19. 8. 2013

Castingový den: Brooklyn Nine-Nine, Eastbound & Down

Castingový den: Brooklyn Nine-Nine, Eastbound & Down

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V poslední dnešní bleskovce najdete dvojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Tak. Pro dnešek finišujeme! Poslední bleskovka bude patřit komediím. Jedna je čerstvá novinka, druhá veterán, který doslova vyskočil ze svého hrobu.

• Tvůrci novinky Brooklyn Nine-Nine slibovali, že svůj seriál budou obsazovat hvězdnými jmény. Jestli se jim to daří, to posuďte sami. V první sérii bude hostovat rapper Kid Cudi. Ztvární postavu Dustina Whitmana, bývalého trestance, o kterém si Jake myslí, že vykradl obchod se šperky. Zpěvák se objeví ve třetí epizodě. Své komediální kořeny si opráší také veterán z 30 Rock (Studio 30 Rock), Dean Winters. Ten si zde zahraje roli záporáka. Jak bude takový záporák v komedii vypadat, to se dozvíme na podzim.

Eastbound & Down (Nahoru a dolů) dává svému jménu čest. Po třetí řadě jej HBO zrušila, poté zase obnovila pro čtverku, jen aby mohla předem oznámit, že bude pro seriál (opět) poslední. Aby odešel se vztyčenou hlavou, povolává seriál těžké zbraně. Pro Lindsay Lohan bude účinkování ve čtvrté řadě první herecká práce po odchodu z odvykačky. Ztvární roli dcery jedné z hlavních postav, která se na scéně objeví v úplně poslední epizodě. Neoficiálně se povídá, že bude dospělou verzí Kennyho nemanželské dcery, která se ve finále bude vdávat. Svatby se dočkáme díky flashbacku, který seriál plánuje. Ovšem není to oficiální popis, takže vše nakonec může být zcela jinak. Poslední řada seriálu startuje na HBO 29. září.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu