avatar uživatele

Blue Being

off
JménoDaniel
Věk28 let (Panna)
BydlištěJemnice
Twitter@DanielKolman
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/Daniel.Blue.Kolman
Poznámka
Názory uživatele Blue Being
plakát
Výjimeční
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Alphas

A máme tu opět lidi se schopnostmi, i když musíme si přiznat, že valná většina z těchto schopností je neokoukaná a docela originální.

Postavy - Mně osobně přijdou chvílemi hodně nevýrazné, tedy až na Garyho, který je aspoň pro mě nejzajímavější postava, která mě baví.

Epizody - No, co si budeme povídat, nic světovýho to ze začátku nebylo. Pilot nebyl špatný, ale byl to přece jenom Pilot. Druhý díl se mi hodně líbil a těšil jsem se na další epizody, ale bohužel jsem byl zklamán. Moje zklamání trvalo do konce šesté epizody. Sedmá s mojí oblíbenkyní Summer Glau byla skvělá a započala éru epizod, které jsem doslova hltal. Nejlepší epizodou je pro mě devátá, i když na ní jenom nepatrně ztrácí finálová. Uvidíme, co si pro nás scénáristé připravili pro druhou řadu, ale doufám, že to bude něco na způsob pár posledních epizod první řady.

I přes hodně nedostatků dávám 80%. Za schopnosti, Garyho a mojí oblíbenou televizní stanici SyFy.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Doctor Horrible's Sing-Along Blog
19. srpna 2011
další názory k seriálu

...

Další kvalitní počin Josse Whedona. Je sympatické, že do toho zapojil část rodiny, ale také, že je velmi sympatické herecké obsazení. Hudba mě taky nadchla a ukázala, že Joss není jenom geniální režisér a scénárista, ale že dokáže napsat a složit i pěknou písničku, což z něj dělá komplexního umělce. Opět se potvrdila známá věc Whedon=Kvalita :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Smallville
15. května 2011
další názory k seriálu

...

Tenhle seriál je v mém srdci a už v něm navždy zůstane. Vyrůstal jsem s ním, ale teprve správné Smallvillácké šílenství přišlo až před dvěma roky, kdy už jsem se začal zajímat o postavu Supermana a naprosto mu propadl. Tento seriál těžil z toho na co si nikdo předtím netroufl a myslím si, že co se týče efektů byl naprosto ve své době revoluční!!!, co se týče příběhů občas jsem nechápal scénáristy a nevěřícně kroutil hlavou, proč furt chce Clark Lanu, ale pak se to rozjelo přišla Lois Laneová a já začal sledovat seriál s titulkama a teď to konečně přišlo, to na co jsem čekal. Psal se včerjšek 14.5. 2011 a já ráno o půl 2 ladil online stream The CW a čekal na velké finále, které se nakonec dostavilo a to se vším všudy. Efekty byly skvělé epizoda měla svoje kouzlo a já opět zpatřil Jonathan Kenta, poslechl si hlas Jor-Ela, viděl znovu Aaron Ashmora a viděl jsem nádherný moment jak Jonathan předal Clarkovi Supermanovský oblek a od té doby mi začali až dokonce téct slzy, které nezastavím ani teď, když jen na to myslím, a za tohle všechno dávám Smallville 100%, tenhle seriál mě inspiroval a doufám, že mi pomohl stát se lepším člověkem než jsem byl...

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
69 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %