19. 8. 2013

Castingový den: Grey's Anatomy, The Mindy Project, Reign

Castingový den: Grey's Anatomy, The Mindy Project, Reign

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Tentokrát se podíváme na úspěšného veterána, komedii, která tak tak dostala druhou řadu, a čerstvou novinku, která stále může doufat v to, že se z ní stane nový hit.

Dexterův taťka míří do nemocnice v Grey's Anatomy (Chirurgové). Veterán James Remar získal víceepizodní roli. Prozatím není jasné, koho ztvární, tuto informaci si Shonda Rhimes přísně střeží, nicméně se objeví velmi brzy v desáté sérii, takže fanoušci nebudou muset dlouho tápat. Jubileiní série začíná 26. září.

• Z komedie do komedie. Tak by se dalo popsat účinkování Glenna Howertona v nové vedlejší roli v komedii The Mindy Project. Herec známý především ze seriálu It's Always Sunny in Philadelphia se ve foxovské komedii objeví jako právník, který si bude užívat flirtování s Mindy v budově, ve které oba pracují.

• CW novinka Reign obsadila další vedlejší postavu. Role Tomase se ujme Manolo Cardona. Tomas je portugalský princ. Má rád hry a vypadá rozumně a uspořádaně, ovšem zdání klame; ve skutečnosti je to hříšník se zálibou v sadistických kouscích se zcela imorální duší. Hrozbu na poli romantiky bude pro Mary představovat Yael Grobglas, která se ujme role Olivie, italské dámy, která bývala romanticky zapletená s princem Francisem. Reign se divákům poprvé představí 17. října.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Maarti

Maarti

Ajaj, snad ne nový doktor místo Richarda..ale možná vypadá na kardiochirurga :)
před 10 roky
LuciaG

LuciaG

Ja stále čakám, že sa v Greys Anatomy objaví otec Alexa Kareva. James Remar by si mohol kludne zahrať...
před 10 roky
Maarti

Maarti

To je fakt, vizáží by odpovídal :)
před 10 roky
Další články k tématu