Exredaktorka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Exredaktorka
plakát
Babicovy dobroty
25. května 2012
další názory k seriálu

Babica McGyver

Stejně jako McGyver vyrobí ze špendlíku a archu papíru letadlo, Babica z kýblu zbytků uvaří delikatesu. Nebo si to spíš myslí.
Když jsem tenhle pořad (pořad, za seriál to opravdu nepovažuju) viděla poprvé, Babica uvařil během chvilky guláš a zbytek dílu ukazoval, co s ním, když vám zbude. Zatímco se mi zvedal kufr, netušila jsem, že bude hůř. Jeho filozofií očividně je, že podstatou vaření je smíchat co nejvíc ingrediencí dohromady, a pokud mi chutnají zvlášť, musí mi chutnat i dohromady. Zřejmě ho učili vařit pejsek s kočičkou. Jejich dort dopadl stejně.
Co je ovšem teprve k smíchu, jsou ty jeho pomocnice. Zatímco ony vaří, on se jim snaží do toho kecat a ukázat, že vaření rozumí líp. Pak si je přivede do studia, kde mají podle mě ve scénáři, takhle uměle se nikdo neptá, ty snad nejblbější otázky, jaké může mít člověk, který ani nikdy nevařil, natož zkušený kuchař. Vždycky jim dá za úkol dělat nějakou blbost a v několika případech je k tomu pustil až poté, co si většinu té oné činnosti udělal sám.
A protože si jako kuchař asi moc nevydělá, světe div se, uchýlil se k teleshopingu během vaření.
Když porovnám s takovým Italem v kuchyni, nebo jak se to jmenuje, Nova sáhla opravdu vedle.

10% dostává za rybí polévku. Tu jsme nikdy nevařili a poté, co jsme se naučili jeho recept, nesmí na Vánoce chybět. Má ale taky polovinu ingrediencí, co ostatní jeho „jídla".

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
10 %
plakát
Pán šelem
25. května 2012
další názory k seriálu

Xena ve slipech

Když se na to dívám zpětně, byl to dost prostoduchý seriál. Pamatuju si ho jen velmi matně, ale hlavní hrdina pobíhal ve slipech, povídal si se zvířátky a jeho nejčastější větou bylo:„Jsem Dar, pán šelem.“ Myslím, že to o seriálu vypovídá vše potřebné.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Painkiller Jane
25. května 2012
další názory k seriálu

Zlaté Vražedné pobřeží...

Když jsem se dozvěděla o novém seriálu, kde hraje hlavní hrdina z Vražedného pobřeží, musela jsem to vidět. Dost mě to však zklamalo. Bylo tu už hodně seriálů o lidech s nadpřirozenými schopnostmi, ale tenhle považuju za jeden z nejslabších. Nijak extra zapamatovatelné postavy, ponurá atmosféra a zrovna tady ne v dobrém slova smyslu, provedení nic moc. Prostě to bylo takové suché.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
40 %
plakát
Poslední chlap
7. května 2012
další názory k seriálu

Kutil Tim přesídlil do babince

Mysleli jste, že opravdový chlap se třemi syny je vtipná záležitost? Udělejte ze synů tři dcery, z jedné udělejte teen maminku, k mladičkému poskokovi přidejte starého kmeta mentora a teprve to bude ono.
Jeden z nejlepších sitcomů posledních let. Postavy jsou všechny do jedné doslova perfektně napsané, ještě jsem se u jediného dílu nenudila. Pro mě naprosto luxusní záležitost.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Tajný deník call girl
11. dubna 2012
další názory k seriálu

Nic pro soudce

Když se chcete dívat na tenhle seriál, nesmíte se na to dívat jen jako na seriál o šlapce. Je to mnohem víc. Je to seriál o člověku, který má trochu netradiční životní styl, ona to totiž nedělá kvůli penězům, ale že ji to baví. Divák se tak může podívat do života někoho jiného, než jsou prudérní Američani. Také její zákaznící nejsou jen chlapi, co si chtějí užít za prachy. Dostanete se do jejcih příběhů, Bella se vám bude snažit objasnit, proč to lidi dělají, proč si najímají prostitutky, uvidíte i to, jak si Bella se stálými zákazníky buduje něco ve stylu přátelství. Připadá mi to jak sonda do povah, o kterých se moc nemluví.
Nevím sice, jak to postupuje dál, osobně jsem se zasekla u 6. epizody 2. série, protože vývoj událostí v té epizodě mě trochu zklamal, vůbec se mi nelíbí postava nejlepšího přítele Hannah, ale až bude těch seriálů míň, mám v plánu se do toho určitě pustit znovu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Pan Am
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Škoda ho

Podle mě seriál pro všechny, pro nás, co máme rádi retro, pro ty, kteří rádi romance, a i muži si v tom něco najdou - seriál se dotýká totiž i částečně špionáže.
Je vtipný, opravdu se člověk těší na další díl a herecké obsazení se opravdu povedlo. Málokdy se v jednom seriálu najde tolik přesvědčivých herců. Opravdu, nepochybujete o tom, že postavy jsou, jaké se divákovi prezentují. Nemluvě o zvratech, které jsou, ne jak v některých jiných seriálech, skutečně překvapivé a nečekané.
Ve srovnání seriálů z posledních let Pan Am patří rozhodně mezi ty lepší.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Ranč U Zelené sedmy
13. února 2012
další názory k seriálu

Můj názor

Abych řekla pravdu, netroufla jsem si ani hodnotit jednotlivé epizody a to z jednoduchého důvodu. Kdysi jsem seriál měla ráda, dívala jsem se každý týden, ale to jsem byla dítě. Bylo by nefér hodnotit je podle tehdejšího názoru i podle dnešního. Už totiž dítě nejsem a nevidím v něm to, co kdysi. Možná bych v něm totéž neviděla, ani kdybych byla dítě teď a viděla ho. Už asi není to, co divácí dnes hledají.
Každopádně budu vždycky vzpomínat na babičku a Matěje a Studnou, což byly asi nejpovedenější dětské postavy ze všech českých seriálů, proto jsem si dovolila jaksi zprůměrovat tehdejší a dnešní hodnocení seriálu.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Cena za lidskost
5. ledna 2012
další názory k seriálu

Being boring

Co k tomuhle seriálu říct? Ani toho moc nemám. Akorát jsem se u něj hrozně nudila. Dala jsem mu šanci dvakrát, ale ani jednou mě nezaujal.

27 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %
plakát
Castle na zabití
5. ledna 2012
další názory k seriálu

Sem nezapadnu

Jak jsem si tak pročítala vaše názory, tak seriál sleduju asi z úplně jiných důvodů než většina ostatních, Firefly jsem nikdy neměla zájem vidět, nevím, co vidíte na Castlovi jako chlapovi, a případy mi naopak připadají velmi originální. Asi to ale dokazuje, že každý si tu najde něco.
Mám-li se přiznat, o seriálu jsem četla na serialzone, slyšela jsem o něm, když se začal u nás vysílat, pak jsem dokonce viděla jeden díl se setrou, které se seriál líbil, ale vůbec mě to nenadchlo. Jste stejný případ? Zkuste to znovu. Když už jsem opravdu nevěděla, co mám sledovat, tak jsem Castla zkusila od začátku. Tentokrát jsem u toho musela vždycky jíst, abych si napětím nerozkousala jazyk.
Případy jsou podle mě hodně originální, stejně jako směr, kterým se ubírá vyšetřování. Jak ti vždycky přijdou na vraha... Snad jediný seriál, kde vraha nikdy neuhodnu.
Zpočátku jsem se bála, že Ryan a Esposito budou hrát jen druhé housle, to nesnáším, všichni jsou přece členy jednoho týmu, ale tady jim dávají dost prostoru a nedělají z nich pucly Beckettové bez vlastních nápadů.
Mám hodně ráda Lanie. Jak ta vždycky Castla setře... To neumí ani Beckettová. Možná by mohli mít víc společných scén.
Castlův vztah s dcerou se mi vždycky líbil, ale už nějakou dobu to není ono. Vždycky dělali, jak je vyspělá, ta dospělá v jejich rodině, rozumná, ale v okamžiku, jak se začali řešit v jejím životě kluci, tak je z ní tuctová slepičí puberťačka.
Když to ale vezmu celkově, seriál je vtipný, nápaditý a rozhodně patří k mým oblíbeným. Díly jako ten, kdy se Beckettové projevil PTSS, bych ale oželela.

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Být Erikou
22. listopadu 2011
další názory k seriálu

Being Erica

Když jsi člověk přečte, že jde o seriál, jehož hlavním námětem je cestování v čase, asi to nepřiláká ty správné diváky pro tento seriál.
Ne že by hlavní hrdinka v čase necestovala, ale opravdu to není v seriálu to nejpodstatnější. Spíš je to takový způsob, jak se dostat k tomu hlavnímu - poučení se ze svých chyb, abychom si nezkazili budoucnost. Když jde totiž Erica napravit něco ze své minulosti, nezmění tím až tak události, které se staly potom, ale pomůže jí to zvládnout situaci, se kterou se potýká.
Co se mi na tomto seriálu líbí, je, že nezapadá přesně do nějakého žánru. Někdy umí být velmi vtipný, jindy až smrtelně vážný. Někdy se dotýká témat, ze kterých mě až mrazí. Jindy zase propluje úplnou prkotinou.
Určitě stojí za to alespoň to s ním zkusit. Nebude totiž asi pro všechny. Myslím, že je asi spíš pro ženské publikum a diváci v pubertálním věku z něj asi taky nebudou moc nadšení, i když návraty do Eričiných vzpomínek z té doby nabízejí perspektivu, člověk si pak může uvědomit jak banální je jeho problém.

Edit po konci seriálu:
Musím říct, že 4. řada mě trochu zklamala a konec seriálu byl přesně takový, jaký jsem se bála a jaký jsem rozhodně nechtěla. Za to prostě musí 10% dolů.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %