19. 8. 2013

Castingový den: Breaking Bad, The Carrie Diaries, Nashville

Castingový den: Breaking Bad, The Carrie Diaries, Nashville

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Začínáme se rozjíždět. Výjimkou v dnešním seriálu je Breaking Bad (Perníkový táta), který jako jediný nepatří mezi podzimní seriály. Do trojice jej doplní hudební drama a jeden teen seriál.

• Do posledních epizod Breaking Bad zavítá slavný televizní moderátor Charlie Rose. Prozatím není jasné, koho bude hrát, nebo zda ztvární sebe sama. „Může to být kdokoliv,“ prozradil tvůrce seriálu, Vince Gilligan. Závěrečných osm dílů seriálu začalo na AMC 11. srpna.

• Znamená nový casting konec Carrie a Sebastiana? Ke druhé sérii The Carrie Diaries se přidá herec Chris Wood, který se ujme role nové romantické známosti Carrie. Jeho Adam Weaver je zázračný divadelní scenárista, jehož profesionální vztah s Carrie se rychle dostane do osobní roviny. Už nějaký ten pátek se ví, že Sebastiana se pokusí okouzlit „puma“ Vicky v podání Molly Sims. Věci se očividně budou pořádně zamotávat.

• Holky v Nashville se také nebudou mít zle. Rayna najde nového milence v Oliverovi Hudsonovi (Rules of Engagement). Ten bude novou hlavou nahrávacího studia, která Rayně samozřejmě nezůstane bez povšimnutí. Juliette se pak bude ohřívat v náručí Charlieho Bewleye. Jeho Trey je sebevědomý a okouzlující podnikatel, který bude s Jules tvořit jiskřivou dvojku. Poprvé se objeví ve třetí epizodě.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu