25. 3. 2013

Víno poteče ještě o rok déle!

Víno poteče ještě o rok déle!

Tak tohle je rozhodně dobrý důvod, proč otevřít lahvinku vína! Stanice TBS před několika minutami oznámila, že obnovuje svou komedii Cougar Town (Město žen) pro pátou sérii!

Pátá řada bude mít opět třináct epizod a na obrazovkách se objeví v roce 2014.

„Ukázalo se, že Cougar Town je vším, čím jsme doufali, že bude. Je to chytrá, dobrosrdečná a především vtipná komedie, která září a dělá tak dobrý dojem pro značku TBS,“ řekl Michael Wright, prezident TBS a TNT. „Čtvrtá série, báječní herci a neskutečně kreativní produkční tým Cougar Town letos přispěli k tomu, že vznikly dosud nejlepší epizody seriálu. Nemůžeme být víc šťastní, že je můžeme pozvat, aby nám předvedli ještě více.“

První tři série této komedie se vysílaly na stanici ABC. Nicméně loni seriál ztratil diváky a sledovanost se pohybovala na velmi bídné úrovni. Předpokládalo se, že ABC Cougar Town zruší. Nicméně TBS přispěchalo k záchraně a k nevýslovnému štěstí všech fanoušků uzavřelo s ABCčkem smlouvu o tom, že seriál bude čtvrtou sérií pokračovat na této kabelovce.

Čtvrtá série vyvrcholí svým finále 9. dubna.


Potěšila vás dnešní dobrá zpráva? Koukáte na Cougar Town? Jste rádi, že TBS dalo seriálu šanci poté, co ho ABC loni téměř zrušilo? Myslíte, že jde seriál s kvalitou nahoru?

(Zdroj: TV Line)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Frki

Frki

Super, to mám radost! :) CT je skvělý, sice první 2 série mě bavily každým dílem, což se o 3. - 4. řadě...
před 11 roky
Olca

Olca

Pro mne velmi potěšující zpráva, serál sleduju od začátku a mrzelo by mne, kdyby to utnuli...:o)
před 11 roky
Director of SHIELD

Director of SHIELD

Tak tahle zpráva mě opravdu hodně potěšila. Tento seriál jsem si oblíbil , nejen kvůli mé oblíbenkyni...
před 11 roky
Další články k tématu