19. 8. 2013

Castingový den: Criminal Minds, American Horror Story, Mom

Castingový den: Criminal Minds, American Horror Story, Mom

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Na dobré ráno ke snídani si dáme směs krimi, hororu a komedie.

• Kriminálka Criminal Minds (Myšlenky zločince) nabírá posilu ze sousední CSI: Miami (Kriminálka Miami). Herečka Eva La Rue bude hostovat jako agentka Mays. Zprávu prolomila samotná herečka, která postovala fotku sebe s hvězdami seriálu, Shemarem Moorem a A.J. Cook. Více informací o její postavě nebo o tom, jak dlouho se v seriálu zdrží, zatím není známo. Criminal Minds se s devátou sérií vrací na obrazovky 25. září.

Ryan Murphy na svém Twitteru oznámil, že třetí sérii jeho úspěšného hororu American Horror Story obohatí herec Denis O'Hare. Pro herce toto účinkování nebude první zastávkou v seriálu; objevil se již v prvním cyklu v roce 2011. Prozatím není jasné, jakou roli ztvární. O'Hare se přidává k dalším hvězdám, které si účinkování v seriálu zopakují. Patří mezi ně také Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Frances Conroy nebo Lily Rabe. Mezi nové tváře se ve třetí sérii zařadí Kathy Bates a Patti LuPone. Seriál se na obrazovkách objeví na podzim, přesné datum však zatím není známo.

• Nová komedie CBS s názvem Mom ještě ani nezačala, ovšem milostný život hlavní hrdinky Christie v podání Anny Faris začíná být pěkně žhavý. Seriál si na hostování zamluvil herce Justina Longa. Pro hrdinku bude představovat první pokus o vážnou známost poté, co se rozhodla skončit s alkoholem. V seriálu se objeví také oskarová vítězka Octavia Spencer, která prý bude mít ještě větší problémy, než Christie.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maarti

Maarti

Jak dlouho nám Eva v CM asi vydrží.. :D
před 10 roky
Další články k tématu