3. 3. 2013

Revolution: Spoilery z PaleyFestu 2013

Revolution: Spoilery z PaleyFestu 2013

Výkonní producenti Revolution, Eric Kripke, JJ Abrams a Jon Favreau, se přidali k osazenstvu seriálu, aby společně během svého panelu na PaleyFestu mluvili o tom, na co se fanoušci můžou těšit ve druhé polovině série.

Hned na začátku Kripke sdělil docela bombu: „Odhalíme, proč došlo k výpadku energie. A odhalíme to hodně brzy.“

Vypadá to, že odpověď fanoušci dostanou již ve třinácté epizodě (seriál se s jedenáctým dílem vrací 25. března). I když to možná vypadá brzy na to, aby se tak velké tajemství odhalilo, Kirke řekl, že nyní, když se to dozví Rachel, není důvod, aby odpověď neřekla i ostatním.

„Otevírá to dveře ještě většímu příběhu a ještě větší záhadě,“ láká Kripke a dodává, že seriál dostane ještě epičtější spád, když revoluce proti Monroeovi opravdu začne vřít. „Boje jsou větší, zapojí se do nich více emocí,“ pokračoval.

Další témata

Tolik otázek

Důvod pro výpadek elektřiny není jedinou záhadou, která musí být vyřešena. „Na každou otázku, která byla položena, minimálně v prvních deseti epizodách, odpovíme do konce série. I tak nám tento vývoj dovolí, abychom položili novou sérii otázek a nastínili zajímavý vývoj,“ řekl Kripke. Čím konkrétně se budeme zabývat? Třeba proč Rachel dala facku Milesovi. O čem je ta jejich společná minulost? Kde se zrovna nachází Grace? Co od ní Randall chce? Co zapříčinilo, že se Miles a Monroe postavili proti sobě?

Jdeme za hranice

Když se hrdinové seriálu podívají za hranice Monroeské republiky, zjistí, že ne každý si žije v tak tvrdých podmínkách. „Georgia je ovlivněná faktory, jakými je například klima,“ vysvětlil Kripke fakt, že se zde objeví lidé s plnějšími žaludky. Zemi vládne prezidentka Foster, která je „zloduch. Je opravdu mocná a má svůj vlastní styl vlády, který je velmi odlišný od toho, jak své republice vládne Monroe.“ Při objevování dalších republik se Kripke nechal inspirovat vlivem Game of Thrones, kde se také střetávají různé typy politických vlád a aspektů rozdílných společností.

Může být Monroe zachráněn?

„Otázka možnosti vykoupení je mnohem zapeklitější, když jde o takovou osobu, jakou je Monroe,“ říká jeho představitel, David Lyons. „Má v sobě prázdnotu, která nemůže být vyplněna žádnou mocí a vlivem, který na světě existuje. To je nebezpečná situace. Je to zlomený muž. Otázka zní: Může být spasen? Nejsem si úplně jistý.“

Mami, kam jsi šla?

Charlie v sobě chová spoustu hněvu a odporu ke své matce. Aby to bylo ještě horší, tak Rachel pro svou dceru nemá žádné odpovědi na otázku, proč musela odejít a opustit ji. Charlie se bude ovšem snažit, aby své problémy vyřešily a aby se zároveň opět nespálila.

Otec a syn na nože!

JD Pardo říká, že chystaná konfrontace mezi Natem a Nevillem, ve které se mladík postaví za svůj postoj a názor, je jedna z jeho nejoblíbenějších scén.

Bývalka se vrací

Aaron se znovu shledá se svou manželkou, kterou dříve opustil. „Budou schopni si to vše vyříkat a vyřešit svoje problémy,“ řekl Kripke. „Aaron nyní našel svou sílu, takže otázka zní: Co to pro ně znamená?“


Líbí se vám, co mají tvůrci nachystané na druhou polovinu série? Těšíte se na nové epizody, nebo za ty měsíce váš zájem o tento seriál spíše upadl?

(Zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
phoebe.h2

phoebe.h2

taky mě napadlo, jestli spolu náhodou neměli nějaký techtle mechtle :D
před 11 roky
Misel

Misel

Tak to je bomba opravdu se máme na co těšit , ale to čekání je děs . Jsem opravdu zvědavá jak to dopadne...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mně se naopak stalo to, co jsem předvídala. tak dlouho trvá, než se seriál vrátí, že už jsem skoro...
před 11 roky
Další články k tématu