18. 6. 2013

Grey's Anatomy povýšil čtyři postavy mezi hlavní hráče

Grey's Anatomy povýšil čtyři postavy mezi hlavní hráče

Podzim na ABC bude zase o něco bohatší. Před pár dny stanice oznámila, že její hit z lékařského prostředí, veteránské drama Grey's Anatomy (Chirurgové) povýšila čtyři postavy, které se od příští sezóny zařadí mezi hlavní.

Šťastnými herci, kteří se dočkají pravděpodobně výrazného zvýšení platu, jsou Camilla Luddington, Gaius Charles, Jerrika Hinton a Tessa Ferrer.

Luddington v seriálu hraje postavu Jo, Alexovu novou romantickou známost. Charles je Shane, mírná vlezdoprdelka, která se snaží být novým doktorem Shepherdem. Hinton ztvárňuje postavu jménem Stephanie, milenku Jacksona. Ferrer se pak objevuje v roli Leah, která téměř ztratila práci poté, co Bailey udělala závažnou chybu.

V seznamu chybí Tina Majorino, která v deváté sérii hrála Heather, jednu z nejlepších internistek v Grey Sloan Memorial Hospital. Herečka, která se minulý týden upsala chystanému filmu o Veronice Mars, ve kterém si zopakuje roli Mac, se objeví jako jedna z hlavních postav v chystaném dramatu stanice TNT s názvem Legends.

Prozatím není jasné, zda se do desáté série vrátí Hilarie Burton v roli Lauren, která měla úlet s Arizonou.


Máte radost, že si této čtveřice v desáté sérii užijeme ještě více? Koho byste viděli raději na jejich místě? Kam by se podle vás měla příští série ubírat a neměl by už seriál začít přemýšlet o nějakém konci?

(Zdroj: THR)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Olca

Olca

Já jsem optimista, proto ty 2, ale nejdřív mi hlavou bleskla taky jenom ta jedna, že by už byla, ale na...
před 10 roky
janka89

janka89

mňa teší len povýšenie Camilly ako Jo... ju som si obľúbila a kedže som videla herečku naživo a som sa...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Já to viděla, jen říkám, že když je někdo nosičem MRSA, tak to není chyba.. Souhlasím s vámi, 11....
před 10 roky
Další články k tématu