avatar uživatele

DavidTennant17

off
Jméno
Věk26 let — narozeniny slaví za 84 dní (Lev)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele DavidTennant17
plakát
Arrow
27. ledna 2016
další názory k seriálu

Arrow

První sérii jsem sledoval s českým dabingem a musím říct že to nebylo až tak špatné.. Flashbacky byly v 1. sérii asi nejlepší, postavy skvélé, navíc si Stephen dělá většinu kaskadérských kousků.. 2. série se mi líbila o něco víc než 1. a sledoval jsem to už s originálním dabingem, flashbacky tu pro mě byly nabité víc akcí, ale stejně se mi víc líbí ty z 1. série.. Hlavní záporák za 2. sérii byl skvělý a dobře zahraný.. 3. série.. tahle série je pro mě asi zatím nejslabší ale co jsem tak četl tak 3. série je nejslabší pro většinu lidí.. Chování některých postav mě tu hodně zmátlo/naštvalo některé scény hlavně v epizodách po midseason finále mi nedávaly smysl, a jedna postava se až nepříjemně změnila.. Flashbacky z dané lokace mi až tak nevadily jako většině lidem, takže k těm nic záporného nemám 4. série je zatím skvělá, skvělý záporák, a jenom čekám v napětí jak se to vyvine.. + Flashbacky zatím zajímavé a napínavé
1. série - 80% Flashbacky - 98%
2. série - 95% Flashbacky - 93%
3. série - 67% Flashbacky - 90%
4. série(zatím) - 99% Flashbacky - 95%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
American Horror Story
27. ledna 2016
další názory k seriálu

American Horror Story

Tohoto seriálu jsem si všimnul hned jak vyšel, až nedávno jsem však na něj začal koukat, protože jsem si říkal že horror a seriál moc nejde dohromady a že to nemůže fungovat... Asi před 2-3 měsíci mi kamarádka řekla že bych se na to měl podívat že je to skvělý a tak jsem se přemohl a podíval se na první sérii, a žasnul jsem.. bylo to fakt úžasný, v podstatě hned jsem se podíval na další sérii, a strašně se mi zalíbilo že každá série má jiný děj, a jiné všechno a pořád si to drží kvalitu. Momentálně sleduju 3. sérii tak jsem zvědav jestli se můj úžas udrží a nebo opadne..

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Dva a půl chlapa
27. ledna 2016
další názory k seriálu

Dva a půl chlapa - Walden

Seriál Dva a půl chlapa mě zaujal už co jsem viděl první díl, zamiloval jsem si ho a sledoval jsem to neustále(i teď co jsem to dokoukal si občas nějaké díly pustím). Když Charlie Sheen odešel ze seriálu a nastoupil Ashton myslel jsem že to pro moje sledování bude konec, sledoval jsem tak nějak pomalu 9. sérii s určitým odporem k Waldenovi, ale ke konci série se mi zalíbil a pak už jsem na to koukal jako normálně, nakonec se Ashton opravdu osvědčil a bylo skvělé se na něj dívat, takže nakonec mám rád oba.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %