28. 2. 2013

The Walking Dead má nového showrunnera

The Walking Dead má nového showrunnera

Stanice AMC konečně potvrdila, že scénárista Scott M. Gimple nahradí Glena Mazzara jako showrunner seriálu The Walking Dead (Živí mrtví).

Gimple si seriál „převezme“ od čtvrté série, jejíž produkce začíná 6. května. „Scott byl nedílnou součástí tohoto seriálu už od začátku druhé série, kdy se k nám přidal,“ prohlásil tvůrce komiksu a seriálu, Robert Kirkman. „Už dříve se podílel na zlomových a klíčových okamžicích, takže jsem rád, že můžu pracovat na nové sérii se Scottem u kormidla. Pevně věřím, že následující série bude ta doposud nejlepší,“ dodal.

Scott se ke svému jmenování také vyjádřil: „Jsem nadšený, že mohu pokračovat v tradici velkolepého, filmového, děsivého, vzrušujícího a emocionálního vyprávění The Walking Dead. Jsem velkým fanouškem komiksu a se seriálem jsem začal na druhé straně barikády – jako divák. Bylo pro mě privilegium spoluvytvářet v předchozích dvou letech seriál s tím nejlepším obsazením a štábem, se kterým jsem kdy pracoval. A už se nemůžu dočkat, až v tom budeme pokračovat.“

Gimple zatím napsal pět epizod The Walking Dead včetně 3×06 – Hounded a loňského midseason finále 2×07 – Pretty Much Dead Already. Greg Nicotero a Tom Luse byli dále povýšeni na výkonné producenty.


Myslíte si, že Scottem M. Gimplem bude Walking Dead lepší? Dejte nám vědět v komentářích! :-)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
wh00p

wh00p

Pretty Much Dead Already je 2x07, nikoliv 2x08
před 11 roky
Furiant

Furiant

Díky moc, opraveno... :)
před 11 roky
Jack713

Jack713

Walking dead ještě lepší? to si nemyslim. Hlavně ať si držej kvalitu.
před 11 roky
Další články k tématu