avatar uživatele

TheArtemis24

off
JménoKateřina
Věk24 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky TheArtemis24
plakát
iZombie
4. prosince 2016
další názory k seriálu

wow

Osobně na zombie filmy a seriály moc nejsem, ale tenhle mě doslova pohltil. Celý koncept seriálu mě hrozně zaujal. Je originální, vtipný a kombinace toho, že po snědení mozků získáte vzpomínky, schopnosti a vlastnosti člověka a díky tomu pomáháte řešit vraždy je prostě geniální. Za mě super nápad.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Ohnivý kuře
15. dubna 2016
další názory k seriálu

Docela dobrý

Musím říct, že tenhle český seriál mě opravdu překvapil. Nepatří mezi špičky samozřejmě, ale začal se mi docela líbit. Hlavně ten Vietnamec je dobrej :DD celkově mi seriál přijde docela vtipný. Herci (hlavně "záporáci") hrají velmi dobře, i hl. hrdinové seriálu. Když to vezmu kolem a kolem, je to celkem dobrý seriál :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Simpsonovi
11. února 2016
další názory k seriálu

Nejlepší seriál

K tomuto seriálu snad není co dodat. Velmi vtipný seriál s osobitými postavami. Sleduji ho snad už od roku 2008 v televizi, všechny díly, co opakují jsem viděla nejmíň 4x a stále mě neomrzely. Na ty novější se dívám samozřejmě přes net :D. Jen mi přijde, že poslední dobou už nejsou tak vtipné, jak bývaly, ale i tak zůstanou Simpsonovi mým nejoblíbenějším seriálem.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
11. února 2016
další názory k seriálu

Příjemné překvapení

Na TW jsem narazila náhodou. Rozhodla jsem se, že bych tomuhle seriálu měla dát aspoň šanci, i když nejsem typ člověka, který se dívá na seriály atp. Trochu jsem se bála, že to bude něco jako Twilight Sága, prostě že to bude moc "teen". První série mě nijak zvlášť nezaujala, řekla jsem si, že nad tím asi zlomím hůl a vykašlu se na to, protože jediný důvod, kvůli čemu jsem se na 1. sérii dívala byl Stiles Stilinski (Dylan O'Brien). Docela mě překvapilo,že jsem měla nutkání vidět další díl a zjistit, co se stane dál. Dala jsem tedy TW ještě jednu šanci a teď musím říct, že jsem za to velice ráda. 2 série byla o dost lepší, zajímavější i napínavější (mimochodem, tuto sérii jsem shlédla za víkend :D) Pak už to jelo :D Následovala 3., u které jsem byla ze začátku trochu zmatená kvůli spoustě novým postavám, ale i tak se mi moc líbila. Pak 4. atd. Vůbec nelituji toho, že jsem se začala na tento seriál dívat, naopak, jsem moc ráda, je to výborný odreagovač :) Myslím si, že kdyby neměl TW tak pitomý název, byl by úspěšnější, jelikož mi přijde, že dost lidí odrazuje..

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %