30. 9. 2007

Dexterovy oběti - James Jaworski

Druhý díl seriálu, ve kterém představím všechny Dexterovi oběti a jeho motivy, které vedly Dextera k tomu, aby si vybral právě je. Tentokrát James Jaworski.

Dexterovy oběti - James Jaworski

Základní informace o oběti

Věk: 29 Rasa: běloch Pohlaví: mužské Výška: 175 cm (5'11) Váha: 95 kg (165 liber) Vlasy: černé Oči: hnědé Stav: svobodný Speciální znamení: tetování červený ďábel Povolání: hotelová parkovací služba, amatérský filmař

Zločinná kariéra oběti

Trestní rejstřík: Voyeurství, výtržnosti, pobuřování, drobné krádeže.

Proč si zasloužil smrt: Znásilnil a zabil ženu v S&M pornu, které posléze umístil na internetovou pornostránku „Řvi, děvko, řvi“ (Scream Bitch, Scream) – největší stránku s natočenými znásilněními.

Jaworskiho oběť: Jane Saundersová.

Jak Dexter objevil tento případ: Stará známá Dexterova otce Harryho, která pracuje jako úřednice na policejní stanici, mu dala Jaworskiho spis.

Důkazy: Na stránce „Řvi, děvko, řvi“ našel Dexter video s maskovaným mužem, který měl stejné tetování jako Jaworski. Na videu tento muž znásilnil a ubodal Jane Saundersovou. Později se vloupal do jeho bytu a ziskal důkaz, že Jaworski často navštěvoval stránku „Řvi, děvko, řvi“.

Dexterova akce

Sledování / Únos: Dexter přepadl Jaworskiho v rozestavěném paneláku. Překvapil ho fotografií Jane Saundersové, načež na něj použil svoji uspávací injekci, aby ho dostal do bezvědomí.

Místo zabití: Přízemí rozestavěného paneláku. Dexter připoutal Jaworskiho nahé tělo ke kusu kamene.

Dexterův zabijácký oděv: Zabijácká kombinéza, gumová zástěra, maska, latexové rukavice.

Poslední slova oběti: „Není mi to líto.“

Nástroje: Skalpel pro odběr krevního vzorku, sekáček na maso.

Čas úmrtí: 4. října 2006, 22:21

Způsob zabití a zbavení se těla: Oběť rozsekal sekáčkem na maso. Kousky zabalil do tašek značky Hefty. Tašky odvezl na svou loď Slice of Life, kde opět pomocí sonaru našel své oblíbené místečko a shodil tašky do moře.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu