avatar uživatele

Vercidlo

off
JménoVeronika Pospíšilová
Věk31 let
BydlištěMladá Boleslav
Twitter@Vercidlo
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Vercidlo
plakát
Sean Saves the World
5. dubna 2014
další názory k seriálu

Sean je zkrátka Sean!

Tak nějak stále nechápu okamžité ukončení tohoto sitcomu. Ano, asi je těžké představit si Seana Hayese jako někoho jiného než Jacka z Will & Grace. Dlouhou dobu jsem čekala na to až si zase někde střihne hlavní roli. I když pracuje (skvěle) na Hot in Cleveland (kde si střihl i maličkou roli), vidět ho na obrazovce je prostě něco jiného.
Už po pilotním díle mě tento seriál nadchnul a vždy jsem se těšila na další díl. Ještěže vypustili do světa i poslední dva natočené díly, o kterých původně říkali, že je už neuvidíme. Sean nám v jednom z rozhovorů slíbil, že se dočkáme jeho kolegyně z W&G bravurní Megan Mullally, škoda, že jejich velký televizní "reunion" neuvidíme. Snad někde jinde.
Vtipy byly dokonalé a rychlé, i když možná někdy předvídatelné. Ale tomu se asi už v dnešní době neubráníme.
Velmi milým překvapením pro mě bylo i další herecké obsazení. Megan Hilty miluji již od dob muzikálu Wicked, takže jsem z její účastni na tomto seriálu byla nadšená a rozhodě nezklamala. Za zmínku stojí úžasná Linda Lavin a vynikající Thomas Lennon.
Seane, prosím, vymysli něco jiného a pokud možno pro jinou stanici.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Mike a Molly
3. dubna 2014
další názory k seriálu

Dokonalý XXL pár

Tenhle sitcom naprosto zbožňuju. Dokáže si udržet svou úroveň i po čtyřech letech vysílání. Je zajímavé sledovat seriál o lidech, které normálně v televizi nevidíme. Melissa je opravdu dokonalá a jsem ráda, že se po Gilmorkách nijak neztratila. Tu skvěle doplňuje Swoosie, kterou jsem si oblíbila v Pushing Daises. Samozřejmě nesmím také zapomenout na Katy.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Ellen: The Ellen DeGeneres Show
15. března 2012
další názory k seriálu

Nejlepší talkshow na světě.

Ellen se stala součástí mého života. Nevynechám jediný díl, a i po 5 letech každodenního sledování mě stále baví. Těch 60 minut denně mě skvěle nabije energií a hlavně mě pokaždé rozveselí, což se jen tak nějakému pořadu nedaří.

Ellen si u mě zajistila první místo na žebříčku nejoblíbenějších lidí. Někoho, tak milého a zábavného a s tak dobrým srdcem, jsem ještě neviděla. Ona je zkrátka osobnost s velkým O. Hlavně se mi líbí, že si na nic vůbec nehraje. Je prostě jako my.

Show je plná bláznivých segmentů. Ať už "What´s wrong with these photos?" "Clumsy Thumbsy" a další., tak jako to, když Ellen posílá svou scénáristku Amy na různé akce. Ale také segmenty, kde pomáhá lidem, které to potřebují. Ať už, když jim finančně vypomůže, daruje auto a nebo dokonce daruje dům.

Za těch 9 let, co se talkshow vysílá, si Ellen oblíbila celá Amerika, a dalo by se říct, že i skoro celý svět. Její tancování po monologu a v průběhu pauz se stalo její poznávací značkou.

Mezi mé nejoblíbenější díly patří asi ty, kde je hostem Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Kevin Nealon a spousta dalších. No možná by se dalo říct, že není díl, který by se mi nelíbil.

Show můžu naprosto doporučit všem. A jak Ellen vždy na konci říká: "Be kind to one another."

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %