5. 2. 2013

Spoilerland: Walking Dead, Smash a další únorové premiéry

Nový měsíc se nese ve znamení nových návratů! S čerstvou sérií se dnes na televizní obrazovky vrací hudební drama Smash. Kromě toho se fanoušci můžou těšit také na čtvrtou řadu komedie Community (Zpátky do školy). Pokud máte raději napětí a akci, pak vás jistě potěší nové díly dramatu Southland.

Ale co si tu nalháváme, stejně si většina z vás brousí zuby na nové díly The Walking Dead (Živí mrtví), které se vrací již příští týden!

Co nás v této čtveřici seriálů čeká a nemine? To vám prozradíme v dnešním Spoilerlandu :)

Smash

Vztah Ivy a Karen je chladnější, než kdy dřív. Derek se přeorientoval na Karen, která je nyní jeho múzou… a nyní také jedinou, která dokáže zachránit Bombshell. Později se ovšem ukáže, že pár Derek/Ivy není ještě úplně minulostí, a to i přes to, že se na Dereka valí jeden velký mediální skandál, který ohrožuje jeho kariéru.

Eileen je jako na citovém kolotoči. Na začátku pěkně vypeče svého exmanžela s úspěchem Bombshell, aby hned posléze mohla trpět ponížením. Ale co, dokud má po svém boku Nicka, tak tato skvělá producentka zvládne všechno.

I když většina obětí loňské sezóny odešla ze seriálu v tichosti… pořád je to většina, ne všichni. V první epizodě se setkáme s Frankem, který stihne ztropit pekelnou scénu, než se s diváky rozloučí. Poslední Devova slova řekne pouze ručně psaný dopis. Ellise nezmíní vůbec nikdo, naštěstí.

Někdo odchází, jiní naopak přichází. Ve druhé sérii se setkáme s celou hrstkou nových postav. Kromě jiného půjde o Jimmyho a Kyla, kteří spolu píší muzikál. Jimmy ohromí svým talentem Karen, i když si dvojice osobnostně na prvním setkání vůbec nesedne. Příjemná je pak Karenina spolubydlící Ana. Naši tmavovlasou Marilyn v neposlední řadě bude inspirovat broadwayská hvězda, kterou si s radostí zahrála oskarová vítězka Jennifer Hudson.

Tom navrhne Julii, aby na chvíli bydleli spolu. Řekne: „Bude to jako v sitcomu!“, což je báječná narážka na Willa a Grace, kde Grace také dlouho bydlela se svým nejlepším přítelem gayem.

Community (Zpátky do školy)

Pokud se dá novým tvůrcům seriálu, Mosesovi Portovi a Davidovi Guarasciovi, věřit, fanoušci můžou očekávat ještě více specifického inovačního stylu, který do seriálu dříve přinášel tvůrce Dan Harmon. „Jediná věc, na které nám záleží, je, abychom zachovali tuto zvláštní, ale přesto perfektní atmosféru,“ slíbil Guarascio.

A na co konkrétně se tedy ve čtvrté sérii můžeme těšit? Třeba na „Inspector Spacetime“ setkání s britským komikem Mattem Lucasem a kráskou z Battlestar Galacticy, Tricií Helfer. Dále mírmě obměněnou romanci pro Brittu a Troye, možná se párem stane i Britta a Jeff!

Ve čtverce se představí Jeffův otec (James Brolin), a také jeho bratr. Na několik přátel čeká promoce… i když ne na všechny.

V neposlední řadě se letos nadobro rozloučí Chevy Chase.

The Walking Dead (Živí mrtví)

„Smrt“ dcery bude mít za následek ještě horšího a více zlého guvernéra. „Zatím jsme ho neviděli tolik utrženého ze řetězu, jak se bude projevovat nyní v druhé polovině série,“ řekl výkonný producent seriálu, Robert Kirkman. „Bude ještě více oddaný a trošku víc si bude uvědomovat hrozby, které vězení reprezentuje. Vydá se na válečnou stezku.“

Naštěstí natrefí na oslabeného soupeře – Ricka. „Rick je člověk, který na svých ramenech nese největší tíhu – přežití všech zúčastněných. Obávám se, že se ta tíha brzy stane nesnesitelnou,“ říká Kirkman. „Rozhodně se začíná vymykat kontrole. Dokonce začíná vidět mrtvé i tam, kde nejsou. Jde rozhodně o skutečný problém.“

Southland

Chad Michael Murray hostuje jako Dave Mendoza, oblíbený policista, i když trošku urvaný ze řetězu. Ten svede Bena na špatnou cestu. Sammyho netrápí podezřelí noví přátelé jeho partnera. Místo toho se ocitne v pekelné bitvě se svou bývalkou Tammi. Nečekají ho však pouze zlé věci, veřejnost ho bude oslavovat jako celebritu, protože Sammy provede jeden hrdinský skutek.

Copper a nový parťák Gary si příliš nepadnou do noty. Jejich neshody vyvrcholí veřejnou hádkou během dopravní zácpy.

Lydia se vrátí zpátky do služby poté, co měla dítě. Brzy však zjistí, že to nebude tak jednoduché, jak si představovala.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

Jo ták! :D No.. tak to nevím :D "Luckily, he’s facing a weaken enemy in Rick."
před 11 roky
Furiant

Furiant

Jsou v tý Americe divní :D I když je fakt, že seriálový Guvernér byl zatím oproti tomu komiksovému...
před 11 roky
nevermore

nevermore

No mě zas vrtalo hlavou to "natrefí" Dyť přece ví kde sou ne;)
před 11 roky
Další články k tématu