19. 6. 2013

Selma Blair končí v Anger Management

Selma Blair končí v Anger Management

Charlie Sheen si prostě nedokáže pomoct. Chvíli to vypadalo, že by konečně mohl být klid. Ovšem zdání klame. Obětí jeho posledního výlevu se stala herečka Selma Blair, která po jeho boku dosud zářila v komedii Anger Management.

Sheen v pondělí vypustil do oběhu prohlášení, že herečku ze svého seriálu vyhodil. Producentská firma Lionsgate TV nyní potvrdila, že Blair v Anger Management skutečně pokračovat nebude.

„Potvrzujeme, že Selma Blair se již do seriálu Anger Management nevrátí. Přejeme ji jen to nejlepší.“

Celá aféra vznikla začátkem týdne, kdy zahraniční weby oznámily, že se herečka chytla se svým kolegou. Sheen údajně vyhrožoval, že z komedie odejde, pokud by se herečka ještě měla vrátit na natáčení.

Zdroje uvádí, že Blair zpochybnila hercovu pracovní morálku. Ten jí prý na oplátku poslal peprnou SMS, ve které herečku ze seriálu vyhodil (ta ostrá slova tu ani nebudeme zmiňovat).

Očekává se, že seriál herečku vymění. Scenáristé nyní vymýšlejí novou hlavní postavu, ženskou roli, která Blair nahradí. Z devadesátie­pizodní objednávky zbývá stále natočit šedesát dílů.

Charlie Sheen je tak zdrojem dalšího sporu. Naposled jsme o něm v tomto ohledu mohli slyšet v dubnu, kdy hanil hostující hvězdu Lindsay Lohan. A všichni si jistě pamatují velký skandál dva roky zpátky, kdy byl herec na nože se showrunnerem sitcomu Two and a Half Men (Dva a půl chlapa), Chuckem Lorrem.


Co myslíte, dá si Sheen vůbec někdy pokoj? Mrzí vás odchod Selmy Blair? Těšíte se na novou postavu?

(Zdroj: THR)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
kate23

kate23

Tak to mě Charlie docela naštval, Selma mi teda bude chybět :-(
před 10 roky
Rendy

Rendy

Charlie je týpek! Má všechny těžce na háku! A Selma mi rozhodně chybět nebude..
před 10 roky
gody

gody

Byla vyborna. Kuna Charlie, to musis vazne kazdeho nasrat ? Zas takovy frajer jako v 2aPCH nejsi a...
před 10 roky
Další články k tématu