19. 8. 2013

Castingový den: Anger Management, Castle, NCIS

Castingový den: Anger Management, Castle, NCIS

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Pokračujeme další seriálovou trojicí. Opět převažují kriminálky, které doplňuje komedie z kabelovky.

Anger Management našel náhradu za vyhozenou Selmu Blair. Tou (ne)šťastnou se stala herečka a zpěvačka Laura Bell Bundy. Ta si zahraje doktorku Jordan Denby, novou kolegyni Charlieho, která s ním spolupracuje na výzkumu sexuálních studií. Její postava je popisována jako briliantní psycholožka, nedávno rozvedená, která nepohrdne alkoholem a nočními pařbami a která změní Charlieho život na citový kolotoč.

• Také na Castlea čeká další hostující hvězda. Je jí herečka Alicia Lagano, známá ze seriálu The Client List. V Castlovi se objeví ve čtvrté epizodě jako Emma Briggs, uprchlice, která si sebou vezme jako pojistku několik rukojmích. Z nějakého neznámého důvodu je ochotná jednat pouze s Rickem.

• Bývalá hvězda z Nip/Tuck (Plastická chirurgie, s.r.o.) bude hostovat v jedné z epizod nové série kriminálky NCIS (Námořní vyšetřovací služba). Herečka Roma Maffia si zahraje Veru Strickland, zkušenou, drsnou agentku, která bude sdílet společnou historii s Gibbsem. Je považována za „jednu z chlapců“.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

:D tak na tu společnou minulost s Gibbsem jsem fakt zvědavá
před 10 roky
Další články k tématu