19. 8. 2013

Castingový den: Agents of S.H.I.E.L.D., Elementary, Girls

Castingový den: Agents of S.H.I.E.L.D., Elementary, Girls

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Nyní máme na řadě očekávanou novinku, oblíbenou kriminálku a cenami ověnčenou komedii.

• Novinka Agents of S.H.I.E.L.D. začíná nabírat nové tváře. K seriálu se ve vedlejší roli přidává herec David Conrad, který je seriálovým fanouškům známý z role v nadpřirozeném Ghost Whisperer (Posel ztracených duší). V S.H.I.E.L.D­.u ztvární kdo ví koho; jako vždy tvůrci ani ABC nebyli s informacemi příliš sdílní. Ani o druhé roli, kterou na sebe vezme Ian Hart, se toho příliš neví. Podle informací by se mohlo jednat o nadaného vědce, ale jak to bude ve skutečnosti, to se budeme muset nechat překvapit.

Smash je sice u konce, ale jeho herci se jen tak neztratí. Jeremy Jordan na podzim přesídlí do Elementary (Jak prosté). Zde bude hostovat jako Joey Castro, synek bývalého pacienta Joan. Joey za Joan nyní přichází s neobvyklou prosbou… Seriál se na televizní obrazovky vrací26. září.

Natalie Morales už za sebou pár seriálových rolí má. Nyní k nim bude moct přidat také hostování ve třetí řadě komedie Girls. Herečka ztvární roli sladké dvacetileté dívky, která se ráda obklopuje umělci a touží spasit celé lidstvo. Pokud se vám Morales líbí, můžete si ji od podzimu pouštět v nové komedii Trophy Wife, kde hraje jednu z hlavních rolí.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Salem

Salem

čekám info kdy se tam objeví Adam Baldwin z Whedonem by mohl mýt dobrý vztahy z Firefly a...
před 10 roky
spike

spike

Z novinek mě nejvíce zajímá samozřejmě Agents of S.H.I.E.L.D. u těch dalších se teprve uvidí.
před 10 roky
Další články k tématu