichni kolem si zakládají rodiny? Mně už jenom ke spokojenosti chybí, aby malou poznal i Boothův dědeček a aby Tina Majorina pokračovala ve své roli agentky ještě dlouho.

96 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 27 lidí
90 %
plakát
Krevní pouta
4. února 2011
další názory k seriálu

Blood ties

Důkaz toho, že upíří seriály mohou být i o dospělých. Líbil se mi ten styl nové zápletky v každém díle, ale přeci jen nezapomínání těch předchozích. Příběhy byly velmi nápadité, ačkoliv někdy až trochu moc. Jsem ráda, že seriál ukončili důstojně včas a nepouštěli se do prodlužování za každou cenu.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
S tebou je mi líp
2. února 2011
další názory k seriálu

Jaký by byl život bez příbuzných...

Seriál mě na první pohled upoutal obsazením. Joanna Garcia z Reby a pro mě legendární Debra Jo Rupp jako moje oblíbená Kitty z That 70´show znamenaly, že seriál musím zkusit, i kdyby se mi nelíbil trailer. Kromě představitele Caseyho jsem odněkud znala i ostatní, tak jsem do toho šla. Musím říct, že nelituji. Konečně sitcom, který se mně líbí a který má šanci na víc než jednu sérii.
Better with you je zábavný seriál, u něhož si nepřipadáte, že scénář nenapsalo osmileté dítě, jak se to občas stává. Co já mám osobně nejradši, jsou porovnání, jak k různým věcem přistupují páry, které jsou spolu různou dobu. Obvykle se nejvíc nasměji u rodičů.
Jediné, co jsem fakt nepochopila, je změna názvu ještě před vysíláním prvního dílu. Better together podle mě vystihovalo seriál lépe.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Sindibádova dobrodružství
29. ledna 2011
další názory k seriálu

Sindibád

Efekty, kterým se dnes dá smát, ale jako děti jsme nad tím nepřemýšleli. Trochu to připomíná řecké báje, což byl jeden z důvodů, proč se mi to tak líbilo. Dneska si sice ani nevybavím, kolik řad to mělo, ale mám na to tak dobré vzpomínky, že bych se s chutí podívala klidně znovu, kdyby se to zase vysílalo. Škoda, že z těch ranních seriálů se reprízuje akorát ta Stefanie.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Angel
29. ledna 2011
další názory k seriálu

Angel

Snad je to tím, že jsem nikdy neměla ráda spin-offy, snad tím, že jsem Angela poprvé viděla nějakých 8 let po sledování Buffy, takže už to pro mě nebylo dostatečně atraktivní. Nevím, ale nezaujal mě víc než na 60%.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Andromeda
23. ledna 2011
další názory k seriálu

Fuj!

Co tohle má být? Když už Sorbo není nic moc herec, neměl by si vybírat seriály ještě horší, vznikne z toho slátanina jako Andromeda, která hercům v ní pravděpodobně zničila šanci na slušnou hereckou kariéru. Taková Trance totiž nebyla úplně špatná, ale je jediným plusem seriálu.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %