5. 6. 2013

Borgiové zrušeni, Continuum a Endeavour obnoveno!

Borgiové zrušeni, Continuum a Endeavour obnoveno!

Tak už je to oficiální… stanice Showtime dnes po třech sériích zrušila svoje historické drama The Borgias (Borgiové). Finálová epizoda třetí řady, která bude odvysílána 16. června, tak bude sloužit jako finále seriálu…

Jak už jsme psali na začátku května, již dříve bylo zrušení velice pravděpodobné. Neil Jordan, tvůrce tohoto seriálu, měl však ještě naplánován dvouhodinový film, který by příběh Borgiů uzavřel. Jenže z toho také sešlo…

„Když zjistili, kolik by to asi stálo, bylo to pro ně prostě moc drahé,“ řekl Jordan. „Byl bych rád, kdyby všechny postavy došly ke svému závěru. Všem hercům je líto, že nemůžeme pokračovat. A mně také,“ dodal.

Kdyby film dostal zelenou, diváci by se dočkali toho, čemu Jordan říká „naprosto biblický závěr“. V něm by papež umíral hroznou smrtí, nikdo by však nebyl ochoten slyšet jeho zpověď. A když by se konečně někdo našel a papež začal litovat svých hříchů, byl by přerušen zpovědníkem, který by mu řekl, že „už je stejně mrtvý a že se bude smažit v pekle“. Pěkné, že? :-)


Za to britská stanice ITV obnovila prequel Inspektora Morseho, seriál Endeavour na druhou sérii. Tento seriál představuje právě mladého konstábla Morseho v podání Shauna Evanse. Endeavour mělo premiéru v roce 2012, 25 let po odvysílání prvního dílu původního seriálu. Druhá řada bude mít čtyři epizody o stopáži 120 minut.

Obnovení se dnes dočkal i kanadský seriál Continuum od stanice Showcase. Třetí řada tohoto oblíbeného sci-fi by se na obrazovky měla dostat příští rok. Podaří se konečně Kieře Cameronové zastavit Liber8 a vrátit se domů do roku 2077?


Mrzí vás zrušení Borgiů? Nebo jste naopak rádi za obnovení Continuum? Komentujte! :-)

(zdroje: TVLine.com, ITV, ShawMedia.ca)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Franki

Franki

To jew bída, přitom sledovanost byla vyšší než u dvojky, to asi nijak neukončí...
před 10 roky
kate23

kate23

Na konec Borgiů jsem se už pomalu připravovala, ale že nebude ukončovací film mě docela naštvalo :-( O...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a mně se borgiové tak líbili... ale malé sledovanosti se nemohli divit. vždyť byl každý díl na netu...
před 10 roky
Další články k tématu